Şimdi Ara

Dolar 2.64...Hergün editlenecektir.(Farkındalık yaratılmalı) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
4
Favori
935
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Breaak4Love

quote:

Orijinalden alıntı: sekizeşittirbüyükd

Koyunlar farkında olsa ne olacak? Otlanmaya devam.

emın ol Bu yazının belkı baslıgını Okumussundur Ah ah kafa nerde anlamıorum

Farkında olsalar ne olacak? İnsanlar zamların farkında değil mi sence? Gene aynı şeyler olacak. ''Çaldıysa yaptı da çaldı'' gördük. ''Dünya Filistinde olanları görmüyor aman yarabbi'' (Dünya herşeyin farkında ama umrunda değil tabii ki) gördük. ''Allah doların yükselmesini istedi'' göreceğiz.

Yok sen halkı ne zannettin onu anlamadım ben. Kendi sülalemden bakarak konuşuyorum %80'i beyinsiz. Kime neyi anlatacaksın? Konuşmanın yada yazılanların bir amacı olmalı bana göre. Bu yazıyı okuyan yaş aralığı kaç sence? Yada kafası çalışan adam sayısı?

Ülke bitti. Hala ''Farkındalık yaratalım'' diyenler var. Yok öyle bir dünya. Farkındalık dediğiniz olay eğer insan anlamak isterse yaratılır. Onun haricinde boşa anlatmış olursunuz. Konuyu açan arkadaş iyi birşey yapmaya çalışmış. Bende ona bu millete iyi birşey yapamazsın çünkü anlamaz demeye çalışıyorum.

@Tigrerra Beni de felakete sürüklüyorsa savunmasın. Abicim denmesinden rahatsız oluyorum ayrıca.

• sekizeşittirbüyükd kullanıcısına yanıt
    Anlatmak istediğim şey tamamen şarklı siyasi pencerenin dışından bakarak söylüyorum.

Rahatsız olduğunu söylemen yeterli bir daha kullanmam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tigrerra -- 7 Mart 2015; 0:23:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rocky Balboa®

quote:

Orijinalden alıntı: Tigrerra

quote:

Abicim şu millete koyun demeyi kesin yahu çok itici duruyor insanları küçümsemek. Kime oy veriyorsa versin, hangi fikri savunuyorsa savunsun...

Doların 2.60 gibi rekor seviyelere yükselmesine sebep olan açlık sınırından daha az asgari ücret veren yönetime oy verene ben koyun derim ! elin gavuru 750 dolar veriyor en kral telefonu alıyor sen 2500-3000 liraya alıyorsun ve onlar senden kat kat daha fazla maaş alıyor !

Tasarımı Amerika da , Proje Avrupa da , üretim Çin de yapılıyor , benim koyun olmayan ,askeri ücretin 4-5 katı para kazanan çok bilmişlerim gece 00:00 apple storda sıraya giriyor

• Dolar euroyu yakaladı.. Dahası yok yav ayıp

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kısaca; yediler yediler doymadılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: napolyon94

quote:

quote:

quote:

Abicim şu millete koyun demeyi kesin yahu çok itici duruyor insanları küçümsemek. Kime oy veriyorsa versin, hangi fikri savunuyorsa savunsun...

Doların 2.60 gibi rekor seviyelere yükselmesine sebep olan açlık sınırından daha az asgari ücret veren yönetime oy verene ben koyun derim ! elin gavuru 750 dolar veriyor en kral telefonu alıyor sen 2500-3000 liraya alıyorsun ve onlar senden kat kat daha fazla maaş alıyor !

adamın derdi telefon olmuş, maddiyatını s... liseli

lan tabi derdin telefon olucak
    sen halksın derdin yiyeceğin ekmak alıcağın telefon olucak doğal olarak. bunları yapamadıktan sonra ne şeye yarar anasını sattığımın ülkesi zaten?

• Birkaç sene sonra artık konsol da pc de hayal olur bu ülkede, eğer dolar böyle artmaya devam ederse. Üç sene önce 170 liraya aldığım kasa şu an 240 lira. Şu an 1500 lira olan PS4'ün de iki sene sonra 2000+ lira olması halinde tüm oyun yatırımcıları, konsol yatırımcıları Türkiye'ye o kadar süre sonra zar zor verdikleri desteği geri çekerler ve bir daha da bu seviyeye gelme şansımız ne kadar olur, orası tartışılır.
  • quote:

quote:

ne zaman o millet savundukları şeyin ne olduğunu anlar neden savunduklarını açıklarlar o zaman koyun demeyiz. körü körüne birşey savunmak nedir birader beyinlerini kullansınlar biraz bizde koyun demeyelim
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Bende senin aklini

• Yurtdisina çıkanlar ne etsin? 10bin lirayla gidiyorlar 4000 dolar kalıyor. Yurtdisina turizm zorlasti baya.

