Şimdi Ara

Dolum parfüm konusu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.002
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Uşakta yaşıyorum dolum parfümeri olarak sadece David walker ve Borgello var ancak daha önce hiç dolum kullanmadığım için bazı parfümlerin orjinale yakın olup olmadığını merak ediyorum , yardımcı olursanız hangisi daha yakın kokular yapıyor yardımcı olursanız çok iyi olur.

Dolum olarak erak ettiğim kokular ;

Dior Fahrenheit
    212 V.I.P
    Armani Gio
    bvlgari aqva marine

Ayrıca önerilerinizede açığım. İyi Forumlar .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Esharia -- 25 Nisan 2012; 22:36:25 >

• başka bir imkanın varsa farklı firmalar dene derim..
    david walker hakkında tecrübem; fahrenheit orjinale göre boğucuydu, 212 orjinale para bağlamaktansa idareten günlük iyi..Gio kesinlikle orjinalden şaşma.her firmanın denedim inan aldığım değmedi. ama forumda bir arkadaş var parfüm yapan, şuan ondan aldığım Gio'yu kullanıyorum, piyasadakilerden çok çok iyi.. Aqva Marine doldurmasını denemedim hiç ama orjinali güzel :) Genelde tester alıyorum ve sevdiğim bir orjinal parfüm. sıradan günlerde ise dolum parfüm iş görüyor :) bence sevdiğin bir parfümü orjinal al ve sıradan günlerde dolum parfüm kullan.. bu arada kullandınmı bilmiyorum ama eğer gio ve aqva marine seviyorsan Fahrenheit'in Aqua sını dene ;)
  • Ben az önce bunları aldım geldim

Parfüm+ deo 24.90 iki takım aldım...

Sırtımda odun kırsan taklit parfüm almam...

Dolum parfüm konusu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KötüKediŞero -- 25 Nisan 2012; 22:44:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: !! Sercinho7 !!

başka bir imkanın varsa farklı firmalar dene derim..
    david walker hakkında tecrübem; fahrenheit orjinale göre boğucuydu, 212 orjinale para bağlamaktansa idareten günlük iyi..Gio kesinlikle orjinalden şaşma.her firmanın denedim inan aldığım değmedi. ama forumda bir arkadaş var parfüm yapan, şuan ondan aldığım Gio'yu kullanıyorum, piyasadakilerden çok çok iyi.. Aqva Marine doldurmasını denemedim hiç ama orjinali güzel :) Genelde tester alıyorum ve sevdiğim bir orjinal parfüm. sıradan günlerde ise dolum parfüm iş görüyor :) bence sevdiğin bir parfümü orjinal al ve sıradan günlerde dolum parfüm kullan.. bu arada kullandınmı bilmiyorum ama eğer gio ve aqva marine seviyorsan Fahrenheit'in Aqua sını dene ;)

Sağol dostum haklısın ama konuştuğumuz parfümler 150 - 170 lira arasında az para değil . yurtdışından getirtmeyi düşünmüştüm biraralar ama ondada problem çıkma riski yüksek olunca mecburen doluma yöneldim bende

• quote:

Orijinalden alıntı: KötüKediŞero

Ben az önce bunları aldım geldim

Dolum parfüm konusu

kardes süpersin :) ben slazenger'in mavisinin deodorantını kullanıyorum çok hoş ve kalıcı..ilk defa parfüm formunda gördüm geçenlerde ve merak ettim.. kokusu falan nası mavinin? fiyatı fena ucuz..

• quote:

quote:

Dolum parfüm konusu

kardes süpersin :) ben slazenger'in mavisinin deodorantını kullanıyorum çok hoş ve kalıcı..ilk defa parfüm formunda gördüm geçenlerde ve merak ettim.. kokusu falan nası mavinin? fiyatı fena ucuz..

Ben de en son 15 yıl önce kullanmıştım geçen gün birden aklıma düştü... bi kaç yere baktım bulamadım forum istanbulda watsons mağazasında buldum... deodorant hediyeliymiş... benim favorim aslında mavi olanı ama herkes yeşilini öneriyor... fiyatı uygun geldi üç rengini de alacaktım turuncusu yokmuş...

mavi çok güzel benim bildiğim sevdiğim koku zaten yeşil ise ona göre biraz daha keskin... nitekim her ikisi de bence harika... ve benim için anlamlı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KötüKediŞero -- 25 Nisan 2012; 22:51:19 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Esharia

quote:

başka bir imkanın varsa farklı firmalar dene derim..

Sağol dostum haklısın ama konuştuğumuz parfümler 150 - 170 lira arasında az para değil . yurtdışından getirtmeyi düşünmüştüm biraralar ama ondada problem çıkma riski yüksek olunca mecburen doluma yöneldim bende

haklısın fiyatlar abartı...bu aralar pazarland'te %35 indirim var çok uygun fiyatlar.. bi göz at

http://www.pazarland.com/pinfo.asp?pid=11814 AQVA MARINE 100ml
    http://www.pazarland.com/pinfo.asp?pid=91597 FAHRENHEIT AQUA 125ml
    http://www.pazarland.com/pinfo.asp?pid=14868 GIO 200ml

buda bu aralar sevdiğim bir parfümhttp://www.pazarland.com/pinfo.asp?pid=11683 DIESEL ONLY THE BRAVE

kargolarıda onlar karşılıyor sitede..

ben yakın bi zamanda yurtdışına çıkıcam yoksa kendim için bu siteden sipariş geçicektim..

• quote:

quote:

quote:

Dolum parfüm konusu

Ben de en son 15 yıl önce kullanmıştım geçen gün birden aklıma düştü... bi kaç yere baktım bulamadım forum istanbulda watsons mağazasında buldum... deodorant hediyeliymiş... benim favorim aslında mavi olanı ama herkes yeşilini öneriyor... fiyatı uygun geldi üç rengini de alacaktım turuncusu yokmuş...

mavi çok güzel benim bildiğim sevdiğim koku zaten yeşil ise ona göre biraz daha keskin... nitekim her ikisi de bence harika... ve benim için anlamlı...

bende maviyi seviyorum çok güzel :D parfümünü en kısa zamanda temin edicem..seti 25 tl falan..

• quote:

quote:

quote:

quote:

bende maviyi seviyorum çok güzel :D parfümünü en kısa zamanda temin edicem..seti 25 tl falan..

e iyi o zaman kazıklanmamışım ben de o kadar ödedim zaten seti 24.90

• quote:

Dolum parfüm konusu

çok övmüşsünüz madem bende alayım birtane nerede satılıyor? ve aldığım yerde kokusuna bakabiliriyim

• quote:

Orijinalden alıntı: Ambassador.

quote:

Dolum parfüm konusu

çok övmüşsünüz madem bende alayım birtane nerede satılıyor? ve aldığım yerde kokusuna bakabiliriyim

Ben kokusunu bildiğimden aldıktan sonra baktım rica edersin azıcık bakarsın... forum istanbulda watsons mğazasında buldum gitmeden önce telefon açtım gidip aldım sen kendine yakın olan başka bir watsons mağazasına gidebilirsinhttp://www.watsons.com.tr/perfume-stores.asp?mid=48

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.