Şimdi Ara

🔥 Dolar 32,21 - Euro 34,68 - Altın 2.435 | 11 NİSAN🔥 (434. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Colda , Colda Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 24 Misafir - 25 Masaüstü1 Mobil
5 sn
235.500
Cevap
1.165
Favori
11.785.852
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1149 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
25. Sırada  bugün en iyi #2
Sayfa: önceki 432433434435436
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Neden bu aktroller doları olduğundan 3 kuruş eksik yazıyor?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilgisi olan olamayan hekes ekonomist, herkes siyasetçi. Akşama kadar löl-dota oynayan ergenler dolar fetvasi vermiş, büyük oyunu görmüş.
    Dün bir adam tesadüfen orda olduğum bir dükkandan sahte dolar ve euro banknotları aldı, yakıcam dedi. Dükkan sahibi arkasından keriz dedi ve 15 dk siyaset konuştuk.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilidian -- 8 Aralık 2016; 9:19:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dış borcuda tele ile ebabil kuşları öder artık
  • Bu dolar hareketi 15 Temmuz ruhunun ölmediğini, Halkımızın nasıl gerektiğinde birlik beraberlik içerisine girdiğini tekrar göstermiştir.
    Bu ruhun canlanması için belki de iyi oldu.
    Bizim şer bildiğimizde hayr olabilir, işte tamda buna işaret ediyor.
  • Yalnız anlayamadığım 3.55ten aldılar 3.30 oldu battılar diye zafer edasıyla takılanlar. Bu insanlar dolar 1.2den 3.5e çıkana kadar neredeydi? 15 lira olsa dolar 14e düşse nasıl battılar lan qua qua diye sevinecekler yine. Allah akıl fikir versin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ilidian

    Bilgisi olan olamayan hekes ekonomist, herkes siyasetçi. Akşama kadar löl-dota oynayan ergenler dolar fetvasi vermiş, büyük oyunu görmüş.
    Dün bir adam tesadüfen orda olduğum bir dükkandan sahte dolar ve euro banknotları aldı, yakıcam dedi. Dükkan sahibi arkasından keriz dedi ve 15 dk siyaset konuştuk.

    Dedi ilidian nickli insan

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: numb83

    Erbakan hocadan bahsetmişsin. Senin öve öve bitiremediğin Erbakan hakkında Erdoğan'ın geçmişte söylediklerine bakmanı tavsiye ederim. sen millet neden sahip çıkmadı diyorsun. yahu kendi öğrencisi sahip çıkmamış en başta.
    Ecevit Atatürk'ten sonra bu ülkeye toprak katan tek Başbakan değil mi? Şimdikiler 1 avuç toprakta işid var diye 1 gecede boşaltmadılar mı topraklarımızı?
    Tansu Çiller döneminde pkk ile olan savaşlara bir bak istersen. AKP iktidar olduğu gün ülkede pkk terörü bitmişti. nasıl oldu da şimdi bu pkk terörünün önüne geçemiyoruz acaba bunu da bir sorgula istersen.
    Mesut yılmaz hakkında haklı olabilirsin. onun yaptıklarında takdir edilecek birşey olmadı.
    Demirel zaten dinazordu bunlar ülkeyi yemekten başka birşey yapmadı. Bak şimdikilerde ülkeyi yiyiyor bunu da görebiliyor musun?
    Turgut Özal devletin her kademesi tarafından tek tam yetki verilen bir isimdi. zaten kendisinin de nasıl ve neden öldürüldüğünü herkes biliyor. BOP projesi desem yeter.

    Şunu iyi anlamak lazım. bu ülkenin başına gelen herkesi kimse sevmek zorunda değil ama bu ülke başına gelen herkes bu ülkenin menfaati için ülkenin refahı için 78 milyon insanı sevmek zorunda ve çalışmak zorunda. Şahısları sevmek önemli değil. ideoloji önemlidir.
    Gerçek bir lider 4 yıl önce 5 gün önce söylediklerini bugün ve yarın yalanlayamaz. sen ve senin gibi şahıs sevdalısı kişiler bunu göremeyebilir fakat geride kalan herkes buna dikkat eder. Mesela sen demezmisin sana birisi bir söz veriyor ama aradan zaman geçiyor ve ben bunu demedim sen yanlış duymuşsun uyduruyorsun derse sen bu kişiye ne kadar güvenebilirsin?

