Şimdi Ara

Dokuz Eylül Üniversitesi Öğrenci Topluluğu (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
583
Cevap
20
Favori
20.407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş
    Gel kardeşim gel, yalnız kalacam yoksa :D

Orijinalden alıntı: öyle şeyler

Yazık olmuş en çok da sana makine eskiden ege'nin içinde bornova'daydı o zamanlar iyiydi ama tınaza taşıdılar onunda avantajı bitti.
    Öncelikle 1 sene boyunca dokuzçeşmelerde hazırlık okuyacaksın ve makine değişmesiyse türkçe olduğu için mezun olurken ingilizceyi unutmuş olucaksın kafadan 1 senen boşa gitmiş olucak.Bölümü tınaztepede okuyacaksın dağın başı bir yer adam akıllı ortamı felan pek olmayan bir yer kampüs hayatı sıfır çimlere oturup takılma hayallerin hayal olarak kalıcak.buca'da 5 yılın geçecek insanı insan değil ev tutmaya kalksan hepsi ayakta sevmeye çalışcaklar seni son otobüs hatlarındaki değişiklikten aonra her yer tek otobüsken ve gezmeye rahat gidilirken onu da mahvettikleri için o da ayrı bir sıkıntı olucak ve herşeyden daha önemlisi dokuz eylül tip dışında diğer öğrencilerine pek değer vermediği için bir şeyleri yapmaya çalışırken hep engelleneceksşn yardım alma destek görme şansın çok az olucak.Bunlar ilk etapda aklıma gelenler Buca ve tınaztepe kampüsünde zaman geçirdikçe daha da iyi anlarsın beni.Özellikle istanbul'dan gidiyorsan çok daha zorlanırsın hazırlıklı ol ona göre git şok geçirme.Ankara'lıysan şanslısın çünkü ankara'lılar İzmir'i seviyorlar ve sakın pes etme her şeye rağmen okumaya değer çünlü ne kadar okul zorlasa da arkadaş ortamı hiç bişeye değişilmez

Üzüldüm şimdi.

• Makine mühendisliği... Hadi yine İzmir iyidir :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi justimefor -- 11 Ağustos 2014; 23:59:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StereoLove -- 24 Temmuz 2014; 5:17:28 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarhoşamip -- 24 Temmuz 2014; 8:31:48 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarhoşamip -- 24 Temmuz 2014; 8:30:16 >

Orijinalden alıntı: haıntelemon

deniz ulaştırma

+1 Deniz ulaştırma işletme mühendisliği .

Orijinalden alıntı: Mr.Legend

Gençler DEÜ lü bir abiniz olarak

Şaka yapıyorum. Whatsapp grubu kurarsanız haber verin gelirim. Tebrikler hepinize. İngilizce bölüm okuyanlar %80 ilk sene YDY de kalacak haberiniz olsun

İngilizce bölüm okuyacağım , %80 kalacak demiş oran bu kadar kötü mü ? İlk sene derken eylüldeki yeterlilikten bahsetmiyorsuz değil mi ? Yani 1 yıl okuyup bir daha sınava mı giriliyor ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Gounard

duim yok mu

Var.
  • Arkadaşlar deu nun sitesinde duim ve gmim urla yerleşkesinde diyor ama buradakiler , tıknaztepe demiş ben anlamadım birisi açıklayabilir mi? Eğer buca da okunuyorsa buca yerleşkesi nasıldır (ortam vs.) . Tıknaztepe yi sormama gerek yok , epey meşhur :D
  • Arkadaşlar denizcilik kazananlar

http://forum.donanimhaber.com/m_95092325/f_//tm.htm#95092325

Bu konuda toplanalım , mülakatlar , yurt imkanları vs . konuşuruz .

Orijinalden alıntı: Lord of the Time

quote:

Şaka yapıyorum. Whatsapp grubu kurarsanız haber verin gelirim. Tebrikler hepinize. İngilizce bölüm okuyanlar %80 ilk sene YDY de kalacak haberiniz olsun

İngilizce bölüm okuyacağım , %80 kalacak demiş oran bu kadar kötü mü ? İlk sene derken eylüldeki yeterlilikten bahsetmiyorsuz değil mi ? Yani 1 yıl okuyup bir daha sınava mı giriliyor ?

