Şimdi Ara

Dolphin Browser güncellendi, HD takısını attı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
2.746
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

• Android platformunun en popüler mobil tarayıcılarından olan Dolphin Browser, 8.7 sürümüne güncellenirken, bugüne kadar kullandığı HD takısını da attı.

Yeni güncellemede daha fazla arama önerisi sunan adres çubuğu, tabletler için daha iyi bir arayüz, büyük parmaklar için daha geniş klavyeye imkan tanıma, kolay sık kullanılanlar yönetimi, Sonar özelliğine kısayol ve performans iyileştirmeleri sunuluyor.

Dolphin Browser, Play mağazası üzerinde ücretsiz olarak sunuluyor.

https://play.google.com/store/apps/details?id=mobi.mgeek.TunnyBrowser

• Ben ne zamandır dolphin kullanıyodum, gayet memnundum da ama sizce chrome mobile acaba daha mı hızlı?

Bi de dolphinde bazı sitelerde mesela dh'de otomatikman mobile yönlendirmeme gibi sorunlar da var hala..

Edit: haber olduğunu mesajımın yanında oylama ellerini görünce fark ettim gereksiz kaçmış mesajım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nty35 -- 6 Ağustos 2012; 0:15:00 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • chrome androidde tam bir felaket acikcasi berbat başındaki betayi attilar ama yinede beta gibi.opera telefonda super fakat tablette pek kullanisli degil dolphin son sürümünü bilmiyorum ama 1 ay oncesine kadar android 4.0.3 de cokuyordu (asus tf101) firefox animasyonlarda falan takilmalar oluyor ama web siteleri hili ve kaydirmada sorun yok. ben firefox kullaniyorum ama insallah chrome pc deki performansina ulaşır.

• Galaxy S2 stock tarayıcı+Chrome akar :D

• stock tarayiciden varmi daha guzeli?

• Benim favorim Boat Browser, tavsiye ederim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Uzun zamandır kullanıyorum bence on numara tarayıcı.

Sekme olayı ve hızı işi bitiriyor.

• Son 3 telefonumu ilk aldigim da yukledigim 3 uygulama sirasiyla twitter , facebook , dolphin. Dolphinden sasmam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Gesture özelliği alışkanlık yaptı resmen.Başka tarayıcı kullanamıyorum.

• Samsung Galaxy s2 kullanıcısıyım Google chrome için olumsuz yorum yapan arkadaşlara katılıyorum,android orjinal tarayıcısının gerisinde kasmalar donmalar var flash ı zaten söylemeye gerek yok çalışmıyor zaten,fakat animasyonları güzel,iyleştirilmeden android orjinal tarayıcısı olmaması gerekir diye düşünüyorum,firefox tarayıcı tam bir hayal kırıklığı sildim kullanmıyorum arayüz yazılar iğrenç gözüküyor flash içerik yok,dolphin tarayıcıya gelince arayüz güzel operadan hızlı (bana göre)eklentiler mevcut yapanları kutluyorum mobil platformda opera ile yarışacak düzeyde başarılı.

• Güzel olmuş gerçekten

• şu tarayıcıya en iyi diyen var denedim her şeyi berbat opera ezer hepsini

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.