Şimdi Ara

🔥 Dolar 32,21 - Euro 34,68 - Altın 2.435 | 11 NİSAN🔥 (4864. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: redferrari Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 26 Misafir (2 Mobil) - 25 Masaüstü2 Mobil
5 sn
235.500
Cevap
1.165
Favori
11.785.881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1149 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
36. Sırada  bugün en iyi #2
Sayfa: önceki 48624863486448654866
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • @rd@ @ kullanıcısına yanıt

    Benim de kafam çok karışık durumda. Pazartesi çıkmadım Çarşamba çıktım kârdan zarar ettim. Hala kardayim diye çıktım piyasaya göre tekrar girim için bekliyorum.


    Şuan kafam çok karışık.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-C99111CD4

    Bu mesaj silindi.

    Alıntıları Göster

    Hocam bu ulkede nakit olarak hane halkinin yuzde kacinda 500 bin ustu bulunuyordur ki? Elbette zararimiz 1 haftada 50 k olursa uzuluruz ki mijimum 30 zararimvar aslinda zarar da degil ben ticaret yapiyorum dolar verip dolar kazaniyorum tl bazinda zararim var o başka.


    Ama insanlarin uzulmesi gayet normal


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 470 gördü hemen dolara bastılar.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaslar doviz ve ticarette 1.kural spekulatif hareketlerden kacinin. Bu kurun cikmasi tum ekonomistler tarafindan normal karsilanan bir durumdu ancak dususu pek beklenmiyordu.

    Bu tur durumlarda paranizi aceleyle satmak ya da alim yapmak yerine beklemek her zaman daha mantiklidir. Obur turlu kumar oynamaktan farksiz.

    Su bir gerçek buradan cikan sonuc sudur ki; Turkiye gerçekten guclu bir ulke daha dogrusu potansiyeli olan bir ülke bunu havadan laf olsun diye demiyorum. Ortada bir veri var ekonomi bir bilim sonucta, 1 haftada sadece reform ve Mb Baskanin degisimi ve Maliye bakaninin gorevden alindigi bir yerde 1 liraya yakin bir suni duşuş varsa bu şu demektir, ulkenize biz yatirim ve piyasa konusunda istekliyiz pazariniz çok iyi ama siz ultra kotu bir yonetime sahipsiniz ve guvenmedigimizden pazariniza girmek istemiyoruz demektir. Ulkede saglam reform hareketleri ile cok ciddi toparlanma 3 4 yil icerisinde saglanabilir. Yeter ki insani ve cikarsiz adimlar atilsin. Atilir mi sahsi olarak sanmam. Basimizdakiler bu duruma bizi zaten getirmezdi 18 yillik garantörlü yollar ve ekonomik tablo malumumuz hukuk egitim bunlara deginmiyorum bile.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • bazı arkadaşlar haklı..inerkende panikliyoruz çıkarkende..kullanmayacağanız para varsa alın koyun kenarda dursun uzun vadede..

  • Yine yeniden hain ilan edilmeye var mısınız arkadaşlar ? 🔥 Dolar 32,21 - Euro 34,68 - Altın 2.435 | 11 NİSAN🔥  Baksanıza reis vurdu toktatı ama biz yükselttik doları moları...




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyoruk -- 13 Kasım 2020; 16:35:9 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: OMREG

    bazı arkadaşlar haklı..inerkende panikliyoruz çıkarkende..kullanmayacağanız para varsa alın koyun kenarda dursun uzun vadede..

    Kısa süreli bir şey elde etmek istiyorsan borsa takip edeceksin.Uzun vadede kazanç veya kazanımını korursun döviz olsun altın olsun gümüş olsun veya bilimum emtiada böyle.


    Kısa sürede kazanç sağlaman için ekonomiyi yöneten kişilere baya yakın kaynakların olmalı ki ona göre pozisyon al.Yoksa yaptığının kumardan farkı kalmaz. Zarar etmen olasıdır.1 kazandım dersin ötekine fena kaybedersin.Yada bozdurduğunda geri çıkar bu sefer aynı miktara alamazsın gibi.


    İhtiyacın olmayan parayı yatırımda kullanacaksın.Kredi filan çekip girmek bu işe büyük risk.Çok hata yaparsın panik yaparsın.





