Şimdi Ara

Domain Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bir domain ismi hakkında sizlerden hem yardım hemde fikir alışverişinde bulunmak istiyorum bu konuda bana olumlu-olumsuz düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim..

Yeni bir Forum açmayı düşünüyorum isim rapidfrm.com olacak bu sitede rapid ne varsa olacak yani kendimiz olarak paylaşmak istediğimiz film,oyun vs. gibi rapidshare linkleri ile sunmayı düşünüyoruz.hem isim olarak hemde bu projenin düşüncesi sizce mantıklı mı? Sizlerin olmasını istediğin şöyle olması gerekir dediğiniz bir fikriniz var mı acaba?

Teşekkürler.

• Gereksiz bence...Yani rapid linklerinin bulunduğu bi forum sitesi...
    Kaldı ki rapidden nefret ederim
    Ama umarım tutar projeniz...
    Kolay gelsin
  • ben de bi ara böle bişey açmayı düşünmüştüm. sadece rapid linklerinin olacağı bi forum sitesi. rapid filmler rapid oyunlar partlar halinde yayınlanacak dosyalar falan... bence güzel........ yaparsan girerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tuna17 -- 20 Ağustos 2008; 1:54:02 >
  • Artıları eksileri ne olur sizce?
  • bence adresin cok iyi. işte başla bakalım bi zamanla biyerlere gelirsin zaten.
  • Artıları Eksilerini sormamın nedeni bu işe ciddi bir şekilde yatırım yapıcam yani bir kerede yapıp tam olmasını istiyorum bakımdan yasal koşullar bakımdan bana bir etkisi olacak mı?

Ayrıca Forumda VBulletin tabanlı oalcaktır bunu da ayrıca belirteyim..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.