Şimdi Ara

DOLARIN 1.30 OLDUĞU ZAMANLARI GÖREN EFSANEVİ NESİL (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
289
Cevap
2
Favori
5.221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: nonvolatile

vay be nesle bak
    biz prehistorik oluyoz bu durumda

Alıntıları Göster
    dolar 1.15 civarıydı
  • 1 doların, 1 milyon 680 bin lira olduğunu görmüştüm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: b0Ni

görende çok önce sanacak

Alıntıları Göster
    lan 2011 yılında 100 euro bozdurmuştum 187 tl almıştım.şimdi dolar bile fazla ondan.dolar o zamanlar 135 falandı
  • 1.30 TL ne ki? 300 bin lira (30 kuruş) olduğu zamanı bilirim..
    98 yılında 200 dolar bozup 60 milyona Ericsson 628 almıştım..
    o bozduğum doları da artık 10 kuruştan mı aldım, 5 kuruştan mı, hatırlamıyorum..

2001 krizi ilginç bir tecrübeydi.. dolar 600-650 bin lirayken bir sabah bir kalktık 1 milyon 200 bin lira..
    Döviz büroları açık ama ne alıyorlar, ne satıyorlar.. Hepsi gişenin arkasında TVleri açmış haber dinliyor..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 600 dolara PS3 almıştı peder çıktığının ikinci ayı, burasıyla kıyasla hiçbir şeydi. Artık elektronik slınmaz vallahi ya allah kahretsin... ÖTV %145, kur uçmuş, teşekkürler halkım, teşekkürler makarna beyinli %50, bu gurur sizin...

• quote:

Orijinalden alıntı: BöberTatarı

akp öncesinde sadece bir yılda nasıl ikiye katlanarak geliyor görebilirsiniz.
    tüm akp 12 yıllık döneminde ise toplam artış o yılların sadece tek yılındaki artışın gerisinde.

elbette ideal olan hiç artmaması hatta tl nin değerlenmesidir. inşallah onu da chp veya mhp gerçekleştirir. onlar da yapamazsa inaılmaz üretkenliği ile ülkesine hizmet eden ergen neslimiz yapar.

DOLARIN 1.30 OLDUĞU ZAMANLARI GÖREN EFSANEVİ NESİL

Faizin de doların da AKP iktidarıyla alakası yok..

Tüm dünyaya son 10 yılda inanılmaz boyutta USD pompalandı.. Faizlerin düşmesi de küresel bir hareket..

ama bizim takunyalılar bunu kendi başarılarıymış gibi gösterdi, CAHİL HALK DA BUNU YEDİ!

• ne 1.3'u 1.1lere düşmüştü hatta 1 lira 1 dolara eşit olacak mı diye millet bağırışıyordu. Şimdi oldu 2.2.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tkblack

2007 civarıydı sanırsam. 1.30unda altına dusmustu. Hatta 1dolar 1tl olurmu diye haberler olmustu vay be.

Ayrıyetten 2000dolara pc toplayıp 2500 veriyodun. Simdi 4200 falan

Evet onu bende hatırlıyorum olay olmuştu Türk parasıyla dolar eşitlenmişti diye...
  • Yav msi full hd laptop alacaktım 1700 du yenisi çıkar ucuzlar alırım dedim simdi 2700 bir de kendimi teknoloji konusunda ileri görüşlü falan zannederdim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Necessa®i

ne 1.3'u 1.1lere düşmüştü hatta 1 lira 1 dolara eşit olacak mı diye millet bağırışıyordu. Şimdi oldu 2.2.
    1.10 olduğu zamanı bilirim ..Bir ara 1.25lere çıkmıştı.düşer diye 1.23 ten 15bin doler bozdurmuştum..hey gidi günler..
  • 2008 krizinin hemen öncesindeydi, dolar 1.17 leri gormustu ve 1 ay icinde kriz patlak verince 1.7 lere tirmandi.

• quote:

Orijinalden alıntı: djoz

1.30 TL ne ki? 300 bin lira (30 kuruş) olduğu zamanı bilirim..
    98 yılında 200 dolar bozup 60 milyona Ericsson 628 almıştım..
    o bozduğum doları da artık 10 kuruştan mı aldım, 5 kuruştan mı, hatırlamıyorum..

2001 krizi ilginç bir tecrübeydi.. dolar 600-650 bin lirayken bir sabah bir kalktık 1 milyon 200 bin lira..
    Döviz büroları açık ama ne alıyorlar, ne satıyorlar.. Hepsi gişenin arkasında TVleri açmış haber dinliyor..

Bazen diyorum keşke teknoloji açısından eskisi gibi geri kalmış olsak ama kendi yagimizda kavrulan tarım toplumu olsak .
    Ancak şu anda ne olduğumuz belli değil yarı sanayi yarı tarım biraz hizmet

• quote:

Orijinalden alıntı: Necessa®i

ne 1.3'u 1.1lere düşmüştü hatta 1 lira 1 dolara eşit olacak mı diye millet bağırışıyordu. Şimdi oldu 2.2.
    2008 temmuzda laptop aldıydım, o zaman kur 1,16 dı. 1100 dolarlık laptop için 1280 lira ödemiştim.
    2001 de 1 dolara 1 paket büyük boy cips alınıyordu, 1,200 falandı ozamanda.

şimdi ateş pahası. gerçi zamanında dolara yatırım yaptığım için kur artışları ''şimdilik'' etkilemiyor beni.
  • Ben benzinin 3.40 lira lpgnin 1.58 lira olduğunu hatırlıyorum

Buyrun çok da eski değilhttps://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=30788821&p=1#30788821

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Strange Night -- 19 Ocak 2014; 23:37:53 >
  • quote:

görende çok önce sanacak

Alıntıları Göster
    ben pikap ile plak dinlediğimi hatırlıyorum doların kaç günlük mazisi var
  • quote:

görende çok önce sanacak

Alıntıları Göster
    ufakken bayram da bayaa para toplamıştım akrabalardan falan babama verdim bana paramın değerini arttıracağını söylemişti.1 sene sonra paramı geri istedim 1 dolar vermişti bana sonra dayıma gidip dayı bunu türk parasına çevirirmisin demiştim 1.5-2 lira falan vermişti.2 yıl sonra babam tarafından dolandırıldıgımı anlamıştım.

• 1.30ken 220 dolar yapmıştım uzun yıllar bekledim şimdi meyvesini yiyorum

• quote:

görende çok önce sanacak

Alıntıları Göster
    Hey gidi günler
    1.20
  • quote:

görende çok önce sanacak

Alıntıları Göster
    casperin reklamı falan vardı 1.30-1.60 falandı dolar. tabii çok uzun zaman olmadı

ayriyeten 2002-2004te gene 1.50 üstüne çıkmadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GAMİNG EKİPMANCIM -- 19 Ocak 2014; 23:48:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Slotz brick

Alman Markıyla oynayan nesil gelsin karşıma

Biz doların 600.000 TL olduğu zamanları biliyoruz.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.