Bildirim
Domain alırken isim kullanmak.

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Sana ait olan bir mail adresini yanlış nasıl yazacaksın?
Çok fena karıştırdım sanırsam. -
:)
Yani bana ait olan bir mail adresini vermem yeterli olmaz mı?
Domain satın alırken gerçek kişisel bilgilerimi vermek bana ne kazandırır manasında sordum. :D -
ya istediğin bişeyi yazarsın. istersen git saddam hüseyin bağdat/ırak yaz (tavsiye etmem sadece örnek için söledim )
telefon numarasını da +35 333 4092938 yap.
ama mail adresinin doğru olmasında fayda var. hani biri domainini almak ister falan seninle irtibata geçmek ister hani kırk yılda bir olur ya yine de email adresini doğru yazmak lazım..
gizliliğine çok önem veriyosan al bitane uyduruk hotmail adresi onu kullan. umarım yardımcı olmuşumdur :D
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tuna17 -- 30 Ağustos 2008; 0:36:42 > -
Hehe aldım şimdi bir tane teşekkür ederim zaten iletişim bilgileri sonradan değişebiliyormuş sanırım, godaddy de böyle bir seçenek gördüm.
Bundan sonra bolca soru soracağım heralde durum onu gösteriyor. :) -
merhaba arkadaşlar benim mazuratım domain.com domain alırken mail adresimi yanlış yazmışım mal gibi kaldım herşeyi ödedim ettim şifre gitti başka maile,
mailin sahibiyle irtibata geçmeye çalışdım ama yok, domain.com mail felan yazdım ama cevapta yok birkaç gündür, nasıl çözebilirim bu işi lütfen yardım edin, şimdiden teşekkür ederim arkadaşlar -
quote:
Orijinalden alıntı: iakt
merhaba arkadaşlar benim mazuratım domain.com domain alırken mail adresimi yanlış yazmışım mal gibi kaldım herşeyi ödedim ettim şifre gitti başka maile,
mailin sahibiyle irtibata geçmeye çalışdım ama yok, domain.com mail felan yazdım ama cevapta yok birkaç gündür, nasıl çözebilirim bu işi lütfen yardım edin, şimdiden teşekkür ederim arkadaşlar
Firmay'a destek bildirimi açarak konuyu bildir ya da telefondan ara.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X