Şimdi Ara

Dolar Tekrar Yükseldi 3.52

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet o kadar kampanyanın ne için olduğunu gördük fakirler sattı zenginler kazandı yine. Vallahi umrumda bile değil artık şu hükümet değişmeli. Ekonomik kriz bunun en iyi göstergesi. Adamlar yönetemiyor. 1 yıl içerisinde 24 patlama 1 darbe gerçekleşti. Maaşlarınız yatmadığında ağlarsınız artık. Ben sevinir oldum artık. Eminim çoğu hükümet karşıtı kişilerde böyledir.

• @GelÇukuçuku

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SKRlllEX -- 12 Aralık 2016; 13:6:39 >
  • SKRlllEX kullanıcısına yanıt
    Ha ha çok mu komik. Elçiye zeval olmaz derler
  • GelÇukuçuku kullanıcısına yanıt
    Gel çukuçuku

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yazık bu milletin duygularını istismar edip dolarları bozdurttular sonra topladılar düşükten şimdi yine yükseldi.Hiç istememe rağmen hiç düşünmek istememe rağmen keriz silkelediler yazık bu millete.
  • quote:

Orijinalden alıntı: celal_55

yazık bu milletin duygularını istismar edip dolarları bozdurttular sonra topladılar düşükten şimdi yine yükseldi.Hiç istememe rağmen hiç düşünmek istememe rağmen keriz silkelediler yazık bu millete.

Dolar yüksek iken bozdurdular dolar düştü
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OceanMaster -- 12 Aralık 2016; 13:46:47 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Euro yeniden 3 TL Gördü
    11 yıl önce açıldı
    Dolar 1.41
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: SKRlllEX

quote:

Orijinalden alıntı: celal_55

yazık bu milletin duygularını istismar edip dolarları bozdurttular sonra topladılar düşükten şimdi yine yükseldi.Hiç istememe rağmen hiç düşünmek istememe rağmen keriz silkelediler yazık bu millete.

Dolar yüksek iken bozdurdular dolar düştü

Tamam işte bende onu diyorum millet bozdu düştü bollaşan doları topladılar tekrar yükseldi.3.48 den 100 bin dolar alan adam 3.52 den bozsa 4200 tl para kazanır yani asgari ücret Çarpı 4 yani.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.