Şimdi Ara

domainlerinizin hacklanmasını onlemek için!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar biliyoruz kotu niyetli kişiler olabiliyor belki bazılarımızın basına gelmiştir boyle seyler ben sadece bir uyarı ve bilgi olması amacıyla hatırlatmak istiyorum bilmeyenler için...bildiğiniz uzre kayıt altına aldıgımız domainlerimiz için bir mail adreside giriyoruz bu whois sorgulamalarındada cıkıyor...yani whois sorgulamasında cıkan mail adresnıe ait oldugunu biliyor bu kişiler işte bu mail adresini domaini aldıktan sonra sizlere tavsiyem mailinizin sifresini kesinlikle harf ve karısık harflerden olusan zor bir sifre olmasıdır.once maili ele gecirerek bu maile domaini aldıgınız yerden sifre gonderimi istiyorlar bu yolla domaini ele gecirebiliyorlar.O yuzden domaini kayıt altına aldıktan sonra mailinizin domainle ilgili cok onemli bir işlevi oldugunu unutmayınız.aklınızda bulunsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bosverbe -- 18 Ağustos 2006; 10:42:13 >

• whois bilgisinde farklı bir eposta adresi gosterilebiliyor.

bakınız bazi alanadlarının whois bilgisinde bulunan eposta adresi sitenin kendisinden alımış bir eposta adresi oluyor.

örn:
    www.isim.com => whois bilgisinde ki eposta adresi ben@isim.com

Oraya baska alakasız, bir eposta adresi yazabilirsiniz.
    hatta baska bir hotmail adresi yazın ki, salak lamerler o hotmail adresini çalmaya çalışsın dursunlar..
  • daha basit bir şekilde yıllık ek 2-3 $ verip register firmanızdan id koruması alırsınız ve dünyanın en iyi hackeri bile bir işlem yapamaz.. id korumasına sahip domainlerimden birini yazayım;

adamerweb.net

biri bana bu domainin admin maili nedir ne değildir bilgi verebilirmi??

Ben hemen vereyim nerden sorgulatırsanız sorgulatın çıkan bilgi sabittir;

http://whois.domaintools.com/adamerweb.net

Saygılarımla..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Türklerin gelmesini engellemek
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.