Şimdi Ara

Domain Satmak? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
11.602
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: spider003

sanrim godaddy de eger backorderi kazanamazsak paramizi iade etmiyormus? snapnames de ise dusmus site listesi yok.poolda cok amator bir gorunuse sahip hangisine guvenmeliyim ve hangisi daha ucuzdur?

Verdiklerim backorder firmalarıdır yani bulduğunuz alan adını oradan almanız için. Google da backorder zoque şeklinde aratırsanız zoque forumdaki makale tadındaki backorder yazılarını okuyabilirsiniz. Aklınızdaki tüm sorular gider.

Amacınız profesyonel olarak domain avcılığı yapmak ise clickmojo.com, snapchek.com, registercompass.com, premiumdrops.com, expiredsnap.com gibi firmalar mevcut.
  • ya benim yapmak istedigim bunlari alip satmak yani elimde tutup site acmaya niyetim yok.Birde bana backorder fiyatlarindan bahsedebilir misiniz?cunku giris yapmadan fiyatlar gorulmuyor.uye olmak icinse kredi karti bilgisi istiyor acikcasi daha yatirim yapacagim bir domain bulmadan uye olmak istemiyorum.
  • quote:

ya benim yapmak istedigim bunlari alip satmak yani elimde tutup site acmaya niyetim yok.Birde bana backorder fiyatlarindan bahsedebilir misiniz?cunku giris yapmadan fiyatlar gorulmuyor.uye olmak icinse kredi karti bilgisi istiyor acikcasi daha yatirim yapacagim bir domain bulmadan uye olmak istemiyorum.

Godaddy de 12$ snapnamesde 69$ diye biliyorum fakat emin değilim. Size okumanızı önerdiğim yazıyı okuyun, backorder ile ilgili her şey orada yazıyor.
  • tamam tesekkur ederim herkese
  • Domain işi risklidir. Aldığınız domain elinizde patlayabilir. Her düşecek domaini backorder ile almanız gerekmez. Domainin değerli olup olmayacağını anlamanız gerekir. Onu anlamak içinde biraz daha yol katetmelisiniz. Benim tavsiyem değerli olabileceğini düşündüğünüz, ilerde para eder dediğiniz domainleri almak. Mesela geçenlerde kanal istanbul projesi açıklandı. Anında domainler kapıldı. Eğer olursa öyle bir proje o domainler harika paralara gider. Ygs ismi değişti olgunluk sınavı oldu ve domainleri aldılar. Bende alcaktım da vazgeçtim. Bunun gibi.

Türkiye'de bu domain piyasası r10.net forumlarında çok aktif. Davettiyeyle üye olabilirsin ama zordur bulması.

Dünya genelinde isewww.sedo.com da satış yapılır. Açık arttırma usulü ile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Apple -- 21 Mayıs 2011; 19:25:46 >

• davetiye nasil bulabiliriz ki? siz uye misiniz?
  • quote:

davetiye nasil bulabiliriz ki? siz uye misiniz?

Davetiye bulmak zor değildir. Siteye girip "kayıt ol" butonuna basın ve oradaki formu doldurun. Eğer doğru düzgün form doldurursanız size davetiye gönderir yöneticiler.

Selamlar.
  • Merhaba;

Benimde kendime ait bir alan adım var.

Bunu almak istiyorlar. Daha cevap vermedim. Çünkü ödemeyi nasıl alacağımı bilmiyorum

Domain satışları nasıl olmaktadır kısaca bilgi verebilir misiniz. Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Umtcncnz

Merhaba;

Benimde kendime ait bir alan adım var.

Bunu almak istiyorlar. Daha cevap vermedim. Çünkü ödemeyi nasıl alacağımı bilmiyorum

Domain satışları nasıl olmaktadır kısaca bilgi verebilir misiniz. Teşekkürler.

Şuan aynı durumla bende karşı karşıyayım. Ne şekilde yapılacak satış acaba? İşlem sırası nedir?
  • elimde iki adet domain var. "genctr[.]net" (pr1) diğeri "zamane[.]org" işimden dolayı yeterince zaman ayıramadığım için satıyorum. forum, blog veya forum+portal tarzı site kurmak isteyenler için uygundur. ayrıntılı bilgi almak isteyen arkadaşlar özelden ulaşabilirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acemi21 -- 25 Şubat 2013; 16:58:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: acemi21

elimde iki adet domain var. "genctr[.]net (pr1) diğeri "zamane[.]org" işimden dolayı yeterince zaman ayıramadığım için satıyorum. forum, blog veya forum+portal tarzı site kurmak isteyenler için uygundur. ayrıntılı bilgi almak isteyen arkadaşlar özelden ulaşabilirler.

zamane.org on numara duruyor.
  • Arkadaşlar domainnamaapi.com üzerinden domain bayilik alarak müşterilerinize satabilirsiniz. Domain bayilik ihtiyacı olmayanlar olipso.com - Olipso dan indirimli ucuz domain satınalabilirler.
  • bence domain satmanın en iyi yolu, satış yapacağınız kişiyle ortak bir domain şirketinde olmak.
    böylece kolaylıkla panelde transfer işlemini gerçekleştirebiliyorsunuz.
    öteki türlü güvenemediğiniz insanlarla çokça problemler yaşayabiliyorsunuz.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.