Yakında erkem seçim var. Kimsenin mi aklına bu gelmiyor? |
DOLAR 14.90 a düştü NEDEN (3. sayfa)
-
-
yarın benzin alırken bunu hatırlatacağım akaryakıtçı dayıya bakalım onlar ne diyor. yine fırsat olmaz umarım toplamacılara
-
Hadi 5-6 şişme diyelim 12-13 te az mı? Şişiren kim indiren şişirmiş de olabilir. Spekülatörler zig zag oluşturmaktan kazanır.Dolar/ TL devamlı yukarı çıksa spekülatör kazanamaz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dolarda yükseliş olursa, o aradaki farkı biz ödeyecez deyince satış geldi.
Doların öyle artması ne kadar kötüyse, böyle düşmesi de o kadar kötü.
Böyle ekonomi mi olur lan? Dünyada nerde var arkadaş 2 saatte %30 solar bazında kar etmek?
Yükselirken de düşerken de, mb paraları satarken de önceden bilen birileri var ve hep onlar kazanıyor.
Haliyle onlara para gökten gelmiyor. Alt gelir grubundan zenginlere paralar transfer oluyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Demek ki içerden haber geldi sana... Bu kadar tepeden ve dipten islem yapmak nerdeyse imkansız içerden bilgi gelmese
dolar sabah piyasaların açılması ile birlikte cok hızlı bir düşüs yaşayacaktır . 10-11 bandına kadar hızlı satış gelir .. burada o kadar çok bilip bilmeden konuşan var ki ..benim bilip bilmedigimi sabah 10.00 a kadar göreceksiniz yanılıyor isem kendime çeza verir foruma bir sene hiçbirşey yazmam ...
son 2 ay merkez bankası faiz yönetimi > doların yükselmesi >piyasaların kapalı saatinde yapılan konuşma ,dolar arzı ve kur telafi eden faiz kararı....
görmek o kadar zor degil bakmak lazım ... yarın sabah erkenden dolarını satmayan pişman olur bu kadar net söylüyorum ..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bayguru -- 20 Aralık 2021; 23:45:31 > -
ülkede inanılmaz bir dolarizasyon vardı zaten herkes dişinden tırnağından arttırıp dolara yatırıyordu. bankalardaki mevduatların neredeyse dörtte birinin döviz/altın olduğu zaten biliniyor, yastık altı da en az bir bu kadar vardır. yani doları yükselten dış güçler değil tamamen oluşan panik havası ve benim de dahil olduğum iç mihraklar diyebiliriz
ama bence high risk/high reward bir hamle yapıldı.
high reward şu ki; an itibariyle döviz almanın bir avantajı kalmadı, inat edenler ve faiz haramdır mevduata bulaşmam diyenler hariç herkes parasını tl'ye çevirip vadeye verecek ve tl için ciddi bir talep oluşacak. doğal olarak diğer para birimleri karşısında değer kazanacak. böylece merkez bankası da döviz farkı ödemesi yapmak zorunda kalmayacak. win/win gibi duruyor ilk bakışta ama maalesef bir de high risk kısmı var.
high risk çünkü ülke bu sefer gerçekten dış mihrakların karşısında inanılmaz kırılgan hale geldi. ülkeye dışarıdan gelebilecek ambargo, enerji krizi, savaş, göç vs. etkenler çok daha etkili olacak artık, hepimiz dövizleri bozduracağız ama başımıza bir şey gelirse alacak döviz bulamayacağız bu sefer de.
benim görüşlerim bu şekilde, yatırım tavsiyesi değildiri de ekleyelim.
-
🇹🇷Karadayı🇹🇷twitter“Reis #YineHaklıÇıktı Ağlamıyorum gözüme Erdoğan kaçtı 😂😎😜 Yarın bankalar #BATTIK bittik. https://t.co/lvZVfhPRPR”https://twitter.com/_efsanesibenim/status/1473022130925314049?t=XgceTBMXuuJpjuoO4qrrPw&s=19
Bak şu videodaki kadının boğazına düğümlenen şey ne biliyor musun?
