Şimdi Ara

🔥 Dolar 32,21 - Euro 34,68 - Altın 2.435 | 11 NİSAN🔥 (5225. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
25 Misafir - 25 Masaüstü
5 sn
235.537
Cevap
1.165
Favori
11.787.699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1149 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 52235224522552265227
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Dolar ve altının cenaze namazı kılınıyor. Gümüşü redditciler kurtardı.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ripple yargı dağıtıyor.16:30 da 1 doları görebilir.ytd

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Araxes

    Ripple yargı dağıtıyor.16:30 da 1 doları görebilir.ytd

    Daha birkaç güne kadar hukuki sorunlar nedeniyle çoğu borsadan delist edilen veya edileceği kesinleşmiş olan bir coinin bu hali görenleri şaşırtıyor. Çok kimse aynı anda pump umudu ile yüklenip sonunda ellerine verirlerse şaşırmam bende.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: programmer_onur

    Notunuzu alın, bu düşüş dövizle fiyatlanan hangi ithal ürüne ne kadar yansıyacak veya yansıyacak mı? Ben elektonik sektöründen notları aldım. Dolar 8.52 olduğunda da fiyatların notunu almıştım ve üzerinden epey süre geçmesine rağmen durum ortada. Bu nedenle aslında cevap belli yine ama neyse

    Gayet de düşüyor valla. Piyasa araştırması yapmayı bilmiyorsanız hatayı kendinizde arayın. Serbest piyasanın gücüne dayanabilecek hiçbir fiyat yok.


    🔥 Dolar 32,21 - Euro 34,68 - Altın 2.435 | 11 NİSAN🔥




  • programmer_onur kullanıcısına yanıt
    Hukuki nedenlerle birşeyler olur mu derseniz, ekonominin affı yoktur, ellerde kalması hiç hoş olmaz , piyasayla zitlasmayacaksin, çok paran varsa risk tabiki seve seve alınır

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Araxes

    Ripple yargı dağıtıyor.16:30 da 1 doları görebilir.ytd

    milYar tane Ripple sokmuşlar borsaya .sağlam çakılaBilir

  • programmer_onur kullanıcısına yanıt

    Monitör bakıyorum baya bir süredir. Bırakın indirimi zam yapıyorlar fiyatlara. Belki de 14 şubat indirimi yapmak için arttırıyorlardır 🔥 Dolar 32,21 - Euro 34,68 - Altın 2.435 | 11 NİSAN🔥 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Glyph kullanıcısına yanıt
    14 şubatta hangi yıkık monitor alır ki
  • VALLAHİ BİZ 4.90'A İMAN ETTİK!

  • Sizce 1 yıllık süre için altına mı yoksa dolara mı yatırım yapmalıyım?
    Elimde halihazırda bir miktar altın bulunmakta zaten. Diğer birikimimide dolara yatırayım diyorum. Sizce ne yapmalıyım?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Stoa

    Hacim dedigin vadeli fx option falan dahildir redditçiler fiziki gümüş aldırıyor. Burda amaç gümüş shortlayanları bitirmek degil dünyada var olan gümüşün 100 katını kağıt üzerinde satan bankaları bitirmek. Olmayan şeyi satmışlar şimdi olan tarafına da bunlar el koyup fiyatını yükseltti olmayanı sattıkları müşterileri fiyat çok yükseldi verin bana gümüşümü dediğinde gg.



    Alıntıları Göster

    Aynen.


    Ancak fiziki gümüş alın demek kolay yapması zor.

    Burada amaçlanan sadece fiziki değil borsa değeri de aynı zamanda. Bu mihvalde ha fiziki ha kağıt. Normal yatırımcı için bir şey değişmez.


    Denilen amacın istenilen şeyin sebebi kaldıraçtır. Redditçiler balinalara değil aslında kaldıraca karşıdırlar o zaman. İyide coin ve hisseler zaten olmayan şeyler. Bence bir akım başlatma niyetleri var. Akımın ana amacı çok belli olmamakla birlikte fiziksel karşılığını alma hareketi diyebiliriz. Bunun asıl amacıda düzenin olmayan şeyi satma hevesi. Bu yüzden redditçiler diyor ki misal doğada 10m gümüş var ancak piyasada sanki 1000m kilo gümüş var gibi hareket ediliyor. Yani sanki piyasada bir arz fazlası durumu olduğu havasına büyük tepki var.


