Şimdi Ara

DOLANDIRILDIM LÜTFEN YARDIMMMM

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar facebook üzerinden ilan verdiğim steam envanterimi nakit para karşılığı satıcakdım fakat adam eşyaları aldı kaçtı engelide bastı ne yapacağım bilmiyorum polise felan gitsem bir şey olur mu facebook profili sahte adamın bir yardım edin

• gecmıs olsun kardes
  • zaybek58 Z kullanıcısına yanıt
    bişe olmaz mı diyosun ?
  • Valla durust olmak gerekırse eyer kaybım buyukse NEREYE GIDILICEKSE GIDERIM sayet yazıları kanıtların varsa bence GİT BASVUR YASAL ISLEM BASLAT artık bu ısler COCUK OYUNCAGI DEGIL....
  • çok şükür bugün de başkası adına utandık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hazır havalar da ısındı, güzelce bi soğuk su.

siz dolandırılmayı hak ediyosunuz. bir insan görmediği tanımadığı bir adama facebook üzerinden nasıl güvenip item verebilir ya?
  • forumda bi polis var ona git kesin çözer.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LÜTFEN YARDIM
    9 yıl önce açıldı
    hata lütfen yardım
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Steam : Steam mobil authenticator ile korunan hesapların kullanıcı isteği dışında envanterinden item çıkması mümkün değildir ve bu ancak sizin onayınızla olur . Eşyalarinizin çalinmasi durumunda geri verilmesi mümkün degildir.(steam authenticatorden sonra). Bunu ancak soyle yapabiliriz. Ya belirtilen itemi kopyalayip size verecegiz ki bu piyasa durumunu mahvedecektir. Yada sizin esyanizi baska masum birinin envanterinden silecegiz. Unutmayinki siz esyanizi caldirdiktan sonra defalarca el degistirmis olabilir. Esyalarinizi hiçbir şekilde geri almaniz mumkun degildir.

Yani steam çalınan itemleri geri vermiyor artık. Çünkü mobil authenticator ile kendi elinizle vermiş oluyorsunuz. Alamazsın geri geçmiş olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QuelTaLas -- 19 Nisan 2016; 12:34:55 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.