Hayal kırıklığı.
Bu hayal kırıklığını kim yaşıyorsa bloklayabilir. Hayatında bana yapabileceği tek iyilik te heralde bu olur.
Kesinlikle bu yandaşlara bilgi geliyor. Bir sürü partili bildiklerim mutluluktan havalara uçmuş durumdalar. Eşlerini tanıdığım için arada sordum nedir diye, ettikleri kardan dolayı sevinçlilermiş.
Haram zıkkım olsun diyorum
-
Normalde 2-3tl olması lazımdı. İş nerelere geldi. Bu yönetimde o anlayış dan da ve Singapur da ki o dar sokaktaki meyiz abi ye hiç sevmem ancak. Düşmesini çok isterim. Ayrıca asıl radikal karar almak istiyorlarsa araba gıda alkol (her gün sahte içkiden insanlar ölüyor) buradan ÖTV yi kaldırsınlar bak döviz nerelere geliyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Olm sen nasıl bi insansın la? Öteki konunun birinde Akp bu isi düzeltmeyecek batirdilar cart curt diyordum, şimdi mimlemiş gözler fln diyorsun.
Git bi omurga ameliyatı yaptır. Parası neyse verelim.
her zaman dövizin bukadar artmasını dış müdehale olarak yazdım boş yapma kılımız kadar olmayan ülklerden bile paramız değersizleşti açık operasyon çekildiği belliydi sadece havasını aldılar ha oda nekadar sürer bilemem.
bir günde +10 -20 gibi olayı hiç bir ekonomik veriyle açıklanamaz boş yapmayın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 21 Aralık 2021; 0:40:42 > -
şu videoda bazı şeyler açıklanıyor
Avrasya AnketyoutubeAyrıcalıklardan yararlanmak için bu kanala katılın: https://www.youtube.com/channel/UC2PyYdYUgwVkGxtA0HvTqzg/joinhttps://www.youtube.com/watch?v=XNvE3Bol1EY
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stableRevulation -- 21 Aralık 2021; 0:44:26 > -
Düşük ıq lu biatçı insanlar bunlar
Neden çıktıysa ondan düştü. Ani çıkmasına şaşırmadın da ani düşmesine mi şaşırdın. Anormal olan çıkışın sonucu anormal düşüşdür. Ani düşmüşse ani çıkış ada muhtemeldir. Normal bir çıkışın normal inişi olur.
+
yarında ülkenin %70 gibi geneli sağ görüş olan vatan sever gurup parasını tl mevduata geçirçek patlama olucak kuyruk olucak ortalık heryer yine düşer.
dolarla ,god usanın şeyiyle geredeğe girip rte akp hükümet yıkacam diyen usa mandacısı tayfa kalır tek başına..
yarın daha heyacanlı olucak mısır patlatıp izliycem bu cümbüş kaçmaz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 21 Aralık 2021; 1:1:4 > -
14.90 seviyesine gelmesi yeterli değil. TL dolar karşısında değer kazandı ama şuan kurun 11 civarında olması ve daha da istikrarlı olarak düşmesi gerekir ki bu alev fırtınası biraz dinsin.
-
Şimdiye kadar her konuştuğunda yükseldi. Bu sefer daha da yükseltecek bir konuşma yapması imkansız kesin düşecek diye sattım. Rast gele bir yerde de geri aldım. Şans
Başkalarının aksine benim en ufak bir tanıdığım yok siyasetle maximum bağım mahalle muhtarının adını biliyor olmam kadar :)
-
1-2 ay 10-12 bandında yataya bağlar ise piyasada fiyat bazlı düşüşler özellikle teknoloji bazlı gelen zamların geri çekildiğini görürüz İnşAllah döviz istikrarı sağlanırda biraz nefes alırız artık
4-5 ay sonra yine kandırıldık diyecek olanlar sevinç nağrası atıyor yazık size kula kulluk etmeye devam edin bakalım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X