Şimdi Ara

DomiNations - Türk Beyliği Klanı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
53
Cevap
0
Favori
1.660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Mesajdan 2 dk sonra sıkıldım :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 15-3

DomiNations - Türk Beyliği Klanı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mustafa3506 -- 11 Mayıs 2016; 21:30:35 >
  • 16-3

DomiNations - Türk Beyliği Klanı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mustafa3506 -- 15 Mayıs 2016; 20:28:20 >
  • davet alabilir miyim benim nickim ALPEREN 36 . SEVİYEDEYİM
  • Arkadaşlar bu oyun kyk yurdunda neden açılmıyor internet hatası veriyor? Çok stabil bir internet olması mı lazım ilöa

• Biraz geç bir cevap oldu. Tabi ki gelebilirsin lvl ı biraz düşük arkadaşları hızlı gelişim ve savaşlara da dahil edebilmek için Türk Beyliği 2 klanımıza alıyoruz bekleriz seni de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mustafa3506 -- 10 Aralık 2016; 13:49:21 >
  • Oyun için internet bağlantının ve hızının iyi olması lazım oyunun grafikleri sağlam olduğu için net yavaşsa ve iyi çekmiyorsa sıkıntı olabiliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mustafa3506

Oyun için internet bağlantının ve hızının iyi olması lazım oyunun grafikleri sağlam olduğu için net yavaşsa ve iyi çekmiyorsa sıkıntı olabiliyor.

Kyk nın İnternetinde cocu oynayabiliyorum ama bu oyunu oynayamıyorum internet yüzünden.

• Coc da sıkıntı olmaz onun grafikleri o kadar güçlü değil bu oyunu verimli oynayabilmek için cihazın ve internet bağlantısının biraz daha güçlü olması gerekiyor

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.