Şimdi Ara

🔥 Dolar 32,21 - Euro 34,68 - Altın 2.435 | 11 NİSAN🔥 (5476. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
23 Misafir (1 Mobil) - 22 Masaüstü1 Mobil
5 sn
235.532
Cevap
1.165
Favori
11.787.217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1149 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
12. Sırada  bugün en iyi #2
Sayfa: önceki 54745475547654775478
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kerimcem

    hiç bir devletin gücü parası sonsuz veya yıkılmaz sallanmaz değildir beklemede kal diyip konuyu kapatıyım.



    Alıntıları Göster

    Aynen koca reis. Slak amerika bütün vatandaşlarına 1500 dolar dağıtmış durduk yere. Bu böyle yürürmü ya tabiki batar öyle devlet. Türkiye böyle oyunlara gelip böyle şeyler yapıyormu hiç.

  • yok oyle bişey sadece covid19 dan mağdur olan işsiz kalan vatandaşlara ve şirketlere dağıltıldı herşeyide ütopik dünyanızda abartmasanız şaşarm zaten, boş gezenin boş kalfası yattığı yerden yellenen vatadanşına kimse havadan para yağdırmaz oyle bir ülke icad olmadı henüz, abd şu an deli gibi para basıyor fed hatta kendi başkanı bile sıkıntadayız iyi gitmiyor diyor ama sen işte gözünde tanrılaştırmışsın,putalaştırdığınız devletleri iyi izle şu sıralar, özellikle önümüzdeki 5 senede .




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 7 Mart 2021; 21:52:26 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kerimcem

    yok oyle bişey sadece covid19 dan mağdur olan işsiz kalan vatandaşlara ve şirketlere dağıltıldı herşeyide ütopik dünyanızda abartmasanız şaşarm zaten, boş gezenin boş kalfası yattığı yerden yellenen vatadanşına kimse havadan para yağdırmaz oyle bir ülke icad olmadı henüz, abd şu an deli gibi para basıyor fed hatta kendi başkanı bile sıkıntadayız iyi gitmiyor diyor ama sen işte gözünde tanrılaştırmışsın,putalaştırdığınız devletleri iyi izle şu sıralar, özellikle önümüzdeki 5 senede .

    İşte Türkiye akıllı ülke. Herkese para dağıtmıyor. Amerika slağın önde gideni diyorum bende zaten. zengin fakir ayırmadan herkese para veriyor. Samanyolu liderimiz böyle isteklerin tuzak olduğunu bilip hiç bu konulara bile girmedi. Sms le 10 tl ateşleyin diyip herkese gözdağını kibarca verdi.





  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sinirli ve Süratli

    Aynen ya. Bu salak fransa almanya böyle bedava araba verirse tabiki fakir kalırlar. büyük resimi gösterdin bize reis helalin var. Türkiye öylemi. 1 arabaya 3 araba parası alıyorki kendini sağlama alıyor.



    Alıntıları Göster

    devlete 3 araba kendimize tek araba 4 araclık maliyetimiz var elin gavuru çok salak zaten akıllı olsa türkiyeden alırdı

    clio fiyatına 20,000 euroya kral arac alınır yurdışından ...

  • Türkiye 90 yıllık batı tarafından yarı sömürge entegre bir ülke senin o akp ende chp ende tavada kullanılan sos sadece, bukadar partizan olma yazık yahu, Türkiye ile Abd yi kıyaslamak gene komedinin üst leveli artık.

    Daha düne kadar Türkiye abd den izinsiz adım bile atamazdı.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 7 Mart 2021; 22:11:3 >
  • dephyr kullanıcısına yanıt

    Hocam ağır ironi yapıyordum. Trol herif avrupadakilerin ağzı kokuyor açlıktan diyoda. Bende eniştemin fransadan 2020 model mercedes jip aldığını inceden giydirerek anlatıyordum : ))

  • ha canım akp gidecek yerine gelen sana nasa motoru takıp uçucan🔥 Dolar 32,21 - Euro 34,68 - Altın 2.435 | 11 NİSAN🔥  100 senedir uçamayan ülke akp nin gitmesini bekliyor,geliyor bmvler vilalar yalılar lüks hayatlar beklemede kal çok yakında..🔥 Dolar 32,21 - Euro 34,68 - Altın 2.435 | 11 NİSAN🔥 

    akp gidince hayatın yasak elma dizi seti olucak güzel elit günler çok yakında..🔥 Dolar 32,21 - Euro 34,68 - Altın 2.435 | 11 NİSAN🔥 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 7 Mart 2021; 22:1:22 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sinirli ve Süratli

    Hocam ağır ironi yapıyordum. Trol herif avrupadakilerin ağzı kokuyor açlıktan diyoda. Bende eniştemin fransadan 2020 model mercedes jip aldığını inceden giydirerek anlatıyordum : ))

    yurtdışından almanyadan amcam oturuyor hala aç dolanıp duruyor salakça altında land roveri var gel trde iş bulup geçinirsin diyorum anlamıyor gelmek istemiyor ne yapsak boş....

