Şimdi Ara

Domain Kaydı 3 TL (Anında Kayıt) .com - .net - .org - .biz - .info - .us

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
839
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  Domain Kaydı 3 TL (Anında Kayıt) .com - .net - .org - .biz - .info - .us

Toplu alımlarda (10 adet ve üzeri) fiyat 2.5 TL'dir. (Paypal için fiyat 3.50 TL'dir.)

Anında Kayıt Saatleri : Saat 14:00 - 04:00 Arası Anında Kayıt

*İşlemlerin hızlı gerçekleşmesi için
    1. Ödemeyi linkteki herhangi bir hesabıma geçiniz.http://birkan.hesapno.com/ (nesine.com hesabıma gönderdiyseniz, gönderdiğiniz saat ve dakikayı belirtin lütfen)
    2. Alttaki özel mesaj şablonunu doldurup tarafıma özel mesaj gönderiniz ve konuya mesaj gönderdim şeklinde bilgilendiriniz.

Özel Mesaj Şablonu:
    Ödemeyi Gönderen:
    Tutar:
    Hangi Hesabıma Gönderdiniz:
    İstediğiniz Domain(ler):
    Networksolutions Kullanıcı Adınız veya E-Mail Adresiniz:

3. Domain(ler) anında kaydedilip transfer işlemi için tarafınıza hızlı bir şekilde dönüş yapılacaktır.
    4. Üye değilseniz Networksolutions.com'a kayıt olmak için https://www.networksolutions.com/manage-it/create-login-info.jsp

İşlemleri dh dışında domain kaydettirmek isteyenler lütfen özel mesaj ile skype adreslerini göndersinler. (ben vermiyorum çünkü eklenince bana uyarı gelmiyor nedense sorun var)

Not:
    Domainler tamamen yasal olarak, doğru kişi bilgileriyle, bu bilgilerle aynı ismi taşıyan kredi kartı ile kayıt edilmektedir. Bu yüzden silinmesi ihtimali yok denecek kadar azdır. Bu zamana kadar 200-300 civarı domain kaydettim, bir tanesi bile silinmedi. Fakat yine de silinme durumuna karşı tüm sorumluluğu kabul ediyorum, isterseniz paranız iade edilir, isterseniz de aynı domain ücretsiz olarak tekrar kayıt edilir.

Not2: Saat 02:00 dan sonra kayıt edilen domainler ertesi gün hesabınıza aktarılır. Bu süreçte domaini kullanmak isterseniz name server değişikliği tarafımdan yapılır.

• güncel, kayıtlar devam etmekte
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.