Şimdi Ara

Dolar yükseldi,işler bozuldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bundan 1-2 ay önce ipod almayı düşünüyordum fakat dolar yükselince alamadık doğal olarak...şimdi benim en fazla 250-300 milyonluk bir limitim var,sizce ne alayım bu fiyata...kapasitesi 1 gb falan olsun isteğim o dur.Radyosu olursa iyi olur...Ayrıca sağlam birşey olsun şak diye bozulmasın.Diyeceklerim bunlar.Tavsiyelerinizi bekliyorum.

• herkese bu aralar ayni şeyi tavsiye ediyorum ama DYNE...
  • Ipod Nano alamıyacaksan en iyi çözümdür turuncunun dediği mp3 player...
  • marka dyne mi?Birde arkadaşlar ben bu mp3 playerı ya ç.kaleden ya da izmirden alabilirim çünkü bu iki şehirde yaşıyorum...Yani nereden bulabilirimki?Teknosa da var mıdır?Ya da izmirdeki herhangi bir bilgisayar firmasında
  • niye bilmiyorum iriver, creative, ipod, sony dışındaki markalara pek sıcak bakmıyorum...
  • ben satıyorum imzadaki mp3 calarları. o fiyat aralıgında benden iriver h10 alabilirsin istedigine sor bu fiyata bu mp3 calar sahane.
  • arkadaşım yanlış anlama ama kesinlikle o paraya 1 gb ın aşağısı bir ürün düşünmüyorum.En kötü ihtimalle gidip sandisk alacağım 180 milyona,sd/mmc slotu da var zaten.512 mb ama sd/mmc ile 2,5 gb a kadar çıkıyor,tek gereken kaliteli bir şarjlı pil seti. Yarın gidip bakacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ramses -- 29 Haziran 2006; 16:53:23 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • H10 zaten 5,6 ve 20 gb modelleri var. arkadaş da 5 ve 6 gb lık modellerini satıyor...
  • ewt ben de anlamadım h10 6gb ve 5gb modellerini satıyorum ben. sen yanılıs anladın galba.
  • yaşadığın yerlerde bimeks varsa bi sor. asan88 in teklifini de değerlendir derim...
    quote:

Orjinalden alıntı: Ramses

marka dyne mi?Birde arkadaşlar ben bu mp3 playerı ya ç.kaleden ya da izmirden alabilirim çünkü bu iki şehirde yaşıyorum...Yani nereden bulabilirimki?Teknosa da var mıdır?Ya da izmirdeki herhangi bir bilgisayar firmasında

• quote:

ben satıyorum imzadaki mp3 calarları. o fiyat aralıgında benden iriver h10 alabilirsin istedigine sor bu fiyata bu mp3 calar sahane.

iPod Nano'dan daha iyi bir mp3 player her yönüyle. Eğer bu fiyat aralığında H10 alabiliyorsan düşünecek pek bir şey yok...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.