Şimdi Ara

DOKUZ EYLÜL!!!Var mı yolcu? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
0
Favori
3.641
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cefucsa

quote:

Orijinalden alıntı: srdrkbk

dokuz eylül inşaat mh.... var mı gelen baska?

Vay bizim bölüm hoşgeldin

Bütün tınaztepe yolcularına başarılar dilerim...

hoşbulduukk

ah tınaztepe ahh..

bir de birşey soracağım ben nerede kalıyorsun buca bornova?? ben bornovadan çıkmayı düşünüyorum zor mu olur nasıl olur servis falan var mı bi bilgin var mı??

• Ben zaten izmirliyim :) güzelbahçce kaliyorum arabayla gidip geliyorum ama bornovadan servis var ama hani saat konusu biraz sıkıntlı die biliyorm genelde otobüslede zor olyr die dyyrm arkadaşlardan , bucada kalirsan okula giidip gelmen rahat olur , bornovada kalirsan alemlere gidip gelmen daha kolay olur seçim senin :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jok3rr

Ben zaten izmirliyim :) güzelbahçce kaliyorum arabayla gidip geliyorum ama bornovadan servis var ama hani saat konusu biraz sıkıntlı die biliyorm genelde otobüslede zor olyr die dyyrm arkadaşlardan , bucada kalirsan okula giidip gelmen rahat olur , bornovada kalirsan alemlere gidip gelmen daha kolay olur seçim senin :)

2. yi seçtim ama bakalım ilk sene öyle düşünüyorum deniye deniye öğrenicez artık servis otobüs buca...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrt0392

quote:

ben de iö kazandım

hayırlı olsunn arkadasım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jok3rr

Ben zaten izmirliyim :) güzelbahçce kaliyorum arabayla gidip geliyorum ama bornovadan servis var ama hani saat konusu biraz sıkıntlı die biliyorm genelde otobüslede zor olyr die dyyrm arkadaşlardan , bucada kalirsan okula giidip gelmen rahat olur , bornovada kalirsan alemlere gidip gelmen daha kolay olur seçim senin :)

Bir ihtimal daha var. Alsancak'ta kalmak. :) Buca ve Bornova'da oturan arkadaşlar olarak Kahramanlar, Alsancak civarında ev tutulur rahat rahat okula gidilir. Ya da Karataş civarında tutulur Bornova'ya metroyla Buca'ya da 104 ile kolayca gidilir. Her iki semtte de eğlenceye de yakın olursunuz. Alsancak zaten eğlence yerlerinin merkezi Karataş ise ulaşım olanakları ile bir merkez.
  • evler değilde yurtlar hakkında biraz bilgi verir misiniz?nerdedir,nasıldır?malum ev 2sene ve sonrası için.
  • arkadaşin dediginede katiliyorum walla güzel fikiler :)
    yurttlar konusunda kiz arkimin kaldigi yurt war (kiz erkek karşik) deü'nün kendi yurtu bence uzak okula yani evka 1 die bir yer ama arabayla giderken bayagi gidiyoruz yani yurt dedigin yakin olmali :) ama yakinda da war die biliyorm hiç işim düşmedigi için bilmiyorm açikcasi pek iyi :S inciraltindaki yurtun yeri güzel ama tinaztepeye çoook uzak hele otobüsle olay biter :D
  • quote:

quote:

quote:

hoşbulduukk

ah tınaztepe ahh..

bir de birşey soracağım ben nerede kalıyorsun buca bornova?? ben bornovadan çıkmayı düşünüyorum zor mu olur nasıl olur servis falan var mı bi bilgin var mı??

Sabah 8- 8.30 da bornovadan-tınaztepeye sevis var diye biliyorum.( Bu şekilde çok kısa sürüyor), Bornova metrodan- tınaztepeye 515 le gitmek te insanın 1 saatini garanti alıyor.

Ben 2. öğretimim, ulaşım, kalkma, yetişme pek dert olmuyor.Hatta senenin sonuna da doğru bir arkadaş, her gün aydına gidip geliyordu.

