Şimdi Ara

Domain İşlemleri Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Forumda domain işlemleri hakkında pek bir bilgiye ulaşamadığım için sormak istiyorum.

Ben " A " sitesinden domainlerimi aldım ve halen 4 yıllık kullanım süreleri var.

Arvixe.com sitesinden ise Host aldım fakat host alırken ismime yönlenmiş bir domain ile geldi. kagankahraman.com.. Ben bunu ne değiştirebiliyorum ne de yeni domain ekleyebiliyorum.

Yapmam gereken işlemler neler beni bilgilendirebilir misiniz? Arvixe sitesi ile çalışanlar var mı aranızda?

Teşekkürler.

• Para iade işlemine başvur aynı paraya godady den siparişe verebiliyorsun yada hostgator ama tavsiyem godady stabil ve durmak bilmiyor

1 hafta içinde hesabına geçer paran. aynı bankaları kullanan bir sistem kullanıyorlarsa ise 3 gün.

Ama tavsiyem ugraşmayın böyle sitelerle ya marka olanlardan alın isimtescil gibi illaha türk firması olsun istiyorsanız yada gerikalanı boş.

Zaten Godady de türkçe dil desteği %100 ama tek sorun müşteri hizmetlerine ya mail atican oda zorla yada aricaksın.

not: zaten sattıkları birşeyde sorun cıkma ihtimalleri imkansız gibi birşey.

Son olarak inat ediyorsan eğer.

Barındırma işlemlerine gir host üzerinden cpaneli 0 la tek tıkla oluyordur eminim. (godadyde öyle ) :D biraz reklam koktu ama umarım sendede vardır.
  • Aldığınız domainleri Arvixe üzerine park etmeniz gerekiyor bunun için park edeceğiniz domainlerin Dns ayarlarını Arvixe göre önce değiştirin ardından Arvixe üzerinde cpanele giriş yapın .
    domain sekmesinden park edeceğiniz domain girişini yapın ( parked domain e girin alttaki resim ) bukadar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bluviaggiatore -- 4 Ağustos 2015; 23:53:48 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    web sitesi maliyeti hakkında
    16 yıl önce açıldı
    wodpress seo hakkında bir soru
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.