Şimdi Ara

🔥 Dolar 39,25 - Euro 44,55 - Altın 4.150 | 02 HAZİRAN 🔥 (3611. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: freshwind , tez35 Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 28 Misafir (12 Mobil) - 17 Masaüstü13 Mobil
5 sn
249.159
Cevap
1.196
Favori
12.523.995
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1157 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
62. Sırada  bugün en iyi #8
Sayfa: önceki 36093610361136123613
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: dolarafısıldayanadam2018

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    aynı akşam 5.92 görüldü hocam keşke yorum yaparken araştırsanız da öyle yazsanız
  • quote:

Orijinalden alıntı: dolarafısıldayanadam2018

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Burda da kendisini övüyor, sahte üyeliğiyle kendi mesajına başkasının dilinden övgü yazmış Nasıl bir kafa ya

Ne güldüm akşam akşam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Football Always -- 19 Ekim 2019; 19:9:46 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: acquiles

Sene sonu 6 iyimser bir tablo bence. Tutar inşallah
    gecen sene sonuda 6 idi cok takmaz mb kararini.piyasa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Forex reklamı yapan tiplerden,paranın hepsini faize yatır diyen süzme cahillerden ve herhangi bir yatırım aracından gelir elde edip enflasyonu görmezden gelen adamlardan uzak durun.
  • Football Always kullanıcısına yanıt
    Bu hesapların o arkadaşa ait olduğunu nerden biliyorsunuz ve ispatlayabilirmisiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: BluePassenger

Bu hesapların o arkadaşa ait olduğunu nerden biliyorsunuz ve ispatlayabilirmisiniz
    1) Az önce kendisi durumu kabul edip bana nutuk attı burda, yönetim fake hesapla yazılan mesajları sildi

2) IP den tespit etmeden hesap kapanmaz, yönetim tespitleri sonucu kapatır

3) Zaten yazım şekli, üslup falan herşeyiyle kendini belli etti burda sahte üyelik, benden önce diğer arkadaşlar farketmiş ilk 2 mesajını ben değil diğer arkadaşlar şikayet etmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Football Always -- 19 Ekim 2019; 20:50:6 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erzurum lu

Dün ameliyatta olan bir hastayı beklerken, bekleme salonunda a haber açıktı. Hastanın ameliyat stresi bir taraftan a haber bir taraftan, beynim uyuştu resmen... O kadar basit, yalap şalap animasyonlarla ve bıktırıcı, ikrah ettirici tekrarlarla, alakası olmayan konuları sokuşturmalarla sunuyorlardı ki izleyici resmen embesil yerine konuyor... "Başkan" ın sevk ve idaresinde hem sahada kazandık hem de masada kazandık diyorlardı özetle...

Ekonomi yönünden de iki cümle sürekli dönüp duruyordu. Birincisi dolar tutanlar ağlıyor, ikincisi de yine dolar en az 2 lira değer kaybedecek, borsa da uçup kaçacak... Salonun yarısından fazlası kafasını çeviriyor veya vakit geçirmek için mecburen bakıyordu, can kulağı ile dinleyenler de epey vardı... Kısaca toplum böyle yoğun bir propagandaya maruz kalmışken, iktidar da ekonomi de makus talih de değişmez...
    Ne güzel yazmışsınız, bu açıdan bakabilen çok az insan var. Yazık harcanan emeğe, vakite, kaynağa ve dökülen tere. Dökülen kanlar helal oluyor mu bu haberciliğe anlayamıyorum

Evrensel boyutta "Soykırımlık" haller, biri adını koysun artık

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Equris kullanıcısına yanıt
    Dolarda şöyle bi 15 güne kadar 5.50 gelme ihtimali varmı sizce. Yada bu haberin etkisi acaba ne olur

• quote:

Dolarda şöyle bi 15 güne kadar 5.50 gelme ihtimali varmı sizce. Yada bu haberin etkisi acaba ne olur
    Hocam oralara odaklanmadan önce odaklanmamız gereken seviye 5.65tl. 5.65 o kadar kuvvetli bir destek oldu ki oraları kırmak için ABD ile yapılan anlaşmaların tek tek hayata geçmesi lazım. Örneğin PYD 120 saat içinde çekilecek ve Türkiye böyle bir durumda operasyonu durduracak mı? Türkiye'ye yaptırımlar tamamen hızla kaldırılacak mı? Halkbank davası acaba geri çekilecek mi?

Adımların gerçekleştiğini piyasa görürse ve bizde F35 alacağız, Patriot alacağız durumuna kadar gelirsek yani herşey yolunda giderse dediğiniz gibi tekrar 5.50tl ve belkide biraz altı olabilir.

Ama ilk hedef 5.65tl, orasını rahat kırarsa 5.50tl gelir sinyali olarak görülebilir eğer rahat kıramazsa 5.63 ve 5.58 sonra 5.55'leri takip etmek gerekiyor. ytd

• quote:

Sanmam mart kapıdan baktırıyor kış malum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Football Always

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Burada herkes kimin ne olduğunu çok iyi biliyor bugün sayenizde tekrar ispatı ile öğrenmiş oldu

Bye bye
  • quote:

Orijinalden alıntı: Football Always

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Dediğim gibi bugün burda herkes tekrardan sayenizde kimin ne olduğunu, kimin komik duruma düştüğünü görmüş oldu. Teşekkürler
    Bu seyyar satıcılar kaça satıyor doları.

• O değil de böyle sokakta dolar mı alınır-satılır? Neyin kafası bilmiyorum ama direkt sahte para vermelerinden şüphelenirim açıkçası, çok saçma bir olay...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Equris

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Ben birşeyleri gizlemiyorum ki, açık ve net yazıyorum hep, sen kendince birşeylere çabalıyorsun da, hatayı uzaklarda araman tuhaf

• quote:

Orijinalden alıntı: Redeemertr

O değil de böyle sokakta dolar mı alınır-satılır? Neyin kafası bilmiyorum ama direkt sahte para vermelerinden şüphelenirim açıkçası, çok saçma bir olay...
    Bir ara fiziki nakit döviz çok azdı, elden alan kesim bunlardan alıyordu, hala döviz bürosunun önünde sırt çantasıyla bekleyenler, kur takip edenler var

Piyasadan ucuza satıyorlarsa alalım. Mesela ne kadar eksiğine alabiliriz

• quote:

Piyasadan ucuza satıyorlarsa alalım. Mesela ne kadar eksiğine alabiliriz
    Alım miktarına, fiziki paranın o an piyasada bolluk ve yokluk durumuna göre fiyat çekiliyor, gidip birebir görüsmeniz gerek ama tehlikeli hocam, tavsiye etmiyorum. Ben bu durumu konuya böyle bir olayın varlığını belirtmek amacıyla yazdım.

Peki döviz bürosu dururken güvenilir olmayan birilerinden niye dolar alsınlar

• quote:

Peki döviz bürosu dururken güvenilir olmayan birilerinden niye dolar alsınlar
    Kapalıyken ve fiziki döviz azlığı olduğu dönemlerde elden alan kitle gidiyor bunlara, bunun dışında adamlar kur takibiyle anlık al-sat yapıyorlar orda döviz bürosundan

• 
Sayfa: önceki 36093610361136123613
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.