Bir pc alayım dedim. 15 Bin e yakın bişiler. Kafama edeyim ha bugün ha yarın derken 1 hafta da 2000 TL koydu üstüne . Bundan sonra bekleme yok. Cebimde param varsa ve gerekiyor ise indirim mindirim beklemicem alıcam. Hiç birşeyin indiği filan yok. |
🔥 Dolar 38,84 - Euro 43,65 - Altın 4.040 | 20 MAYIS 🔥 (7117. sayfa)

-
-
Long-short pozisyonları patlatmak için düşebilir.. Ha düşmeyebilirde. Forex de piyasa yapıcıların durumuna göre değişiklik gösterecektir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynen bu haklı düşünce nedeniyle şu an otomobil bayilerinde araç kalmadı, bayilerde uzun kuyruklar oluştu ve millet alacağı ne varsa hunharca saldırmaya başladı. Sebep bu. İnstabil ve öngörülemeyen ekonomi. Panik atak şekilde "artık bu fiyattan veya düşüğe bu ürünü alamayacağım" düşüncesi ile insanlar ne varsa alma moduna geçti. Reis ve Kerogiller de zannediyor ki bolluk bereket ve bol para geldi herkesin kasasına. Buna finans jargonunda FOMO da deniliyor. TV alacaktım bende, bekledim ve zarardayım, keşke zamanında alsaymışım. Böyle leş bir ekonomi işte.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 16 Kasım 2021; 20:59:9 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Dolarda duran para vardı nereye yatırsam diye beklerken dolar uçtu gitti
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
businessht.com.tr
'Japon ev kadınları' Türk Lirası'ndan vazgeçiyor | Piyasalar Haberlerihttps://businessht.bloomberght.com/piyasalar/haber/2044069-japon-ev-kadinlari-turk-lirasi-ndan-vazgeciyor
savaşa falan sokmasınlar ülkeyi. Battı balık yan gider deyip yaparlar mı yaparlar. Bu arada insafsız adamlar suriyedeki kazandığınız petrolü iç piyasaya aktarın bari de azcık nefes alalım.
-
3 bin küsur dolar. Evet uygun bir yatırım aracı arıyordum kendime
bende 2 haftadır ha verdim ha vericem diye kapora parası bekletiyorum 20bin TL falan , altından bozdurmuştum
sen azından dolarda beklemişsin
-
(ceek vr)
coinmarketcap
CEEK VR (CEEK) Fiyatı, Grafikler, Piyasa Değeri | CoinMarketCaphttps://coinmarketcap.com/tr/currencies/ceek-vr
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DBF37AF64 -- 16 Kasım 2021; 20:58:43 > -
Elektronik ihtiyacınız varsa beklemeden alın yarın çok geç olabilir
Ytd
34 yaşındayım , hayatta tek pişmanlığım var oda bu arkadaşınki gibi yatırım kafasına 7-8 ay öncesine kadar girmemiş olmam
en azından 5 sene önce bu işlere kafa yorsaydım şuan adres belli olsun çevremi koruyayım diye çalışıyo olurdum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yakup13 -- 16 Kasım 2021; 21:9:9 > -
Adım atsak değer kaybediyoruz
Fiyatı artar diye 3 hafta önce 925 tl ye aldığım yazıcı kampanyalı fiyatı 1195 (normal fiyatı 1294)...
3 bin dolar sadece dolar da olan kısmı
Bende tv ihtiyacım olmamasına rağmen tv alıcam ilerde ihtiyacım olur diye
10,29 2 saatir kımıldamıyor piyasa mı kapattı ?
-
Hangi yaziciyi aldiniz alıcam fikir olsun
Plan proje hazır. Ruhsat bekliyorum. İnşaat malzemeleri fırlayınca sap gibi kaldım ortada. Elimde ki tüm parayla gittim 9,94 ve 10,18 den dolar aldım. 2 ay içinde bu kadar zam geliyorsa. Bu zam yolu daha çok uzun sürer. Çokomelli dolar 15 olacak ya demişti. Abi bu saatten sonra acımak yok. Makarna alamayacak seviyeye gelene kadar yükselsin, zam gelsin herşeye.
Xerox phaser 3020
Ben 22 yaşındayım abi her gün değer kaybediyoruz bir şekilde kendimi en azından maaşımı korumak istiyorum eşek gibi çalışıyorum boşa gitmesin bari 3500 maaşım var çok az ek gelire ihtiyaç duyuyorum millet bu maaşla evleniyor benim aklım almıyor
benim tek üzüntüm ailemin yeterli desteği olmamasıydı ona da artık alıştım kendim deniyorum birşeyler
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X