    Sana Tansu Çiller'in birkaç sözünü hatırlatayım böyle bitireyim..
    ’O bayrak iner, o asker gider…’’
    ‘’Ülke uğruna, devlet uğruna kurşunu atanda, kurşunu yiyende her zaman bizim için saygıyla anılır; onlar şereflidirler.Bizim için bu konuda söyleyeceklerimiz bu kadar, on yıldır tırmanan terörü aşağı indirmek bize nasip olacak’’
    ‘’Ya bitecek, ya bitecek’’

    sende bana şimdiki iktidarın bu terör için yaptıklarını ve yapacaklarını söylersen anlatırsan sevinirim.

    Yaradılanı severiz Yaradandan ötürü güzel kardeşim.

    bu videoyu izlemeni tavsiye ederim..https://www.youtube.com/watch?v=2xpGo0WqIqY

    neyin kafasını yaşıyorsun gülüm sen bakayım,terör bitmişmişte yok hortlamışmışta atatürkden beri toprak katanmışta bak bakalım egede yunanistanın üstüne çöktüğü kaç ada var,ulan zırtopozlar işiniz gücünüz yalan dolan üçkağıt hadi bas git işine başka yerde yaz bunları,herkes kendi gibi olana oy verir hipotezinin doğruluğu kabul görmüşse demekki neymiş yalanlarınla sen kendin gibi olanları avut bebem




  • dolar düştükçe niye birileri sinirleniyor ? amaçları belli oluyor insanların. ülke batsın ben kazanayım. ülke battıktan sonra istediğin kadar kazan. ülke batarsa şırıngayla kan alırlar bir taraflarınınızdan.
  • Birisi birine aktroll diyor, bir kesim diğerine niga CHP'li diyor bu ülkenin evlatları ne zaman karşıt görüşe saygı duyacak çok merak ediyorum.
  • 3.3796

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Malum kesimler peki zamlar ne durumda?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ülkemin insanı çok güzel ya.bir miktar para kazanıyor tl olarak.sonra param erimesin diye dolara çeviriyor.şimdide cb dedi diye bozdurmak istiyor ama istemiyorda. ah kıyamam


    @eBRiHanceR dolar yükseldiği için 90.000 tl zarar eden insanlar gördüm.onlar ne olacak?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi montevo -- 8 Aralık 2016; 10:12:48 >
  • 3.38'den 250 Dolar daha aldim. Bugun de 3.32'ye kadar dusus bekliyorum.

    Milletin dolar bozdurmasi benim dolar almam kadar etkilemiyor piyasayi.

    Ben dolar aldikca yukselis beklemeyin.

    Ekonomiyi kurtaran gizli kahramanim ben.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: muratkaya

    Bakıyorum da dolar yükseldikçe bizim sözde modern tayfa zil takıp oynuyor.

    Gerekçeleri de sözde 'Bunlar ülkeyi iyi yönetmedi, kriz olsun da gitsinler'.

    Peki bakalım bu üstün zekalılar gerçekten vatan sevgisinden dolayı mı dolar yükseldikçe bir tarafına kına yakıyor:



    Şimdi soruyorum:

    Bunların derdi Memleketin ekonomisi, gücüydü de madem neden ekonominin en parlak dönemini yaşadığı, memurun, işçinin %100'lere kadar zam aldığı, refah seviyesinin üst seviyeye taşındığı Necmettin Erbakan döneminde 'bu adam ülkeyi iyi yönetiyor' deyip adama sahip çıkmadılar? Bunların tayfa o dönem de şeriat geliyor deyip, kayıp trilyon deyip aynen bu günkü gibi omurgasız, onursuz, akılsız bir düşmanlık içindeydiler. Necmettin Erbakan, ülkeyi yönettiği kısa süre içerisinde sadece maaş ödemelerini özel bankalar üzerinden alıp devlet kanalıyla yaparak bu ülkeye 20 milyar dolar kazandırmışken 'kayıp trilyon' saçmalığıyla saldırmış, etmedikleri kepazelik, maymunluk kalmamıştı. Milyarlarca dolar nere, 2-3 milyon dolar etmeyecek 'kayıp' trilyon nere...



    Hani diyorlar ya AK PARTİ parayı sanayiye, teknolojiye değil betona yatırdı onun için kriz çıktı. Biraz haklılar, sanayiye daha fazla ağırlık verilebilirdi amenna ama adama sorarlar Erbakan'ın dilinden düşürmediği 'ağır sanayi hamlesine' ne kadar destek çıktınız? Ülkede büyük bir hızla fabrikalar açılırken Amerikan mandacısı paşalar tarafından zorla başbakanlıktan indirilirken karşı mı çıktılar? Bu zevat o sırada Amerikan köpeği fethullah gülen'le beraber kına yakıyordu.



