Şimdi Ara

DoLaNDıRıLDıM Ve SuC DuYuRuSuNDa BuLuNMa??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • aRkadaşlar Char ALıp ve Satış Esnasında Dolandılanınız Olmuştur ama Bunun Bir Yolu oLmalı Nasıl Sikayetci Olabilrim..? Nasıl kanıtlıyabilirm? Yardımlarınız icin şimdiden Teşekkürler.

• Ha gayret Binbaşı oldun olacaksın son mesaj.

Konuya gelince örneğin msnden konuşuyorsun illki adam haha salak dolandırdım gibisinden bir söylemde bulunmuştur.Ss çek kanıtla.Eğer konuşma geçtiyse arasınza ses kayıt cihazları var.
  • Yanı adam ile Telefonda Konuşursam Dolandırdıgını itiraf ederse ?
  • bence hıc bır şey yapamassın bu oyun ya oyun ne yani mahkemeye gıdıp sro charım soyuldumu dıcen cok saçma bence para vermış olabılırsın charına ama sonuçta oyun bence yapıcak hıc bısı yok ayrıca.
  • gecmıs olsun benı dolandıran senıde dolandırdıgına emınım kesın o ALLAH onu ıslah etsın adı volkan galıba ban ole dedı eger dogruysa.Parayı yatırdım sıfrelerı ver felan deyıp yemıne ettı dımı ya ızmırde oturuyom demıstır yada ızmıt benım işlerım olmasa bende ugrasacaktım ama calıstıgım ıcın bısey yapamadım hakkımı hıc bızamn helal etmem onun la ahırette hesaplasacaz...
  • Dolandıcılığa Giriyor ? ama Sonucta
    quote:

Orjinalden alıntı: 1q2w3e4r5t

bence hıc bır şey yapamassın bu oyun ya oyun ne yani mahkemeye gıdıp sro charım soyuldumu dıcen cok saçma bence para vermış olabılırsın charına ama sonuçta oyun bence yapıcak hıc bısı yok ayrıca.
  • ben zaten "bence" dedim yani bilgim yok mantıken soledim.bu arada geçmiş olsun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

bence hıc bır şey yapamassın bu oyun ya oyun ne yani mahkemeye gıdıp sro charım soyuldumu dıcen cok saçma bence para vermış olabılırsın charına ama sonuçta oyun bence yapıcak hıc bısı yok ayrıca.

yorumunu dalga gecer gıbı hıc bısey yapamassın felan fıstık adam nası yardımcı olursunuz dıyo eger yardımcı olamıyacaksan sacma yorumlar yapma
  • Pek birşey yapabileceğini sanmıyorum...
  • Silkrodta dolandırılan chara bence hukuki yollarla hiç bişi yapamassın.
    Çünkü mahkemeye başvursan bile silkroad kurallları dahilinde char alım-satımı yasaktır.
    Charı siz kasmış olsanız bile joymax ın char üzerinde hakkı vardır.
  • Arkadaşa bir yol gösterinde topicimden çıksın -.-
    Bütün müşterilerimi kaçırdı allah önce sana yardım etsin müşterilemi kaçırdığın içinde sonra bana :)
  • quote:

Sen dolandırlıdın mı hiç birşey yapmazsın
  • quote:

Orjinalden alıntı: xcarkox

aRkadaşlar Char ALıp ve Satış Esnasında Dolandılanınız Olmuştur ama Bunun Bir Yolu oLmalı Nasıl Sikayetci Olabilrim..? Nasıl kanıtlıyabilirm? Yardımlarınız icin şimdiden Teşekkürler.

oyundaki charını açtığın zaman yada daha sonra charın sana ait olduğuna dair bir belge lazım sana mesela noter tastiği gibii (notere onaylata bilirmisin onu bilmem) daha sonrada satış yaparken bir kağıda ayrıntılarıda belirterek .... serverdaki .... isimli charımı .... fiyat karşılığı ile devrettim diye bi anlaşma imzalatırsın olur biter. ( hee bunun geçerli liği veya dolanırılman karşısında mahkeme hükmü ne olur bilmem )

• benim bildiğim kadarıyla joymaxın sözleşmesinde char alım satımı yasak.
    o yüzden mahkemede sonuç vermeyebilir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.