@mrt0392

hazırlık zaman kaybı, sınava kadar biraz çalış, gözden geçir, atlarsın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cefucsa -- 14 Ağustos 2010; 16:04:18 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

hoşbulduukk

ah tınaztepe ahh..

Sabah 8- 8.30 da bornovadan-tınaztepeye sevis var diye biliyorum.( Bu şekilde çok kısa sürüyor), Bornova metrodan- tınaztepeye 515 le gitmek te insanın 1 saatini garanti alıyor.

Ben 2. öğretimim, ulaşım, kalkma, yetişme pek dert olmuyor.Hatta senenin sonuna da doğru bir arkadaş, her gün aydına gidip geliyordu.

@mrt0392

hazırlık zaman kaybı, sınava kadar biraz çalış, gözden geçir, atlarsın...

Servis işi zor. Her sabah dersin olmayacaktır. İlla Bornova'da kalacaksan Bornova'dan Metroya binicen çankaya da inip 70 ya da konakta inip 104'e bineceksin. Bornova'ya giden otobüsler Bornova'da çok dolaşır. Ben olsam 2 vasita yaparım tabi metroya yakın olmak şartıla. 90 dakika içinde metrodan inip otobüse binince para da ödemezsin.

• deü jeoloji
  • hayirli olsn :)
  • pc müh
  • Kamu Yönetimi'ni kazandım. Ders saatleri hakkında bir bilgi bulamadım. Biraz da endişeliyim. ''Keşke tercih etmeseydim'' diyecek duruma geldim kalacak yer sıkıntısından. Şöyle bir göz gezdirdim de düzgün kiralık bir tane bile ev bulamadım. Evler hep çok eski ve kasvetli. Şimdilik okul yurdunda kalacağım gibi gözüküyor. Eğer ortamımı sağlayabilirsem ENGUNAYDIN'ın dediği gibi Alsancak vs. tarafları tercih edilebilir sanırım. Olimpiyat Evleri ve TOKİ'nin evleri var kiralanabilecek düzgün evler ama oradan da okula ulaşım zor olur sanıyorum. Ev kiralamak istesem daha mı akıl kârı olacaktır? Son olarak okulun yakınında metro var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cridor

Kamu Yönetimi'ni kazandım. Ders saatleri hakkında bir bilgi bulamadım. Biraz da endişeliyim. ''Keşke tercih etmeseydim'' diyecek duruma geldim kalacak yer sıkıntısından. Şöyle bir göz gezdirdim de düzgün kiralık bir tane bile ev bulamadım. Evler hep çok eski ve kasvetli. Şimdilik okul yurdunda kalacağım gibi gözüküyor. Eğer ortamımı sağlayabilirsem ENGUNAYDIN'ın dediği gibi Alsancak vs. tarafları tercih edilebilir sanırım. Olimpiyat Evleri ve TOKİ'nin evleri var kiralanabilecek düzgün evler ama oradan da okula ulaşım zor olur sanıyorum. Ev kiralamak istesem daha mı akıl kârı olacaktır? Son olarak okulun yakınında metro var mı?

Okulun yakınında metro yok. Derslerini göreceğin kampüs İİBF kampüsü Dokuzçeşmeler mi acaba?

Alsancak'tan çok rahat gider gelirsin. İlk durakları buradadır oraya giden otobüslerin. Dokuzçeşmeler normal trafikte 30 dakika tutar anca yol. Bunun dışında Eşrefpaşa civarına bakabilirsin. İzmir'in heryerinden gelip Buca'ya giden her otobüs Eşrefpaşadan geçer. Yol da 15 dakika falan tutar haliyle. Hatta tınaztepe ise eşrefpaşa yine iyi tercih olabilir. Gidip okula yakın olacağım diye İzmir'den kendinizi koparıp Buca'ya kapanmayın derim.

