Şimdi Ara

Domaini Ip'ye yönlendirme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.793
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar konu başlığı pek uygun olmadı sanırım başka türlü anlatamadım.
    Sorunum şu: dinamik ipli masaustu bilgisayarım web sitemin bir subdomainine surekli guncel ip'sini gönderiyor. Bu ip yi alıp uzak masaustu ile ya da vpn ile masaustu bilgisayarıma baglanabiliyorum. İstedigim uzak masaustu adres satırına ve vpn baglantı noktasına direk vpn.site.com diye giriş yaptıgımda o anki guncel ip me yönlendirmesi.
    Böyle birşey mümkün mü? Asp ve Php bilgim var, header ile yönlendirmeyi denedim ama olmadı. Dyndns te gördüm bunu.
    Teşekkür ederm.

• Anladığım kadarıyla sen bilgisayarının ip'si değişse bile güncel ip'sini web sitene gönderip o bilgi ile her zaman uzaktan bağlantı sağlamak istiyorsun. Umarım doğru anlamışımdır..

Uzaktan bağlantı için bu kadar zahmete girmene gerek yok dostum.. Bunun için team viewer adında bir program var. Programda hesap açıp evde ki bilgisayarını bu hesaba dahil ederek istediğin zaman istediğin yerden sadece programa login olarak bilgisayarına erişebiliyorsun ve güvenlik ile ilgili bir sıkıntısınıda görmedim bugüne kadar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jack-Sparrow

Anladığım kadarıyla sen bilgisayarının ip'si değişse bile güncel ip'sini web sitene gönderip o bilgi ile her zaman uzaktan bağlantı sağlamak istiyorsun. Umarım doğru anlamışımdır..

Uzaktan bağlantı için bu kadar zahmete girmene gerek yok dostum.. Bunun için team viewer adında bir program var. Programda hesap açıp evde ki bilgisayarını bu hesaba dahil ederek istediğin zaman istediğin yerden sadece programa login olarak bilgisayarına erişebiliyorsun ve güvenlik ile ilgili bir sıkıntısınıda görmedim bugüne kadar.

Cevabın için teşekkür ederim. Teamviewer'i biliyorum, kullanıyorumda. Fakat sorunun bağlanmak değil, bunun nasıl yapıldığını öğrenmek. Kendi çapımda yazılımlar yapıyorum. Yaptıgım yazılımın içerisinde kullanacağım.

• Açıkçası yazdığını pek anlamadım ama; dyndns işini görecek gibi duruyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: N-Fenksyon

Açıkçası yazdığını pek anlamadım ama; dyndns işini görecek gibi duruyor.

domaini dyndns veya no-ip ye yönlendirmeyi soruyo adam bende merak ediyorum cevaplayan olursa iyi olur
  • Araştırdım ama herhangi bi sonuç yok. Bilen hiç kimse yok galiba.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    irc de IP öğrenmek
    21 yıl önce açıldı
    IP TV adres değişikliği
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.