Şimdi Ara

'DomiNations' Rehber (Ulus seçimi,Alliance,Wonders)Klasik çağ yapıtları eklendi ! (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.047
Cevap
18
Favori
90.015
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Üstadım en sonunda klasik çağa adım attım :)))

Lakin burada yine bir wonders seçmemiz gerekiyor. Hangisini önerirsin.?
    Birde sağlam köy savunması örneği olarak dostlar köy resimlerini paylaşırsa çok iyi olur..
  • Turkey klanı kurulmuştur. Herkesi bekleriz...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Enpara ile paketi almayı bende düşündüm. Yalnız bekleyeceğim cidden ek işçiye ihtiyacım olacak gibiyse alırım, kampanya yıl sonuna kadar sürüyor nasıl olsa.

Oyun çalışmayı durdurdu hatası alıyorum sürekli. Bir köy düzeni yapamadım, tak kapanıyor oyun yaptıklarım gidiyor. (Telefon GM Discovery)
  • Yaxis kullanıcısına yanıt
    değiştirilmez ama ilk çağda yapılan wonder binalarının çok da aman aman bi artısı yok yağmadan fazlasıyla topluyosun ganimetini ben dün sabahtan bu sabaha yoğun savaştım bu 24 saatte 600 bin et ve 650 bin altın almışım.Fazla kafana takma yani o wonder ları
  • @Ronin1453
    Collesium'u seçebilirsin.Notre dome da bir tercih olabilir.Savunmaya bonus istiyorsan Collesium,Araştırmaların sürelerini uzun buluyosan Notre Dome

@IDeoxysI

Bu konu hakkında bi bilgim yok yalnız köy düzeni yaparken bende de ip hatası veriyo.Bu hatayı sadece köy düzeninde veriyor sanırım oyun henüz tüm cihazlar için optimize değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Osse-Saeros -- 13 Nisan 2015; 14:27:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Osse-Saeros

değiştirilmez ama ilk çağda yapılan wonder binalarının çok da aman aman bi artısı yok yağmadan fazlasıyla topluyosun ganimetini ben dün sabahtan bu sabaha yoğun savaştım bu 24 saatte 600 bin et ve 650 bin altın almışım.Fazla kafana takma yani o wonder ları

Benim anlatmak istediğim her yeni çağda yeni bir wonder mı seçiyoruz?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ingilizlerin okçuları hep 5 te mi kalıyo acaba? Çünkü tower ların 2.-3. seviyesinde range ı 5 e çıkıyor. Ve okçuları avlamaya başlıyor. Şimdilik bulduğum taktik ise önden atlı yollayıp 1 tane gerisini okçuyla halletmek. Ki zaten garrisonlar falan hikaye oluyo benim longbowman larla ^^. onun dışında çok bi esprisi yok gibime geldi ama devam ediyorum bakalım. Bir de japonların town center ı atak yapamadı uzaktan hallettim o da baya iyiydi aslında. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jeito -- 13 Nisan 2015; 18:13:40 >
  • Yunanlıları seçerek bir hata yaptım ne yaptıysam köyü sıfırlayamadım yardım edermisiniz? konudakini de denedim ama olmadı video filan çekseniz müsaitseniz
  • Ronin639 R kullanıcısına yanıt
    çağ atladıysanız eğer yani demir çağına geçtiyseniz artık ulusunuzu değiştiremezsiniz.
  • Yaxis kullanıcısına yanıt
    3 tane wonder seçebiliyoruz en fazla.Her çağda bir tane değil yani.
  • quote:

3 tane wonder seçebiliyoruz en fazla.Her çağda bir tane değil yani.

O zaman ben son cagi bekleyip hepsini ordan secebilirim daha iyi olur

• quote:

çağ atladıysanız eğer yani demir çağına geçtiyseniz artık ulusunuzu değiştiremezsiniz.

Hesabımı sıfırlayıp baştan açmak istiyorum ama herşeyi yaptım olmadı
  • Şehir yerleşimini nasıl yapıyorsunuz? Yollar ve çit yerleşimleri nasıl yapılması gerekir? Koruma içerisinde hangilerinin olması gerekir sizce?

• Ronin639 R kullanıcısına yanıt
    Uygulamalara gidip oyunun önce ön belleğini sonra verisini sonra da oyunun kendini silin.Ardından oyuna tanıttığınız gmail hesabını silin.Daha sonra uygulamalara tekrar giderek google play hizmetleri--Google play oyunlar -- google play store bu üç uygulamanın verilerini ve önbelleklerini temizleyin.Telefonu kapatıp açın.Ardından yeni bir gmail hesabı alın.Yeni hesabı aktif edin(sms/çağrı) ardından google+ 'ı aktif edin.Daha sonra google playe girip sözleşmeyi kabul edin ve oyunu indirin.Oyun sizden nick isteyene kadar yeni gmail hesabınızı tanıtmayın oyuna.Nick girdikten sonra yeni hesabı tanıtın bu kadar.
  • @rambetiko
    Eğer online süren fazlaysa koruma içine şehir merkezi ve depoları içeri al.Ama online süren az ise farmları içeri al.
    @Yaxis
    Tavsiye etmem.Başta çok yararlı oluyorlar ilk wonder yapıtları.
  • quote:

Uygulamalara gidip oyunun önce ön belleğini sonra verisini sonra da oyunun kendini silin.Ardından oyuna tanıttığınız gmail hesabını silin.Daha sonra uygulamalara tekrar giderek google play hizmetleri--Google play oyunlar -- google play store bu üç uygulamanın verilerini ve önbelleklerini temizleyin.Telefonu kapatıp açın.Ardından yeni bir gmail hesabı alın.Yeni hesabı aktif edin(sms/çağrı) ardından google+ 'ı aktif edin.Daha sonra google playe girip sözleşmeyi kabul edin ve oyunu indirin.Oyun sizden nick isteyene kadar yeni gmail hesabınızı tanıtmayın oyuna.Nick girdikten sonra yeni hesabı tanıtın bu kadar.

buda olmadı :(
  • quote:

@rambetiko
    Eğer online süren fazlaysa koruma içine şehir merkezi ve depoları içeri al.Ama online süren az ise farmları içeri al.
    @Yaxis

Peki bronz çağı için hangi wonderı önerirsin online sürem fazla

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler sorunu başka bir taktikle çözdüm başka bir telefonda yeni köy açtım.Daha sonra o kötü aktardım bu telefona :D

Şimdi ırk ve wonder önerisi bekliyorum :D kasılıp klana gelicem arkadaşlarla beraber tabi yer varsa
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yaxis

quote:

@rambetiko
    @Yaxis

Peki bronz çağı için hangi wonderı önerirsin online sürem fazla

Ben ingilizleri seçtim ırk olarak. Savunma bonusu olmadığı için akropol aldım dengelemek adına. Zaten pek madde sıkıntım olmuyo sürekli saldırı yapıyorum nerdeyse. O nedenle böyle bir mantık kurdum umarım doğrudur :)

• Sadece multi mi ?
    Oyuna girerken net istiyor mu ? (Fifa 15 gibi)

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.