Şimdi Ara

Domino's bedavaya 2 pizza gönderdi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 5 pizza birden söylemiştik 11 ya da 12 liraya geliyor diye. Yine 30 dakikayı geçti yine arayıp şikayet ettim bölge içisiniz nasıl gecikir nasıl para iadesi olmaz vs dedi şikayet oluşturdu neyse.
    Sonra pizzaları bi açtık pizzalar ince hamur. Belki de göze öyle geliyor ama ince hamurlarda daha malzeme oluyor. Durur muyum aradım dedim bu ne rezillik ben bunla doymam filen dedim evde 2 kişiyiz 5 pizza var . Neyse adam dedi hemen 2 tane daha yaptırıyım dedi normalde gerek yok filen derdim ama bu 2 ya da 3. Olmuştu dedim yaptır gönder. Getiren eleman acık ters baktı ama verdi gitti

Siz de şikayet edin, bi faydasını görürsünüz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İnsanlar açgözlü olmamalı.
  • Hani benim payım açgöz

• bir daha sipariş verirsen pizzanın içine sevgilerini katarak gönderecekler afiyet olsun şimdiden
  • O parayı çalışan elemandan kesiyorcular gelecek mi?
  • Xanax70 kullanıcısına yanıt
    Ne açgözlülüğü kardeşim adamlar her seferinde aynı şeyi yapıyorlar asıl onlar açgözlü olmasın üç kuruşluk hamura 15 lira veriyoz onun da bi zahmet tadını çıkaralım.

• o 2 tanenin tükürük sosuyla yapılmış olduğunu biliyorsundur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yapcak bişey yok o da öyle birşey yaptılarsa onların şerefsizliğidir, öbür tarafta hesaplaşırık

• quote:

Orijinalden alıntı: LambayaFunfDe

Yapcak bişey yok o da öyle birşey yaptılarsa onların şerefsizliğidir, öbür tarafta hesaplaşırık

Tükürükle kaldıysa şukret neler neler yapmışlardır

• -Üniversiteli- - kullanıcısına yanıt
    Git be pis

• Aslında bende kampanya yapıyorsa sömür kafasındaydım ama hiç dikkat çekilmeyen bir şeyi söylediler. Size pizza yetiştirmek için bu adamlaf trafikte ne tehlikeler atlatıyor ne kazalarla burun buruna geliyorlar. Bazı arkadaşlar görüyorum sipariş notuna dikkatli sür geç kalması hayatından önemli değil diye not düşüyorlar. O zaman nasıl hata yaptığımızı anlıyorum. Birde bir pizza için bir sürü fosil yakıt yaktırıyorsun. Hiç böyle düşünmemiştim belki buradakilere de bir ders olur.

• Hocam ben her zaman kapıda gelen elemandan alırım kontrol ederim istediğim gibi gelmişmi diye bide 40 lira tutuyorsa pizzalar 50 lira verir üstünü de almam.

Ya biraz gerçekci yaklaşalım olaylara 30 dakikayı 5 dakika daha geçse açlıktan ölecekmiyiz sanki. Nedir bu insanların birbirini koparma mücadelesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xanax70 -- 6 Nisan 2017; 16:21:33 >
  • Utanmıyor musunuz hocam o kuryeye karşı mahcup olmuyor musunuz ? Ayıp valla 10 kuruş için ..
  • Dominosa her vereceginiz siparisi yeni uyelik acarak verin 1lt cola beleş gelsin her seferinde kazananlar kulübü müydü neydi... uyandırayım

Bir de dogum tarihinde sufle gönderiyodu galiba...

Onu da ayarlayın işte

• Pizzaya muamele yapıp göndermişlerdir :D

• Bana hala parayi yok motorculardan kesiyorlar deyip duruyorlar.
  • 5 dakikalık yoldan geliyorlar rahat rahat da geliniyor 30 dakikada getirmek için ölümü göze almıyorlar merak etmeyin.

Forumun yarısı ölücü yarısı hümanist

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.