• quote:

Orijinalden alıntı: engunaydin

quote:

Kamu Yönetimi'ni kazandım. Ders saatleri hakkında bir bilgi bulamadım. Biraz da endişeliyim. ''Keşke tercih etmeseydim'' diyecek duruma geldim kalacak yer sıkıntısından. Şöyle bir göz gezdirdim de düzgün kiralık bir tane bile ev bulamadım. Evler hep çok eski ve kasvetli. Şimdilik okul yurdunda kalacağım gibi gözüküyor. Eğer ortamımı sağlayabilirsem ENGUNAYDIN'ın dediği gibi Alsancak vs. tarafları tercih edilebilir sanırım. Olimpiyat Evleri ve TOKİ'nin evleri var kiralanabilecek düzgün evler ama oradan da okula ulaşım zor olur sanıyorum. Ev kiralamak istesem daha mı akıl kârı olacaktır? Son olarak okulun yakınında metro var mı?

Okulun yakınında metro yok. Derslerini göreceğin kampüs İİBF kampüsü Dokuzçeşmeler mi acaba?

Alsancak'tan çok rahat gider gelirsin. İlk durakları buradadır oraya giden otobüslerin. Dokuzçeşmeler normal trafikte 30 dakika tutar anca yol. Bunun dışında Eşrefpaşa civarına bakabilirsin. İzmir'in heryerinden gelip Buca'ya giden her otobüs Eşrefpaşadan geçer. Yol da 15 dakika falan tutar haliyle. Hatta tınaztepe ise eşrefpaşa yine iyi tercih olabilir. Gidip okula yakın olacağım diye İzmir'den kendinizi koparıp Buca'ya kapanmayın derim.

Evet, Dokuzçeşmeler Yerleşkesi'nde. Bir süre yurtta kalıp (en azından ev tutabilecek 2 arkadaş daha bulana kadar) ardından ev kiralama gibi bir düşüncemiz var. Peki Olimpiyat Evleri veya TOKİ Uzundere'den ulaşım zor mu olur(Tam olarak ilçe adını bilmiyorum :) )?

• Ben oturmayı düşünmem o çevrede açıkçası; muhit olarak sevmiyorum. Ayrıca ulaşımda kesinlikle zor olur. Bu evler otoban kenarındadır hepsi otobandanda otobüs geçmez. Buca'ya direk otobüs bulabileceğinizi de sanmıyorum oralardan. Kahramanlar, Alsancak civarında 500-750 arasına çok güzel evler bulabilirsiniz.

Siz gelin yardımcı olmaya çalışırım... Zaten gerek burada gerek deuforum'da yardım manyağı oldum boş vakit bolluğundan.

Mesela bu muhit temizdir:http://www.sahibinden.com/ilan/emlak-konut-kiralik-daire-izmir-alsancak-mimar-sinan-mahallesi-trtde-sahibinden-kiralik-3-29665572/detay?

Ya da bu:http://www.sahibinden.com/ilan/emlak-konut-kiralik-daire-kahramanlar-fuar-kapisina-cok-yakin-bakimli-daire/detay?

Emlakçılara bakınca veya sokaklarda dolanınca daha güzellerini ve sahibinden olanları da daha uygun fiyatla bulursun.

• Pekâla teşekkürler. Ay sonu İzmir'deyim zaten. Biraz inceleyeceğiz.
  • quote:

Pekâla teşekkürler. Ay sonu İzmir'deyim zaten. Biraz inceleyeceğiz.

Bunu da şimdi buldum; muhit Alsancak'tan çok daha temizdir.http://www.sahibinden.com/ilan/emlak-konut-kiralik-daire-sahibinden-ucyol-egepol-hastanesi-karsisi-daire-29667650/detay?
  • Bu sonuncusu çok uygun. Hem eşyalı da. Ay sonunda bir gelelim de değerlendireceğiz tüm seçenekleri.
  • quote:

Bu sonuncusu çok uygun. Hem eşyalı da. Ay sonunda bir gelelim de değerlendireceğiz tüm seçenekleri.

Fotoğraflar eşyalı sanırım sadece; yazıyla belirtilmemiş. Eşya alınır o kolay. Çekyatlı kanepe Şirinyer'de 150-200 lira'ya bulursun. 3 çekyatlı kanepe 1 yatak 1 tv 1 2. el buzdolabı falan ki eşrefpaşa civarı bunları satan spotçuların da çok yakınıdır.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.