Şimdi Ara

🔥 Dolar 32,21 - Euro 34,68 - Altın 2.435 | 11 NİSAN🔥 (5200. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
25 Misafir - 25 Masaüstü
5 sn
235.502
Cevap
1.165
Favori
11.786.164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1149 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 51985199520052015202
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • the__executioner__ kullanıcısına yanıt

    Bılmıyorum tam ne kadar, pek ılgılenmıyorum ama anneme uzuldugum ıcın günlük olarak gumusu kontrol edıyorum.


    Sanırım 25.5 cıvarından gırdı, 130k cıvarı parayla. Suan 25k da. Hayır benım demek ıstedıgım gumus 2-3 kat artacak dıye delı gıbı dolanıyordu ortalıkta. Bu gızlı bılgıyı evde oturarak bulmuş, dunyadakı bır tek akıllı bu zannedersın. Youtube da vıdeo ızlıyor ve dunyanın gızemını çözüyor. Hastalık yalan yok dunya düzmüş ,masonlar bizi kandırıyormuş.


    Dünya tek bır devlet olacakmış amerıkadakı masonlar bunu ıstıyormuş, o yüzden hastalığıı cıkarmışlar hepsi oyunmuş. Hey allahım ya. 🔥 Dolar 32,21 - Euro 34,68 - Altın 2.435 | 11 NİSAN🔥 🔥 Dolar 32,21 - Euro 34,68 - Altın 2.435 | 11 NİSAN🔥 

  • Merhaba hocam. Sabahtan akşama kadar elınde telefon, kulaklıkla youtube dan sürekli bir şeyler izliyor. Fesli deliyi bile izliyordu bir ara. Hastalık yalanmış, masonlar tek devlet yapacakmış ondan bu yalanı yaymışlar. Bıden masonların adamıymış, trump bunlara karşıymış gibi deli saçması şeyler konusuyor. Benımle konuşmuyor cunku muhattap olmuyorum, iş yerındekı akrabamı gorunce başladı koplo teorileri uydurmaya.


    Green kart çıktıktan sonra, trump konsoloslukları kapatınca babam gıdemıyorum dıye sevınmıştı hocam ne konuşması. Boyle bırıyle konuşacak hıcbır şeyim yok. Dünya düz diyen bırıyle oturup ne konuşa bılırım ?


    Dayım tarih ogretmenıydı çok bılgılıydı ansıklopedı gıbı adamdı, saatlerce dunya tarıhı hakkında konusurdum onunla. Bununla ne konusacagım ? agzını ne zaman açsa delı saçması şeyler konusuyor.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ben sero

    Aşı krizi. Daha doğrusu aşı krizciği. Bunun 100 katı aşılar bir halta yaramayacağında çıkacak.

    Alıntıları Göster

    Öncelikle ben aşı kesin işe yarayacak demiyorum onu tabi ki zaman gösterecek ama böyle bilgisizce konuşan kişilere karşıda tavrımı hep koymuşumdur .aşı çalışmalarına katılmış prof dr ben sero ise niz tamam ama aşı işe yaramayacak şöyle böyle diye bilmeden konuşuyorsanız boş yapmayın.Siz ve sizin gibi konuşan insanlara akıl sır erdiremiyorum aşı işe yaramayacakmış bak sen .Nereden biliyorsun arkadaşım nedir kanıtların?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 12 Angry Men kullanıcısına yanıt
    Hocam bu konunun propagandalarını yapan var gümüş yıl sonu 10 uzun vadede 20 diye geziyorlar.Ornek olarak da gümüşüm 2011 civarındaki athsini gösteriyorlar.Olabilir mı olabilir ama babanın dediği gibi değişik komplolar olmazsa çok zor :)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kendinigelistirentasrali K kullanıcısına yanıt

    Ne halı varsa gorsun parası umrumda degıl hocam, sadece anneme üzülüyorum ev alacaktı beklıyor bakalım sonu ne olacak. Selçuk gibi youtube da para kazanmak ıcın sallayan tıplerı ızleyıp ınanıyor işte.

  • Teşekkür ederim bakarım arada. Gümüş to usd olarak bakıyorum hep.

  • MRT_ kullanıcısına yanıt

    Ben de buradan takip ediyordum hocam. 🔥 Dolar 32,21 - Euro 34,68 - Altın 2.435 | 11 NİSAN🔥 

  • Borsa neden bu kadar sert düştü
  • MRT_ kullanıcısına yanıt

    Teşekkür ederim hocam.

  • altını zararına satıcam artık sinir hastası olmak üzereyim her gün kontrol et yükseldi mi diye. Ortalamamı 478e düşürdüm. Maaşımla direkt artan kısımla altın alıyorum. Şimdi elime bir miktar ekstra para geçme olasılığı var. Onu da altına mı yatırmalıyım, öyle yaparsam sanırım 468 civarına düşecek hesapladığım kadarıyla.

