Şimdi Ara

Dolce Gusto Mini Me -Makine,Kapsüller ve Kapsüllerin tekrar kullanımı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
5
Favori
6.903
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: fenerlijackal

AliExpress'ten kapsülü aldık. Tamam. Öğütülmüş kahve tavsiyeniz nedir? Americano kahvesi vardı dolce gustonun. Onu yakalayabilmek için ne tavsiye edersiniz? İlla kendimiz alıp öğütücü de mi çekeceğiz? Deneme yanılma yoluyla. Yoksa tchibonun satılan öğütülmüş kahveleri olur mu? Olmazsa, kahve alacağımız yere nasıl tarif edeceğiz çekme ayarını. Espresso mu, filtre mi, french press mi, aeropress mi? Hangi ebatta olacak çekme işi? Tavsiye lütfen.
    Tchibodan barista espresso 4 noda çektirin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar uygun yeniden doldurulabilir kapsül arıyorum var mıdır tavsiyeniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozekes

arkadaşlar uygun yeniden doldurulabilir kapsül arıyorum var mıdır tavsiyeniz
    AliExpress

• quote:

Orijinalden alıntı: ali222

AliExpress

Alıntıları Göster
    tamam ama hangisi bizim makineyle uyumlu onu soruyorum hocam çok çeşit var çünkü bir de ben plastik değil metal arıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozekes

tamam ama hangisi bizim makineyle uyumlu onu soruyorum hocam çok çeşit var çünkü bir de ben plastik değil metal arıyorum

Alıntıları Göster
    Dolce gusto capsule diye aratiyorsunuz. Emin olmak için satıcıya mesajla sorun. Metaller pahali.
    2019 NEW Stainless Steel Coffee Filter Reusable Coffee Capsule Make For Dolce Gusto coffee nespresso refillable capsule art zone
    aliexpress.com
    US $15.2 15% OFF|2019 NEW Stainless Steel Coffee Filter Reusable Coffee Capsule Make For Dolce Gusto coffee nespresso refillable capsule art zone-in Coffee Filters from Home & Garden on Aliexpress.com | Alibaba Group
    https://s.click.aliexpress.com/e/IBkwfQh

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali222 -- 6 Şubat 2019; 12:23:21 >

• ali222 A kullanıcısına yanıt
    hmm aratayım o zaman o şekilde teşekkür ederim
  • ozekes O kullanıcısına yanıt
    Mesaji duzenledim ve link verdim. En ucuzu linkteki bulabildigim.

• ben çinden plastik kapsül aldım.starbucks tan aldığım çekirdek kahveyi el değirmenimde çekerek kullandım.
    yapması hem zor geldi,hemde kahvenin tadını sevemedim.toplamda 3-4 defa ancak yapmışımdır.öylece duruyorlar.
    dolce gusto kapsullere devam ediyorum.
  • hort olucak ama kapsüller malum pahalı başka markanın kapsülleri oluyo mu ? olmuyasa satıcam makinayı
  • z21 kullanıcısına yanıt
    Boyutları farklı olduğu için olmuyor

• ali222 A kullanıcısına yanıt
    4 numara çektirin demişsiniz, bu filtre kahve çekimine denk geliyor bildigim kadariyla. 2 numara çekilince tozu mu kaçiyor? Espresso çekim 2 sanirim normalde. Yanlisim varsa duzeltin lutfen. Kimi videolarda en alta filtre kahve kagidi da koyuyorlar. Bunu neden yapıyorlar anlamadim. Siz denemeler yapmissinizdir, en olumlu nasil oluyor? sutlu yapmak istersek nasil yapabiliriz, sut tozunu sonradan mi dokmek lazim. Araya katsak nasil sonuç cikar acaba?

Ben de yeni aldim doldurulabilir plastik kapsullerden.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gordon Milne

4 numara çektirin demişsiniz, bu filtre kahve çekimine denk geliyor bildigim kadariyla. 2 numara çekilince tozu mu kaçiyor? Espresso çekim 2 sanirim normalde. Yanlisim varsa duzeltin lutfen. Kimi videolarda en alta filtre kahve kagidi da koyuyorlar. Bunu neden yapıyorlar anlamadim. Siz denemeler yapmissinizdir, en olumlu nasil oluyor? sutlu yapmak istersek nasil yapabiliriz, sut tozunu sonradan mi dokmek lazim. Araya katsak nasil sonuç cikar acaba?

Ben de yeni aldim doldurulabilir plastik kapsullerden.
    2 de toz kaçıyor evet. Bu arada ben artık orjinal kapsül kullaniyorum. Dolum kapsüller bir sure sonra makinayı bozuyor. Makinanın sesi değişti mesela.

• cravmaga kullanıcısına yanıt
    Hala kullanmaya devam ediyorsanız memnun musunuz ?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Mahmood cafe dolce gusto uyumlu kapsül çıkarmış. Fiyat daha uygun, yorumlar güzel. Deneme için sipariş verdim bugün.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.