Şimdi Ara

Domain uzantılı mail hesabı açmak...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
13.104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sanırım benim sorunlarım taksit taksit ortaya çıkıyor ve taksit taksit de çözeceğim gibime geliyor...

Domainimde Dns sorunu vardı ve bir şekilde hallettim ve şu anda yapmış olduğum içeriği browserda görüntüleyebiliyorum...
    Şimdi sıra geldi mail sorununa;

20 tane mail hesap açma hakkım var ve ben birkaç tane açtım ;
    örneğin sitemwww.örnek.com olsun...
    açmış olduğum hesapda alfa@örnek.com gibi...

Bu açmış olduğum hesaplara panelin içinde bulunan mail kutusundan bir türlü giriş yapamadım... Acaba diyorum bu mail adreslerini kullanabilmem için Maillerde de DNS ayarları mı var? Yoksa ayrıca hostinge telefon açıp tabiki varsa böyle bir özelliği açtırmak mı gerekiyor...

• webmail.örnek.com u bir dene olmazsa hosting sağlayıcından giriş yapabileceğin linki iste. Ayrıca hangi panel hangi firma gibi açıklayıcı bilgiler vermiş olsaydın nokta atışı yapardım tabi linki aldıktan sonra yine giriş yapamazsan o zaman dns recordlarını bi kontrol etmen gerekir. Sorun oradada olabilir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: simple

webmail.örnek.com u bir dene olmazsa hosting sağlayıcından giriş yapabileceğin linki iste. Ayrıca hangi panel hangi firma gibi açıklayıcı bilgiler vermiş olsaydın nokta atışı yapardım tabi linki aldıktan sonra yine giriş yapamazsan o zaman dns recordlarını bi kontrol etmen gerekir. Sorun oradada olabilir.

firma :isimtescil.net
    kullanılan panel: Plesk 8.2

giriş yapabileceğim link ve şifreleri verdiler...Sorun orada değil... Ben bu linkten mail yönetimi sayfasına girip mail hesabı açıyorum... fakat bu açtığım hesapları kullanabilmek için Plesk 8.2 deki yönetim panelinde "web mail" bölümünden mail kutusuna gitmeye çalışıyorum... Hangi açtığım hesap olursa olsun sistem bana kullanıcı adı ya da şifreniz yanlış diye yanıt veriyor...

Hem ayrıca info adında mail hesabı açmak istediğimde de sistem izin vermiyor... info'nun özel bir anlamı mı var acaba? Her domain sahibi alamaz mı?

• quote:

Orjinalden alıntı: frekans33

quote:

webmail.örnek.com u bir dene olmazsa hosting sağlayıcından giriş yapabileceğin linki iste. Ayrıca hangi panel hangi firma gibi açıklayıcı bilgiler vermiş olsaydın nokta atışı yapardım tabi linki aldıktan sonra yine giriş yapamazsan o zaman dns recordlarını bi kontrol etmen gerekir. Sorun oradada olabilir.

firma :isimtescil.net
    kullanılan panel: Plesk 8.2

giriş yapabileceğim link ve şifreleri verdiler...Sorun orada değil... Ben bu linkten mail yönetimi sayfasına girip mail hesabı açıyorum... fakat bu açtığım hesapları kullanabilmek için Plesk 8.2 deki yönetim panelinde "web mail" bölümünden mail kutusuna gitmeye çalışıyorum... Hangi açtığım hesap olursa olsun sistem bana kullanıcı adı ya da şifreniz yanlış diye yanıt veriyor...

Hem ayrıca info adında mail hesabı açmak istediğimde de sistem izin vermiyor... info'nun özel bir anlamı mı var acaba? Her domain sahibi alamaz mı?

Kullanıcı adını info@domainadi.com diye tam olarak yazıp dener misin? olmazsa eğer pop3 server durmuş olabilir. İsimtescil gibi bir firmanın pop3 serverının duracağınıda pek zannetmiyorum. Dursa bile hemen müdahale ederler. Bence ilk dediğimi yaparsan girebileceksin

kolay gelsin.

