Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 DOLU DOLU STEAM HESABI +209 TL BAKİYE Satın Al 14 Ekim 2018 12:25 1 1 DOLU DOLU STEAM HESABI +209 TL BAKİYE ARKADAŞLAR HESABIMDA OYNADIĞIM BİR RAİNBOW OYUNU VARDI ONUDA MAALESEF ÇOK GERDİĞİ İÇİN VE SAĞLIK SORUNLARIM DAN ÖTÜRÜ SATMAYA KARAR VERDİM HESAP İNANIN YAZDIĞIM FİYATIN KAT VE KAT ÜSTÜNDE EDERİ VARDIR LÜTFEN İNDİRİM TEKLİF ETMEYİN ZATEN UYGUNA YAZIYORUM HESAP DA METRO EXODUS ÖN SİPARİŞ VARDIR RAİNBOWSİX DE 9 TANE ELİTE KARAKTER AÇIKTIR VE GERİYE KALAN BÜTÜN KARAKTERLER AÇIKTIR OYUNLARIN LİSTESİNİ RESİM OLARAK İLETİYORUM HESAP DA MAALESEF VAC BAN VARDIR AİLE PAYLAŞIMI YÜZÜNDEN OLDU MAALESEF VAC BAN BLACK OPS 2 DE VARDIR VE DİĞER COD OYUNLARINA HİÇ BİR ETKİSİ YOKTUR HATTA HİÇ BİR OYUNA ETKİSİ YOKTUR ONUN HARİCİN DE DİĞER OYUNLARDA HİÇ BİR PROBLEM YOKTUR ALAN ARKADAŞ ÇOK TEMİZ İLK ELDEN BİR HESAP ALACAKTIR SORMAK İSTEDİĞİNİZ HER SORUYA CEVAP VEREBİLİRİM SORMANIZ YETERLİ ALANA HAYIRLI OLSUN. Fiyat : 1000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 20 Eylül 2117 Satıldığı Şehir : Ankara,Çankaya Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Star Wars Battlefornt 2 ve Titanfall 2 Deluxe edition Call of Duty Modern Warfare 2019 Call Of Duty Modern Warfare Black ops 4 Deluxe Edition Overwatch Hesabı Battlefield V Anthem Battlefield 1 Premium Battlefield 4 Premium Apex Legends The Sims 4