Valla muafiyet sınavındaki baraj 80 oldu ondan bahsediyorum. Zor bir sınav oluyor ve İngilizce bölüm okuyanların çoğu eğer çok iyi seviye İngilizcesi yoksa kalıyorlar hazırlığa. Eylüldeki sınavdan bahsediyorum evet. Hazırlık olayını imzamdaki konuda detaylı belirttim

9 EYLÜL ÜNİVERSİTESİ BİLGİSAYAR MÜHENDİSLERİ

• quote:

quote:

quote:

Valla muafiyet sınavındaki baraj 80 oldu ondan bahsediyorum. Zor bir sınav oluyor ve İngilizce bölüm okuyanların çoğu eğer çok iyi seviye İngilizcesi yoksa kalıyorlar hazırlığa. Eylüldeki sınavdan bahsediyorum evet. Hazırlık olayını imzamdaki konuda detaylı belirttim

Hocam ingilizcem çok iyi değil , zaten bölüm de ingilizce olunca ben umudu tamamen kesmiştim , hazırlığı geçmek için. Baraj daha önce kaçtı ? Bir de bu sınava girmek için başvuru vs oluyormu sınav tarihi ne zaman . Kazanamayacak olsam bile girmek isterim .

EK : hocam okulun yurdu varmı , başvuru nasıl yapılıyor . Ayrıca burslar hakkında bilgizin var mı , başvuru nasıl nereden yapılıyor ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lord of the Time -- 24 Temmuz 2014; 9:38:49 >

• quote:

Orijinalden alıntı: öyle şeyler

Yazık olmuş en çok da sana makine eskiden ege'nin içinde bornova'daydı o zamanlar iyiydi ama tınaza taşıdılar onunda avantajı bitti.
    Öncelikle 1 sene boyunca dokuzçeşmelerde hazırlık okuyacaksın ve makine değişmesiyse türkçe olduğu için mezun olurken ingilizceyi unutmuş olucaksın kafadan 1 senen boşa gitmiş olucak.Bölümü tınaztepede okuyacaksın dağın başı bir yer adam akıllı ortamı felan pek olmayan bir yer kampüs hayatı sıfır çimlere oturup takılma hayallerin hayal olarak kalıcak.buca'da 5 yılın geçecek insanı insan değil ev tutmaya kalksan hepsi ayakta sevmeye çalışcaklar seni son otobüs hatlarındaki değişiklikten aonra her yer tek otobüsken ve gezmeye rahat gidilirken onu da mahvettikleri için o da ayrı bir sıkıntı olucak ve herşeyden daha önemlisi dokuz eylül tip dışında diğer öğrencilerine pek değer vermediği için bir şeyleri yapmaya çalışırken hep engelleneceksşn yardım alma destek görme şansın çok az olucak.Bunlar ilk etapda aklıma gelenler Buca ve tınaztepe kampüsünde zaman geçirdikçe daha da iyi anlarsın beni.Özellikle istanbul'dan gidiyorsan çok daha zorlanırsın hazırlıklı ol ona göre git şok geçirme.Ankara'lıysan şanslısın çünkü ankara'lılar İzmir'i seviyorlar ve sakın pes etme her şeye rağmen okumaya değer çünlü ne kadar okul zorlasa da arkadaş ortamı hiç bişeye değişilmez

Ne yazık ki haklısın biraz. Makine ne zaman egenin içindeydi yav . Bir ara Alsancak yerleşkesi varmış ama çok eskiden, o zamanlarda olmasın . Makine değişmedi hala yüzde 30 ve öğrencileri YDY de hazırlık okuyor. Tınaztepe kötü bir yer, oraya düzenleme şart.

Konaklama konusunda bana kalırsa eve çıkılmalı ama Buca'dan değil. Konak gibi yerlerden eve çıkılsa aslında her gün 1 saatlik yol çekilir bucada kalmaktansa.

9 EYLÜL ÜNİVERSİTESİ BİLGİSAYAR MÜHENDİSLERİ

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam ingilizcem çok iyi değil , zaten bölüm de ingilizce olunca ben umudu tamamen kesmiştim , hazırlığı geçmek için. Baraj daha önce kaçtı ? Bir de bu sınava girmek için başvuru vs oluyormu sınav tarihi ne zaman . Kazanamayacak olsam bile girmek isterim .

EK : hocam okulun yurdu varmı , başvuru nasıl yapılıyor . Ayrıca burslar hakkında bilgizin var mı , başvuru nasıl nereden yapılıyor ?

Ben de bu sene girdim. 5 Eylülde yeterlilik sınavı varmış. Başvuru yapılmayacakmış. Sistemden otomatik alacaklarmış isimleri. Sınav oturum bilgilerini dehttp://www.ydy.deu.edu.tr/ buradan açıklayacaklarmış.

http://www.ydy.deu.edu.tr/upload/dosyalar/818_2015sinavtakvimi.pdf

Bilen arkadaşlara bir soru. Bu modül olayı kur gibi mi oluyor?

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ İKTİSAT(İNGİLİZCE) 2. SINIF

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.