    Redditçilerin asıl gücü şimdi değil fiziki teslimat için kurumlara dayandıklarında olacak. Ama bunun için bu harekete katılanların belirli bir miktarda gümüş alması gerek. Bu yüzden misal fiziki teslimatın yok çekileceği miktardan fazla alınması lazım. Bu sırada büyük fonların gümüş satmaları veya almaları gibi volatilite durumu olacaktır. Gümüş 30 dolar iken atıyorum büyük fonlar gününüzü gösterecez diyip büyük satımlara girerse atıyorum 15 dolara düşürüp sopa çekme ihtimalkeri de var. Ama redditçiler fiziki gümüş talep ettiğinde abartısız 100 200 katı değerlenme olabilir. Müthiş bir savaş bizi bekliyor. Yalnız gümüşte böyle bir durum olursa millet tüm emtiaları (taşınabilen ve değerli) saklamaya gidecektir. Bu işin sonunda dünya savaşları mecburen başlar. Yıllardır fiziki fiziki diyenlerin ne demek istediklerini anlama başlarız. Bu arada tüm finansal piyasalarçöker. 1929 büyük buhranı gibi..


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kagrenac

    464ten 8000 lira civarı zararım var çıkmalı miyim altından valla bıktım, her defasında en düşük rakamdan alıyorum ertesi gün daha da düşüyor. Ortalama düşürsem de zararım aynı kalıyor.

    Aynı civarlardan tersteyim bende -11.000 TL şu an zarar, asla satmam cebimdeki parayı çakallara yedirmem banka hesabında dursun hatta düştükçe ufaktan alıp ortalama çekiyorum aşağı yatırım amaçlı. Ne zaman normale döner o zaman satarım 🔥 Dolar 32,21 - Euro 34,68 - Altın 2.435 | 11 NİSAN🔥 


    Araba alıcaktım ama millet şu anda 2001-2002 hurdalarına bile 80-90-100 istiyor araba piyasasıda b.k gibi özetle kalsın hesapta asla bozmam.


    -55 milyar dolar rezerv ile dolar kuru ne kadar tutulabilecek bizde ekonomi izleyip öğrenmiş olalım hemde 🔥 Dolar 32,21 - Euro 34,68 - Altın 2.435 | 11 NİSAN🔥 





  • xmxksk kullanıcısına yanıt
    Altının düzeleceğini düşünmüyorum ama trade kazası 7.41 terste biri olarak konuşuyorum. Tepki yükselişi gelebilir hala 7.41e ihtimal var onun dışında dolarımızı artırıp devam edeceğiz 6 ay civarı.6 aydan önce doların yükseliş trendine döneceğini düşünmüyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kendinigelistirentasrali -- 1 Şubat 2021; 15:18:52 >
  • 7,19 dan bir miktar attım kenara yatırım tavsiyesi değil çünkü bende şuan tersteyim ancak 5,90 dan aldıklarım var bundan dolayı çok fazla zarar gözükmüyor bekleyin aynı oranda ilerlerse seneye 9 olur sonra bu aylarda 8 leri görürüz tamamen ön görü.

  • dark dragon kullanıcısına yanıt

    ,,,,,




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çiko miko -- 13 Nisan 2021; 10:55:31 >
  • xmxksk kullanıcısına yanıt

    Elektrikli araçların ayak sesleri iyice işitildikçe hepsi teneke parçası olacak.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Borsa dolar altin bitcoin xrp vs alım satım için ne lazim.

    Redditcilerle beraber piyasaya girmek istiyorum

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xrpdown almak mantıklı mı sizce Xrp fırlarsa ?

  • Elektronik fiyatlarında düşüş görüyorum Akakçe de. yüzde 15 civarı. Ama gıdada fahiş fiyatlar devam ediyor bunun artık dolarla ilgisi olmadığını gördük. Karteller teröre devam ediyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onur1301 -- 1 Şubat 2021; 15:59:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Avrupada 0 faiz olduğu sürece bize dolar gelir gibime geliyor. Hala anlamış değilim avrupada banklar nasıl para kazanıyor o zaman 0 faiz varsa

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 52235224522552265227
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.