  • quote:

    Orijinalden alıntı: dephyr

    yurtdışından almanyadan amcam oturuyor hala aç dolanıp duruyor salakça altında land roveri var gel trde iş bulup geçinirsin diyorum anlamıyor gelmek istemiyor ne yapsak boş....



    Alıntıları Göster

    Akıllı adammış hocam. Slak almanya bunlara para veriyor arabayıda ucuza veriyor. vergi koymamış mnyaklar. Bu almanya adam olmaz. fransa madam bile olamaz.

  • Neyse arkadaşlar. Bu ay epey oynak olacağa benziyor. Ben yarın altın alarak tarafımı seçeceğim. Dolmazın ne olacağı belli değil. Kesinlikle kestiremiyorum. YTD.

  • https://www.etsy.com/shop/DriftTube?ref=simple-shop-header-name&listing_id=716839198


    yurt dışına ne satabiliriz ne üretiyoruz ki ne satacağız diyenlere el cevap.

    bakın linki paylaştım adan sıradan denizden veya dereden topladığı çakıl taşlarını satıyor ve işin ilginci alan binlerce kişi de olmuş.


    yani bunu da kim alır ki demeyin her şeyin bir alıcısı var,özellikle Amerika gibi zenginlerin bol olduğu ülkede millet parayı harcayacak yer arıyor.

  • Şu altın dolar forumunun, bır tane tipitip içine etmiş. Bildirim geliyor. Acaba piyasa ile ilgili bilgi mi var diye giriyorum. Bu ağzına kürekle vurulası tipitip kayınvalidesinin Türkiye'deki yaşam tarzı ile övünürken, Alman helga teyzenin taş ile dışkısını temizlediğini falan anlatıyor. Bu tipitipin aklını takıp da içine etmediği bir konu yok.

    Buraninda içine etmiş sonunda ...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arifomer kullanıcısına yanıt

    Diğerleri çok farklı sanki ahahahha.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ,,,,




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çiko miko -- 13 Nisan 2021; 0:11:59 >
  • ozbey08 kullanıcısına yanıt

    Ülkende paypal bile yasak neyin satışından bahsediyorsun sen.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çiko miko Ç kullanıcısına yanıt
    🔥 Dolar 32,21 - Euro 34,68 - Altın 2.435 | 11 NİSAN🔥
  • ağlayanmezun A kullanıcısına yanıt

    etys payment diye bir ödeme var. adamlar bizim gibi yasakçı ülkeler için özel ödeme yöntemi geliştirmiş.






    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozbey08 -- 7 Mart 2021; 23:10:10 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: arifomer

    Şu altın dolar forumunun, bır tane tipitip içine etmiş. Bildirim geliyor. Acaba piyasa ile ilgili bilgi mi var diye giriyorum. Bu ağzına kürekle vurulası tipitip kayınvalidesinin Türkiye'deki yaşam tarzı ile övünürken, Alman helga teyzenin taş ile dışkısını temizlediğini falan anlatıyor. Bu tipitipin aklını takıp da içine etmediği bir konu yok.

    Buraninda içine etmiş sonunda ...

    bilader ben nerde almanyanın fransanın refahı kötü demişim hayrola? dediğimide saptırmakta üstünüze yok, siz sadece mutluluğu yeşil kağıt parçaları olarak görüyorsanız oda sizin ilginç kafa yapınız zaten..

    fransa dünyanın en bunalım depresyon ülkelerinden biri intihar oranlarıda zirvede antideprasan kullanımındada 1 numara japonyayla yarışıyor her 3 kişiden biri haplı mutsuz.


    siz türkiyede doğmuşsunuz tanrı size burayı uygun görmüş fransa almanya diye diye kafayı bozmayın yazık yani kedinin ciğere bakma piskolojisi resmen ben vatanımı seviyorum refahı yüksek değil diyede satmam yermem aşağlamam canım, dünya boyle biryer birileri daha zengin birileride fakir olucak fakirsiniz diyede hayatı kendinize zehir etmeniz gerekmiyor dünyanın %80+ sı fakir zaten çok büyük bir çoğunluğun içindesiniz yani aşağlık kompleksine girmeyin boşuna.🔥 Dolar 32,21 - Euro 34,68 - Altın 2.435 | 11 NİSAN🔥 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 8 Mart 2021; 0:26:36 >




  • Amerikan tahvillerde gevşeme olursa 7.04 Dolar/TL hedefim var. Özellik 1.9 Trilyon dolarlık paketten sonra.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: İl teber

    Amerikan tahvillerde gevşeme olursa 7.04 Dolar/TL hedefim var. Özellik 1.9 Trilyon dolarlık paketten sonra.

    pazartesi ve salı mega düşüş beklentisi var ama tahviller zıplatılmazsa tabi, zaten tahvil olayı ön tampondu.

  • 
Sayfa: önceki 54745475547654775478
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.