    Hadi Necmettin Erbakan dönemini bir kenara bırakalım,

    Ak Parti sanayiye önem vermedi diyoruz

    Sorarım

    Bülent Ecevit her köşeye fabrika açtı da biz mi farketmedik,

    Tansu Çiller mi bu yatırımları yaptı

    Mesut Yılmaz fabrika üstüne fabrika açtı da buhar mı oldu

    Sahi Süleyman Demirel'in açtığı binlerce fabrika nerede?

    Öncekilerden kim bu işleri yapıyordu da siz Ak Parti'ye saldırıyorsunuz?

    Siz bir Walkman için Almanya'dan gelecek dayı, teyze, amcalarınıza aylar öncesinden yalvarıp yazın gelmeleri için sabırla beklediğiniz bir dönemden geçip ülkenin bambaşka bir noktaya geldiği Turgut Özal dönemini de yaşadık. Bu arkadaşlara onu ne kadar sevdiklerini sormak lazım.



    Rusya'yla Türkiye'nin payı %2 olan Mavi Akım projesini yapan adamların döneminden Türkiye'nin payı %35 olan Türk Akımı projesini yapan adamların dönemine geldik. Hey gidi hey.



    Tüm mesele de bu zaten.

    * Türk Akımı

    * Azerbaycan Petrolü

    * TANAP

    * İsrail gazı



    Yakın gelecekte bu projeler Türkiye'ye büyük para akışı sağlayacak. Bu fethullah gülen p.çinin yaptığı darbe girişiminin de, Avrupa'nın adice tutumunun da, teröre destek çıkmasının da en büyük sebebi bu projeler.



    Dolar çıkıyor diye sevinen tenya kolonisine bakıp da canınızı sıkmayın, bunlar dün neyse bugün de o. Onların ülke ekonomisini, refahını zerre kadar umursadıkları da yok. Atatürk döneminden sonra başlayan mandacı dönüşüme kim çomak sokmuşsa bunlar hoplamıştır zaten. Sanki her şey güllük gülistanlıktı da AKP gelip mahvetti. Kriz çıkacaksa da ne değişir kardeşim, AKP ülkeyi devraldığında da kriz vardı, en fazla başa dönersin.





    Fazla uzatmaya gerek yok,

    Uzun lafın kısası

    Bu ülkede her şey tükenir hain tükenmez.
    .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AÇILIN-BEN-MÜHENDİSİM -- 12 Temmuz 2021; 2:40:0 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: grkm_61


    quote:

    Orijinalden alıntı: El_domingo

    Allah kimseyi ülkesinin ekonomisi bozuluyor diye sevinecek kadar şerefsiz yapmasın gerisi hal olur...



    İyiki mesajı alıntılamışşsın..cunku kendi attıgım mesajı bulamıyorum... alıntıladıgın mesajıda alıntılamıyorum ilginç...

    Bu arada "Allah kimseyi ülkesinin ekonomisi bozuluyor diye sevinecek kadar şerefsiz yapmasın gerisi hal olur... " yazmıştım artık kim ustune alınmıssa...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi El_domingo -- 8 Aralık 2016; 10:19:4 >




  • iyi iyi madem durum düzeliyor yapılan zamlar geri alınır artık hatta indirime falan da gidilir değil mi?
  • sendomi S kullanıcısına yanıt
    güzel kardeşim ahlak seviyen ne derece yerlerde konuşma üslubundan belli zaten.
    yalan dolan bilgi verdiğim yok. biraz araştır sende öğreneceksin.
    anlayamadığım olay sen burada akpyi mi savunuyorsun ona karşı mı duruyorsun?
    çiller dönemi ile akp dönemindeki şehit sayılarını karşılaştır tabi matematik bilgin bu çıkan rakamları anlamana yetiyorsa.
    yunanistanın üstüne çöktü kaç ada varmış söyler misin?
    1982 yılında yapılan antlaşmada bu adalar hangi ülkenin topraklarına katılmış bunu da aç oku.
    yalan dolan üçkağıtı sizler daha iyi bilirsiniz.
  • xellym kullanıcısına yanıt
    Sokulan kazik geri cikartilmaz. Devletimizin satis politikasi boyledir. Eger kaziktan memnun degilseniz degisim yaparlar ama, daha buyugunu almaniz sartiyla.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dolarin hala bozdurulan dolarlarla dustugunu sananlar var. Son 3 gundur dolar tum para birimlerine karsi deger kaybetti. Bozdurdugunuz dolarlarin piyasaya etkisi %1 bile degil.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kassady kullanıcısına yanıt
    biraz tl değer kazandı aslında. çünkü dolar euro pound da eş zamanlı değer kaybetti.
  • 
Sayfa: önceki 432433434435436
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.