Şimdi Ara

Dolandırıcı Vodafone

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
784
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle Vodafone'a veri işleme/kampanya cart curt hiçbir iznim yoktur. Ne uygulamada ne de ileti yönetim sisteminde. Ve Vodafone paketim 20 gb red 69 tl'dir. Paketimin bitmesine 8 ay var. Durum bu şekilde olmasına rağmen 542'den arayıp yalan bilgi verip 22 gblık paketi 159 liraya satmaya çalışıyorlar. Kabul etmezseniz paketiniz 200 küsür olacak diye yalan atıyorlar. Türkleri dolandırmak için mi ülkeye geldiniz İngiliz menşeili bilmem neler.



  • Tarifeniz de ikinci dönem de vardır muhtemelen, gelen teklifleri uygun bulmadığınız sürece kabul etmeyin.
  • 1.dönem yazıyor ama bu taahhüt bitiş tarihine kadar sabit değil mi hocam
    Dolandırıcı Vodafone
  • Sabit hocam, bir döneminiz daha var içiniz rahat olsun.
  • Tarifen 2 yillik cikma niye cikiyo. N

  • angaralim kullanıcısına yanıt
    Çıkmıyorum da. Art niyetli operatör iletişim kampanya iznim olmadığından beni aramaya nasıl cesaret ediyor. Bu yüreği nerde yemiş akıl işi değil.
    Yapılan bu aramanın adınız terör soruşturmasına karışmıştır parayı çöpün yanına bırakın diyenlerden ne farkı var 😬
  • Vodafone Vodafonluğunu gösterdi tekrar. 69 liralık taahhütlü paketi kafasına göre 5.ayda 131 liraya çıkardı.
  • En az 1.5 sene kafan rahat. Arayan numaraları engelle, mis gibi olsun.
  • ~Lion King~ kullanıcısına yanıt
    Nasıl kafam rahat olsun kafalarına göre 131 lira yaptılar diyorum 😀
  • Bu tarife bende de var yılbaşı öncesi yaptığı kampanya vodafone'un 😃

    Güncel fatura kısmına tıklayınca 69 lira artı vergiler görünür. Tarifelerim sekmesinde 132 lira görünür ama inanma hocam ben açmıyorum aradıklarında.
    Çağrı merkezi olarak bu teklif yapan çalışanlar Vodafone adına arama yapıyor ama Vodafone çalışanı değiller. Haliyle sen 542'yi aradığında esas Vodafone temsilcisiyle görüşebiliyorsun aman dikkat😃
    Şikayetvar sitesinde bi ton buna benzer şikayetler var zam gelecek demişler milleti başka tarifeye geçirmişler ama zam gelmeyince de haliyle eski tarifelerine dönmek istemişler ama döndürmemişler olay büyük yani.
  • beter.böcek kullanıcısına yanıt
    Anladım bilgi için teşekkürler. Vodafone bahsettiğim paketi bizzat ben kullanmıyorum. Bir de Vodafone'da anlar mısın bilmem ama dns özelleştirme ayarı yok. Dns değiştiremiyoruz. Adamlar böyle bir engel koymuş. Büyük sıkıntı benim için şahsen. Böyle girişimleri olmasa bizzat kendim de kullanıp hat açılınca 542'yi engelleyerek kullanırdım. Bu konu güzel bilgi konusuna dönüştü tecrübeler sayesinde
  • Dns konusunda fikrim yok birden fazla hat kullandığım için vpn'de kullanıyorum o sınırsız paketlerde genel olarak dns ayarlarını değiştirenler oluyor diye biliyorum. Zaten son zamlardan sonra artık Vodafone'un Turkcell'den fiyat anlamında farkı da kalmadı kampanya olmazsa abone de kaybeder gibi duruyor.

  • Taahhütlü fiyata T.K.Ü. (Telsiz Kullanım Ücreti) zammı hariç zam yapamazlar. O da 4,90 TL'den 10 TL oldu sanırım. Yani taahhütlü fiyatta en fazla 5.5 TL artma olabilir taahhüt devam ederken.

    12 + 12 ay taahhütlerinde de 2. dönemde yani 13. aydan itibaren taahhütte belirtildiği gibi az bir artma olur,onu da zaten taahhüt verirken biliyorsunuz miktarını.

    Bahsettiğiniz gibi bir değişim olduysa sizi kafalarına göre başka tarifeye geçirmiş olabiliirler,siz ben onay vermedim derseniz,size gelen SMS`i onaylamışsınız yalanına başvururlar genellikle. VF nu numaraya çok başvurur abonelerin tarifesini değiştirip,siz onay vermişsiniz denir.

    Eğer bahsettiğiniz zam doğruysa kesinse zaman kaybetmeden BTK`ya ve Tüketici Mahkemesine başvurun. Vodafoneden taahhüt yaptığınız sözleşmeyi talep edin elinizde yoksa.

    Sikayetvar`da da şikayet oluşturun görsel sunup.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.