• quote:

Kullanıcı adını info@domainadi.com diye tam olarak yazıp dener misin? olmazsa eğer pop3 server durmuş olabilir. İsimtescil gibi bir firmanın pop3 serverının duracağınıda pek zannetmiyorum. Dursa bile hemen müdahale ederler. Bence ilk dediğimi yaparsan girebileceksin

kolay gelsin.

zaten ben de o şekilde almaya çalışıp alamadığımı ifade ediyorum...

yani
    ahmet@domainadi.com
    mehmet@domainadi.com
    hasan@domainadi.com

gibi hesapları açabiliyorum ama ne zaman info@domainadi.com diyerekten hesap açmak istesem izin vermiyor...

Gerçi firmadakiler sunucularda bir sorun olduğunu söylediler... Bakalım bekliyorum...

Ama hala anlamış değilim neden sadece info ismine izin vermiyor... Acaba sistem içinde info isminin özel bir anlamı var da çakışma falan mı yapıyor...

İsimtescil gibi bir firmada sorun olmamalı diyorsun ama Kullanılan Plesk 8.2 yazılımında bile işlevsel sorunlar var şu resme bir bakar mısın

img139.imageshack.us/img139/3403/99756568xb9.th.jpg

panelde iki tane mail yönetimi bölümü var... İnsan bu sistemi önce bir deneyip daha sonra müşterisine sunmaz mı? Bunun gibi birkaç tane daha ilginç durumlar var... Yani önemli olan firmanın ismi cismi değil işlevidir...

Bu arada Nokta atışlarını bekliyorum :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frekans33 -- 12 Aralık 2007; 15:52:50 >

• Sorun

Buyken
    quote:

Bu açmış olduğum hesaplara panelin içinde bulunan mail kutusundan bir türlü giriş yapamadım...

Bu olmuş
    quote:

ne zaman info@domainadi.com diyerekten hesap açmak istesem izin vermiyor...

Hedef yerinde durmuyor ki nasıl nokta atışı yapıyım
  • quote:

Sorun

Buyken
    quote:

Bu açmış olduğum hesaplara panelin içinde bulunan mail kutusundan bir türlü giriş yapamadım...

Bu olmuş
    quote:

ne zaman info@domainadi.com diyerekten hesap açmak istesem izin vermiyor...

Hedef yerinde durmuyor ki nasıl nokta atışı yapıyım

Evet haklısın :)
    Bir sorun bitiyor bir başkası başlıyor...
    Bu arada adamlar info hesabı için bir sorun olduğunu ve halledeceklerini söylüyorlar..Hala halledebilmiş değiller... Benim anlamadığım birşey ben bu hostingi aldıktan sonra her işlem için iki de bir firmayı aramak zorunda mıyım (zaten ulaşmak kolay olmuyor). Normalde bu özellikler açık olması gerekmez mi? Zaten hostingi satın alırken bunları kullanacağım diye alıyorum... Ayrıca bildirmeye ne gerek var?

Bir de php de mail fonkisyonu için Php ini ndeki SMTP ayarlarını yaptırmak için aramam gerekecek... Bakalım bundan sonra daha ne sorunlarla karşılaşıcam...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • dostumhttp://isimtescil.net aldığın hizmetten memnunmusun?

Bende host ve domain almak istiyorumda, yeni bir site açmayı planlıyorum. Birde şöyle bir sorum var bu işlerde yeniyim ve yeni bir başlık açmak istemedim. Kusura bakma belki konuyu dağıtıyorum ama arada benim sorumuda yanıtlarsanız çok sevinirim.

http://isimtescil.net adresinden domain name ve hosting almak istiyorum yukarıda da dediğim gibi hizmetleri nasıl bir sorun yaşıyormusun.

ikincisi ufak bir alışveriş sitesi yapmak istiyorum (yanlış anlaşılmasın direk online satış dğeil ürün resimleri olacak hesap numaraları filan ordan yönlendireceğim) bunun için standart paketi almam yeterli olurmu? (ileride php ilede bişeyler yapmak istiyorum. Bir yandan öğrenmek isityorum)

Php lede uğraşacağım için araştırmama göre linux paketini seçmem gerektiğini anladım.

Linux hosting standart paketinin fiyatı da yıllık 35$
    http://isimtescil.net/buyDomain3.aspx

adresinden linux hostinglerine tıklayarak standart pektin içeriğine bakabilirsiniz.

yorumlarınızı belirtirseniz çok sevinirim...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.