  • bir borsa kazandırıyordu oda bugün 1 ayda kazandırdığını 1 günde geri aldı.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kagrenac

    altını zararına satıcam artık sinir hastası olmak üzereyim her gün kontrol et yükseldi mi diye. Ortalamamı 478e düşürdüm. Maaşımla direkt artan kısımla altın alıyorum. Şimdi elime bir miktar ekstra para geçme olasılığı var. Onu da altına mı yatırmalıyım, öyle yaparsam sanırım 468 civarına düşecek hesapladığım kadarıyla.

    Sinir olma sebebin neki , acil paraya ihtiyacın yoksa beklemeye devam et ne var yani , 2018 Ocakta altının gramı 190 TL di ?

  • boomer kuşağı+ X kuşağı elit zenginleri vs Z kuşağı+ Y kuşağı


    borsada bir hisse üzerinde savaş halindeler. Bugün

    z+y kuşağı çok büyük zafer kazandı. ama savaş henüz bitmiş değil bu balon patladığında atom bombası etkisi yaşanır bu yüzden bu savaşa katılmayın patlamış mısırları elinize alın ve seyredin.

    https://tr.investing.com/equities/gamestop-corp


    Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir. sakın bulaşmayın.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozbey08 -- 27 Ocak 2021; 20:38:0 >
  • 12 Angry Men kullanıcısına yanıt

    satmayın bekleyin bence

  • quote:

    Orijinalden alıntı: 12 Angry Men

    Merhaba hocam. Sabahtan akşama kadar elınde telefon, kulaklıkla youtube dan sürekli bir şeyler izliyor. Fesli deliyi bile izliyordu bir ara. Hastalık yalanmış, masonlar tek devlet yapacakmış ondan bu yalanı yaymışlar. Bıden masonların adamıymış, trump bunlara karşıymış gibi deli saçması şeyler konusuyor. Benımle konuşmuyor cunku muhattap olmuyorum, iş yerındekı akrabamı gorunce başladı koplo teorileri uydurmaya.


    Green kart çıktıktan sonra, trump konsoloslukları kapatınca babam gıdemıyorum dıye sevınmıştı hocam ne konuşması. Boyle bırıyle konuşacak hıcbır şeyim yok. Dünya düz diyen bırıyle oturup ne konuşa bılırım ?


    Dayım tarih ogretmenıydı çok bılgılıydı ansıklopedı gıbı adamdı, saatlerce dunya tarıhı hakkında konusurdum onunla. Bununla ne konusacagım ? agzını ne zaman açsa delı saçması şeyler konusuyor.

    benim babam internet kullanmıyor ama annem kullanıyor o da fb taki herşeyi paylaşıyor beğeniyor.

    internetteki tüm bilgilerin doğru olduğunu sanıyorlar sanırım.tv deki yayınlar bile güvenilir değil günümüzde.

    youtube taki ekonomi ile ilgili içerik yapanları uzun süredir takip etmiyorum bende.


    (sen gümüşleri hazırla las vegastaki pawn stars ta dayı var ona okuturuz :) )





  • Beklıyorlar hocam, kaç aydır beklıyorlar. Ben olsam ev alır kiradan kurtulurdum. Umarım işin sonunda zararla çıkmazlar.

    Babam eskiden de aynı şeyi yapmıştı. Bundan 10 sene once fılan altın onsu yıne 1800 cıvarı olmuştu babam daha da yukselecek dıye sattıgı evın parasını altına yatırmıştı, sonra altın onsu 1200 lere düştü bir 10 yıla yakın boyle devam ettı bu pandemıye kadar. O zaman da parası altında battı 10 yılını kaybettı. 10 yılda ev fıyatları yukseldi parası ev almaya yetmedı.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 12 Angry Men -- 27 Ocak 2021; 20:39:5 >
  • e_capkan kullanıcısına yanıt

    Hayırlısıyla vizeyi alıp gidelim buralardan hocam. 🔥 Dolar 32,21 - Euro 34,68 - Altın 2.435 | 11 NİSAN🔥 🔥 Dolar 32,21 - Euro 34,68 - Altın 2.435 | 11 NİSAN🔥 

  • quote:

    Orijinalden alıntı: 12 Angry Men

    Hayırlısıyla vizeyi alıp gidelim buralardan hocam.   

    sıkıntı çıkmaz umarım .cuma günü güzel haberler gelir İnşallah


    2015in başında beridir usd deyim ben.hiç al sat yapmamak en iyisi


    yapılacaksada sene 1-2 kez al sat yapılır uygun yerlerden.

  • Dolar artar mı sizce?

  • e_capkan kullanıcısına yanıt

    Ben de 2010 dan beri paramı dolara çevirip biriktiriyorum, hiç al sat bile yapmıyorum cunku anlamıyorum ve risk almıyorum. Param olunca dolara cevırıp bırıktırıyorum, harcayacagım zaman bozdurup harcıyorum hocam. Bu şekil kafam rahat oluyor. 🔥 Dolar 32,21 - Euro 34,68 - Altın 2.435 | 11 NİSAN🔥 

  • 
Sayfa: önceki 51985199520052015202
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.