Şimdi Ara

Dolandırıldım,siz de dolandırılmayın

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar satmaya çalıştığım bir arma 3 vardı.İsteyen @Feeling Good isimli arkadaşında steamde 30 levellik bir hesabı vardı(adı:Sphinx @1337-adını değiştirmiş sphinx).Hesabın altında rep veren bir dünya kişi vardı.Oyunumun takası 14 şubatta açılacağından hediye gönderdim.Benden 10 dk istedi ama paramı göndermedi.Beni steam'de engelledi,donanımhaberde kendi isteğiyle uzaklaştırılmış.Ona ulaşamıyorum.Bu kişiye hiç güvenmeyin,başka bir yerde kendisi de oyun satıyormuş.Arkadaşlar onu nereye şikayet edebilirim?
    EDIT:Resminde gülen bir adam var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EdwardK -- 3 Şubat 2015; 22:04:51 >

• Gecmiş olsun buna benzer bi şeyi banada başkası yapmıştı midesiz insanlar yapilabilicek pek bir şey tok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • herkes steamden ekleyip kulağına sevgi dolu mesajlar fısıldasın, ama önce arkadaş listesindeki herkese bu konuyu mesaj çekelim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar profilini gizlemiş yoksa ben ona fısıldardım da
    Ona rep veren kişiler de onun kadar pislik olmalı,ya da yalandan yere rep veriyorlar
    EDIT:Sağolun arkadaşlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EdwardK -- 3 Şubat 2015; 22:03:43 >
  • Geçmiş olsun hocam.
  • geçmiş olsun
  • Arkadaş ne şerefsiz insanlar varya geçmiş olsun dostum .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.