Şimdi Ara

Dolar niye artiyor ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

1-) Liyakatin ölmesi, Tek Adam rejimi zart zurt ( bi kere bu ulkede hicbir zaman liyakat olmadi. Fetoculerin cirit attigi 2010 lu yillarda adalet demokrasi liyakat ok mu superdi o zaman dolar 1 tl ydi ama)

2- Erdogan in Amerika ya savas acmasi

3- Tayyip Erdogan in ulkeyi yonetmeyi becerememesi yaslanmasi.

4- Maliye bakaninin veya merkez bankasi baskaninin fetocu olmasi Ve dolari bilerek yukseltmesi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Neden istemiyor ? Feto Ile lol kola iken ulkeye adeta ihanet edilirken neden dolar kuru dusuktu de suan yuksek?

• embesillerorduxu E kullanıcısına yanıt

nick post uyumu

block

• Eger rte kotu ondan yatirimci cekemiyor derseniz rte her zaman kotuydu. Bu ulkede hicbir donem ne adalet oldu ne liyakat oldu ne ozgurluk oldu ne de hukuk
    ANCAK bir zamanlar birilerini istedigi gibi davrandigi icin dis destek aliyordu muhtemelen Ben oyle dusunuyorum

• Suan ise o birilerini karsi gelmesinin bir sonucu olarak goruyorum bu dolardaki artisida. Cunku ulkede bakacak olursaniz CIA usaklari fetoculerin devletten atilmalarindan sonra dolarin arttigini goruyoruz

• Ben bir agnostik olarak rte nin fetoyle mucadelesinin sonuna kadar desteklenmesi gerektigini dusunuyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.