  • Bakıyorum medyada sürekli faiz aleyhine yazılar var yok faiz lobisi böyle, yok faiz lobisi şöyle, faiz arttırımı baskısı ile algı yapılıyor felan. Demekki doların düşmesi istenmiyor ve dolar yüksek kalırsa ithalatın çok düşeceği, ihracatın tavana vuracağı savunuluyor. Hiç doların yüksek kalmasıyla insanların alım gücünün düştüğü, doların yüksek kalmasıyla bırakın ithal ürünü, yerli üretim mallara bile zam geldiği, insanların zaten enflasyon altında ezilmiş olan maaşlarının pul olduğu söylenmiyor. Ben 19 kasımda faiz arttırımı olacağını düşünmüyorum olursada bu 400 - 500 baz puan olmaz. Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SakuraiTomoki -- 13 Kasım 2020; 16:44:33 >
  • Buraya pek yazmadım bunu ama param olsaydı bu düşüş sırasında alım yapardım yine.Yani fırsat gözüyle bakıyordum.Değil zarar ediyorum diye çıkmak ,alım yapacaktım.

  • Normalde yarım saatte bir oynayan öngörülemeyen kur 1-2 gündür stabil durumda.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: OnurFB1453

    Gramda nerdeyse bir senemiz çöpe gidecek. Aklımda tek şey geliyor bunlar altın satıp doları baskılıyorlar, aklıma başka da bir açıklama gelmiyor.

    yabancılar tryi yağlıyor herhalde borçları ödememzin tek yolunun bu olduğunu anladıkları için

  • Rekabetçi kur diyeceksin, sonra kalkıp doları böyle düşüreceksin, üç beş kuruşu ile döviz alan insanların parasını hiç edeceksin.
    Sorarım size burada en büyük suçlu kim?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ovv Trumpet vari açıklamalarda bulundu şuan biz düşersek arkamızdan Türkiye'yide batırıp gideriz dedi.


    Görüyorum 15 ler 16 lar 20leri görüyorum uzak değil belki yarındanda yakın.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M3lank0lik -- 13 Kasım 2020; 17:13:11 >
  • Sizce 19 Kasım'da faiz artar mı? anketi

    https://www.strawpoll.me/21264606


    oy vermediyseniz verin bakalım... 128 kişi olmuş.

  • https://twitter.com/srkninci/status/1327234164245061632?s=21

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • dolar yükselir mi gene sizce (totem sorusu)

  • quote:

    Orijinalden alıntı: waleur5

    dolar yükselir mi gene sizce (totem sorusu)

    bu işsizlik ile katma değer üretkenliği ile doların 10 tl üstüne atmamasına şaşıyorum. ülke battı ve 85-90 nesli sonrası ülkede %80 civarında işsiz dolanıyor. bu gelen mutsuz nesil ülkenin gelecekteki yıllarını belirleyecek ve durum hiç iyi değil. ben bu işin sonunu iyi görmüyorum.

  • Berat Albayrak'ın istifa ettiği gece bir arkadasım gece makasını göze alıp 8.26'dan bütün dolarını bozdu. Sen kafayı yemişsin dedim. Adamın bir bildiği varmış, cidden risk aldı ve tutturdu, helal olsun dedim...

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • "Erdoğan: Büyük devlet zor zamanlarda vatandaşının yanında olabilen devlettir" Hmmmm.... şu pandemi dönemini zor zamanlar saysak,,, Hmm. bir kaç bin kişiye bir kaç bin lira verdiler... Hmmm. faizle 3 bin 5 bin verdiler,, Hmmm. telefondan iban'la benden para istediler,, Hmmm.. her gün daha da zorlanıyoruz... Hmmm.. 20 yıldır tek başına , resmen kafasına göre akp yönetiyor ülkeyi... Hmmmm... bunun sonu silivri... soğuklar da başladı, ben sustum şimdi, içim gülerken kan ağlıyor bir yandan . Hmmm....deli olmaya doğru tam gaz gidiyoruz....

    https://t24.com.tr/haber/erdogan-buyuk-devlet-zor-zamanlarda-vatandasinin-yaninda-olabilen-devlettir,914664



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1234Rambo -- 13 Kasım 2020; 19:22:58 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 48624863486448654866
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.