Şimdi Ara

DOLANDIRICILIK BİLDİRİMİ /

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR DONANIMHABER ŞİFREM ÇALINDI,

KESİNLİKLE SON 24 SAAT İÇİNDE YAPILAN YAZIŞMALAR İLANLAR TARAFIMDAN YAPILMAMIŞTIR.

ŞANS ESERİ BUGÜN FARKETTİM. SON 24 SAAT İÇİNDE ÖM VE İLANLAR TARAFIMDAN YAZILMAMIŞTIR.

LÜTFEN AMACI DOLLANDIRICILIK OLAN BU KİŞİYE ÖDEME YADA MAL GÖNDERİMİ YADA BAŞKA İSTEDİĞİ HİÇBİRŞEYİ YAPMAYIN.

DOLANDIRICININ VERDİĞİ YADA ARADIĞI TELEFON NUMARALARI : 0212 992 00 46 & 0212 951 0083 & 0543 641 05 20

HAVALELERİN YAPILMASINI İSTEDİĞİ İSİMLER : İBRAHİM GÜNERİ VE EMRAH DOĞAN.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ankura -- 3 Mayıs 2016; 13:02:29 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Ozel msj atiyor.cokda nazik kibar.
    Gecmis olsun size.
    Hirsiz vatandas burayi okuyorsa bilsinki gittigidiyor iade cek vermez.parayi iade eder.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Banada msj attı mesut muş adı arabistanda çalışıyomuş😃

• quote:

Orijinalden alıntı: grileo

Banada msj attı mesut muş adı arabistanda çalışıyomuş😃

Arkadaşım hiç komik değil, kaybı olan arkadaşımız var.

Uyarı mesajını gönderdikten sonra benden telefon isteyince ben verdim o bilgileri size.

• Ustat ben sana gülmüyorum ki üstüne alınma bu çalan şahısa gülüyorum bana attıgı msj bakarmısın. Arabistanın telefonunu verdi bana ara diye😃

• Ayrıca destege de şikayet ettim senin hesap ele geçirilmiş diye

• quote:

Orijinalden alıntı: grileo

Ustat ben sana gülmüyorum ki üstüne alınma bu çalan şahısa gülüyorum bana attıgı msj bakarmısın. Arabistanın telefonunu verdi bana ara diye😃

Arabistanda bulunan ve o telefon numarasını gönderen benim zaten. Anlamadığınız nokta o galiba.

Siz benden telefon isteyince zannettim ki uyarı mesajıma inanmadınız ve benimle görüşmek istediniz diye bende adımı ve telefonumu gönderdim size.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tamamda profilinizde smmm ve ankara diyor.

• grileo kullanıcısına yanıt
    smmm olduğum doğru ama uzun süredir yurtdışındayım.

Türkiyede ikametgahım Ankara.

• dün beni 0212 992 00 46 numarası ile aradı ankesörlüden arıyorum dedi ayrıca bu numarayı 05436410520 kullanıyorum dedi vatsap kullanmıyorum diyo adını ibrahim olarak söyledi iki nunarayıda aradım bant kaydında yabancı bi kadın sanırsam ingilizce birşeyler söylüyo bilginiz olsun

• Bana da bu hesap "merhaba hocam gittigidiyor iade çekim mevcut ereyon firmasının iade çeki fakat tüm kategorilerde kullanılıyor 800 tllik 550 tlden satabilirim hesabıma tanımlıdır hesap mail ve şifre veriyorum teslim alınca geri alırım hesabımı bilginiz olsun uygunsa dönüş yapabilirsiniz " atıştı. Gerçek olmayacak kadar güzel diye hareket etmemiştim. arkadaş tekrar yazınca en azından maduriyeti önlemye çalışmış diye memnun oldum. Arkadaş ne hale geldi internet.
  • Vay be çok ucuz yırttık desenize. Düğün arifesi 1150 liralık eroyon iade çekini 860 dan satmak istedi. Alacaktım da profil sağlam çünkü. Ama ticari kartla taksitle alacağım için 860 vermek istemedim yırttım olaydan.

Lütfen bunca yıldır internet alemindesiniz şifrenizi 12345 falan yapmayın milletvekili falan mısınız? Ancak devlet büyüklerinin hesabı kolayca çalınır.

Ben bire bir katıyorum ana baba olmadan ev dizmeye çalışıyorum 860 lira çok yüksek para şu günlerde benim için. Lütfen dikkat edin lütfen bu iyi niyetinizi güvenliğiniz için de kullanın. Burada biz insanların güvenirliğini profiline göre belirliyoruz.
  • gcb1903 kullanıcısına yanıt
    Haklısınız

Herkesin dikkat etmesi gereken bir konu, ben böyle birşey olabilme ihtimalini gözden kaçırdım.

Bir arkadaşımız haricinde başka bir kaybı olan birinin olmaması tek tesellim, (birkaç kişi henüz geri dönmedi pm lere onlarda da inşallah kayıp yoktur) o kaybı olan arkadaş içinde gerçekten çok üzgünüm...

• bu İbrahim güneri ya da emrah doğan adlı herif, eski üyelerin hesaplarını çalıp çok ucuza mal ya da bilet satmaya çalışıyor, elinde çalıntı ya da sahte kredi kartları da vardır büyük ihtimalle, eski üye hesabı bile kullansa çok ucuza verilen ürünleri kesinlikle almayın, ben de zor kurtardım durumu,melcom nickiyle bana aldığı bileti hemen iade ettim,aman haaa...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stuka -- 3 Mayıs 2016; 16:36:44 >
  • Merhaba, 66668 id ye sahip Nihat1551'im hesabımın çalındığını öğrenmiş ve size ulaşmak için arkadaşımın hesabını kullanmaktayım.

Şifre sıfırlama adımlarını tamamlamama rağmen giriş yapamıyorum. 2 adet mail doğrulaması talebi aldım yine olmadı..

acil olarak adminlerle iletişime geçmek adına.. Yardımlarınızı rica ederim.

adıma açılan ilanlar.

http://forum.donanimhaber.com/m_116577283//tm.htm#116581190

http://forum.donanimhaber.com/m_116577547//tm.htm#116581053

http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=116577547

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.