• quote:

quote:

quote:

quote:

94lü veledin bana dedigi lafa bak telefonu ornek olarak verdim senin gelmisini gecmisini s.....

• Sen 300 tl lik telefon yerine taksitle 2000 bin tlik telefon alip haddini asarsan halk olarak bunun cezasini hepimiz oderiz.Tayyip bagiriyor 3 senede bir telefon alin diye.Suanda en cok telefon degistiren ulkelerden biriyiz.Inanilmaz israf yapiyoruz Dolar 1tl olsa ne olurki bukadar israfa

• quote:

Orijinalden alıntı: Oz'

Sen 300 tl lik telefon yerine taksitle 2000 bin tlik telefon alip haddini asarsan halk olarak bunun cezasini hepimiz oderiz.Tayyip bagiriyor 3 senede bir telefon alin diye.Suanda en cok telefon degistiren ulkelerden biriyiz.Inanilmaz israf yapiyoruz Dolar 1tl olsa ne olurki bukadar israfa

en çok telefon değiştiren ülkeymiş lel
    at yalanını seveyim inananı

o yüzden okullarda bi işe yaramayan tabletlere milyonlar akarken ses yoktu?
    trde en çok pazar payı telefonların fiyat aralığı 1000 lira altı! ne 3000ı 2000ı?
  • Birbirinizle küfürleşerek konuyu kapattırmaya koz veriyorsunuz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: B4ris

quote:

Orijinalden alıntı: herofahri

Okumadım ama hergün editlemeyezsin 10 dk konu kapatılır

Kopyala ve ülke gündemine yapıştır

böyle bir hatanın yapılmamasını umuyor,yöneticilerden özellikle rica ediyorum.

Merak ediyorum almanyada yüzde 80-90 enf olduğu dönemlerde almanyayıda batacak sanıyormu sizin gibiler bir ülkenin batması bütün piyasayı etkiler kimse izin vermez böyle duruma 2.64 de heyecanlanıyorsunuz almanya o dönemlerde bi kasa çanta ile marketten çikolata alıyordu ve yine rahatlardı

• Dolardan ziyade sepet kura bakın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rajeesh

quote:

Orijinalden alıntı: Oz'

Sen 300 tl lik telefon yerine taksitle 2000 bin tlik telefon alip haddini asarsan halk olarak bunun cezasini hepimiz oderiz.Tayyip bagiriyor 3 senede bir telefon alin diye.Suanda en cok telefon degistiren ulkelerden biriyiz.Inanilmaz israf yapiyoruz Dolar 1tl olsa ne olurki bukadar israfa

en çok telefon değiştiren ülkeymiş lel
    at yalanını seveyim inananı

o yüzden okullarda bi işe yaramayan tabletlere milyonlar akarken ses yoktu?
    trde en çok pazar payı telefonların fiyat aralığı 1000 lira altı! ne 3000ı 2000ı?

Ben israfı on plana çıkarmak için söylüyorum senin dediğin lafa bak.Biraz daha tarafsiz ve anlayışlı bakabilsek keske olaylara

• Hocam helal olsun size gerçekten anlam verilemiyor bu dolar neden uçtu diye milletin kafası karışık. Farkındalık yaratmak için yazınızı alıntılayacağım başka blıg ve forumlarda eğer müsadeniz varsa.

• quote:

Orijinalden alıntı: M.Dexter

quote:

Orijinalden alıntı: B4ris

quote:

Orijinalden alıntı: herofahri

Okumadım ama hergün editlemeyezsin 10 dk konu kapatılır

Kopyala ve ülke gündemine yapıştır

böyle bir hatanın yapılmamasını umuyor,yöneticilerden özellikle rica ediyorum.

Merak ediyorum almanyada yüzde 80-90 enf olduğu dönemlerde almanyayıda batacak sanıyormu sizin gibiler bir ülkenin batması bütün piyasayı etkiler kimse izin vermez böyle duruma 2.64 de heyecanlanıyorsunuz almanya o dönemlerde bi kasa çanta ile marketten çikolata alıyordu ve yine rahatlardı

çünkü Almanya o sıkıntılı devirden ancak yerel sanayileşmeyle çıkablleceğini anladı ve türkiyeden, avrupadan birçok yabancı işçi, inşaatçı, mühendis getirerek kendi sanayisini geliştirdi. Bugünkü Alman ağır sanayi o devirlerde kurulmuştur. Bizim ağır sanayiye girme çabalarımız her defasında baltalanmıştır. Gözü korkak bir millet olduk çıktık. Demir işlemeye korkuyoruz yazıkki.

• quote:

Orijinalden alıntı: Cinali1

Hocam helal olsun size gerçekten anlam verilemiyor bu dolar neden uçtu diye milletin kafası karışık. Farkındalık yaratmak için yazınızı alıntılayacağım başka blıg ve forumlarda eğer müsadeniz varsa.

tabi ki ancak yazı benim değil,linkini paylaşmıştım eksisozluk yazarı bir arkadaş anlatmış.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.