Şimdi Ara

Dolar iPhone Fiyatlarına Ne Zaman Etki Eder?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dolar 8.40ları gördü daha da artma ihtimali var. Ben de hafta içi telefon alacaktım . Hepsiburada üzerinden alacaktım peki dolar kuru acaba ne zaman fiyatlara etki eder ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tekvasfımmatoğlu -- 22 Mart 2021; 0:47:3 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Zaten 8.5 gibi hesaplandığı için zam olmaz

Kainat liderimiz hem faizi artırıp hem de dolaırn 10 olmasını başarabilirse YİNE o zaman artar kanımca

Tl bazında pahalı Yurt dışından alın deseem pasaport kaydı var .. Tc yoruyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi galaxyg -- 22 Mart 2021; 0:52:1 >
  • galaxyg kullanıcısına yanıt
    8.5 gibi hesaplanıyorsa artık 10dan hesaplanır o zaman ciddi zam gelmesin. Zaten ek vergiler zam oh sapla halka

• quote:

Orijinalden alıntı: tekvasfımmatoğlu

8.5 gibi hesaplanıyorsa artık 10dan hesaplanır o zaman ciddi zam gelmesin. Zaten ek vergiler zam oh sapla halka

Bu hafta zam gelmez diyebilirim

Ama önümüzdeki haftayı bilemem  

Umarım gelmez ya bu hafta alacağım en kısa sürede almam gerek zaten stokta her renginden 1 er tane kalmış 2 güne tükenir belki de hepsi.

• quote:

Umarım gelmez ya bu hafta alacağım en kısa sürede almam gerek zaten stokta her renginden 1 er tane kalmış 2 güne tükenir belki de hepsi.

Mart ayı gibi se plus tanıtılcağı da konuşuluyor

Ama tabii ben 1 hafta sonrasını göremiyorum beklemek mantıklı mı değil mi bilemiyorum

Bu Se2020 iyi bir çiple geldi ama ciddi batarya sorunuyla da geldi yenisini beklemek artık pek istemiyorum açıkcası

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • SE PLUS olduğu için daha büyük bataryayla gelicektir

Siz hangi modeli almayı düşünüyosunuz ? Ona göre değişir bekleme durumu .Eğer 11 12 ailesinden birini alcaksanız beklemeyin zaten

Xr alacağım ama bütçe olursa 11 olur.

• quote:

Xr alacağım ama bütçe olursa 11 olur.
    O zaman alın bence
    Se yi beklersiniz onu da beğenmezseniz 5 ay sonra yeni iPhone tanıtılcak 11 ler baya ucuzlar
    Ama dönüyor dolaşıyor konu yine tl ye geliyor 😀
    😀 Şimdi kurda ciddi yükselis oldu çok tedirginim tam alacağım zamana denk geldi umarım yarım zam gelmez.

• quote:

😀 Şimdi kurda ciddi yükselis oldu çok tedirginim tam alacağım zamana denk geldi umarım yarım zam gelmez.

İnşallah maşallah artık yapcak bişi yok  

• Daha önceden de aynı şey oldu kurun yüksekten hesap edilmesine rağmen asıl kur hesap edilen kur ile eşitlenince cihazlara zam geldi yani HEMEN AL
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.