Şimdi Ara

Dokuz eylul mu kocaeli mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
3.232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İstanbulda oturuyorum makina muhendisligi istiyorum yazarsam ikisi de geliyor. Sizce dokuz eylul icin gittigime deger mi yoksa kocaeliye mi gideyim. Lutfen duygularla hareket etmeyin hangisi ileride benim icin daha iyi avantaj olur?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

• arkadaşım benim bölümle pek bi ilgim yok fakat kocaelinde'ki imkan daha iyi diye duydum iyi araştır derim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: neonoktabir

arkadaşım benim bölümle pek bi ilgim yok fakat kocaelinde'ki imkan daha iyi diye duydum iyi araştır derim :)

Yavas yavas dokuz eylulu kafamdan cikarmaya basladim yorumlara bakinca zaten burdakilerin yorumlarini alayim yine de

• ben elektrikte okuyorum ama sınıf arkadaşlarımdan biri dokuz eylül makineyi bırakıp bizim bölümü kazanmıştı. bayağı zorluyorlarmış diye duydum deu de. koünün makinesi iyidir bu arada. %30 ingilizce bildigim kadarıyla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MarenviaR

ben elektrikte okuyorum ama sınıf arkadaşlarımdan biri dokuz eylül makineyi bırakıp bizim bölümü kazanmıştı. bayağı zorluyorlarmış diye duydum deu de. koünün makinesi iyidir bu arada. %30 ingilizce bildigim kadarıyla.

Aklimda deu makina kocaeli elektrik kocaeli makina uclusu var

• Ben olsam yeri ortamı nasıl bilmesem de Kocaeli'ni önerirdim. Hem İstanbul'a yakın, hem eğitim kalitesi fena değil, hem de en önemlisi Kocaeli bir sanayi şehri.
    Dokuz Eylül Makina için gittiğinde Tınaztepe kampüsünde okuyacaksın ki Dokuz Eylül'ün en çok seçilme nedeni İzmir'in çekiciliğidir. Bu sözünü ettiğim Tınaztepe kampüsü Buca'nın allahın unuttuğu bir mevkisinde. İzmir'den çok Çorum'u daha çok andırıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sakarya mı? Mersin mi?
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Keke In Da House

Ben olsam yeri ortamı nasıl bilmesem de Kocaeli'ni önerirdim. Hem İstanbul'a yakın, hem eğitim kalitesi fena değil, hem de en önemlisi Kocaeli bir sanayi şehri.
    Dokuz Eylül Makina için gittiğinde Tınaztepe kampüsünde okuyacaksın ki Dokuz Eylül'ün en çok seçilme nedeni İzmir'in çekiciliğidir. Bu sözünü ettiğim Tınaztepe kampüsü Buca'nın allahın unuttuğu bir mevkisinde. İzmir'den çok Çorum'u daha çok andırıyor.

Peki ege hakkinda ne dusunuyorsunuz? Bir ihtimal o da gelir ayni seylerse egeyi de deuyu da cikaricam tercihlerim arasindan

• quote:

Orijinalden alıntı: Own Goal

quote:

Ben olsam yeri ortamı nasıl bilmesem de Kocaeli'ni önerirdim. Hem İstanbul'a yakın, hem eğitim kalitesi fena değil, hem de en önemlisi Kocaeli bir sanayi şehri.

Peki ege hakkinda ne dusunuyorsunuz? Bir ihtimal o da gelir ayni seylerse egeyi de deuyu da cikaricam tercihlerim arasindan

Ege tutarsa kaçırma bak; Ege'nin ortamı şahane, eğitimde de DEÜ'ye bin basar.

• quote:

Eskiden Ege Üniversitesi Kampüsü içindeydi. Hatta ilk gördüğümde şaşırmıştım Dokuz Eylül bölümünün Egenin kampüsünde ne işi var diye ama geçen sene Tınaztepe kampüsüne taşındılar. Ve evet coğrafi anlamda Tınaztepe kampüsü pek çekici değil ama Kocaelinin kampüsünün de hemen hemen aynı özelliklere sahip olduğunu duymuştum.

• DEU varken KOU tercih edenlere akıl fikir versin. Dostum kafanız mı güzel? Kocaeli'de ne var? Gidin İzmir'de okuyun, iş hayatınıza atıldığınızda aldığını eğitimi sormayacaklar. Ayrıca DEU'nun prestiji KOU'den yüksektir.
  • İzmir'den biri olarak cevap atayım. Çok yakın arkadaşım DEU makine müh. okuyor.
    DEU eğitimi sağlamdır ama üniversite hayatı yaşamazsın söyleyeyim , eğer üniversitenin tadını çıkartacağım , gezeceğim diyorsan EGE çok başkadır. Türkiyenin en iyi kampüslerinden birine sahip ve Bornova'da , hayatın olduğu yerlerden birindedir.
  • bölüm hakkında bilgim yok ama 9 eylül tınaztepe kampüsüne evim 5 dakika. yeri çok berbat dağ başı. lys sınavına orda girmiştim. yeri üniversite okuma yeri değil. etrafında gezecek eğlenecek yer yok bulamazsın. hatta aileme her zaman derim neden burada oturuyoruz diye. dediğim gibi çok ters yeri eğitimini bilemem ama mühendislikten bırakan arkadaşlarım var. şahsen bir izmirli olarak buradan kaçmaya çalışıyorum :)
  • Kocaeli mezunuyum kampüs hayatı olarak türkiye de ki birçok üniversiteden iyi fakat kampüs şehir merkezine uzak dağ gibi bir yerde kalıyor.Eğitim kalitesi olarak Dokuz Eylül isim olarak daha iyi gözüküyor ama Kocaeli de müh. fakültesi olarak iyidir eskiden Yıldız Teknik Üniversitesi nin müh fakültesiydi sonra ayrılarak Kocaeli Üniversitesine bağlandı.
  • Peki dokuz eylulu tercihlerden silip egeyle kocaeliyi birakmak mantikli mi? Ege gelmezse direk kocaeli misali. Deu dagin basindaymis kocaeli de oyle ama istanbulda oturuyorum malum. Siz olsaniz ne yaparsiniz? Yurtta kalacagim bu arada.

• quote:

Peki dokuz eylulu tercihlerden silip egeyle kocaeliyi birakmak mantikli mi? Ege gelmezse direk kocaeli misali. Deu dagin basindaymis kocaeli de oyle ama istanbulda oturuyorum malum. Siz olsaniz ne yaparsiniz? Yurtta kalacagim bu arada.

Açıkçası DEÜ eğitimi sağlamdır , kendinin seçeceği bir durum ama açıkçası çevremde olan insanlar ve ben dahil DEÜ okumak istemiyoruz , üniversiteye hayatı yaşamazsın .Ege mutlaka yaz ama IYTE hepsine 100 basar onuda belirteyim.
    Sıralaman nasıl geldi ?
  • quote:

Peki dokuz eylulu tercihlerden silip egeyle kocaeliyi birakmak mantikli mi? Ege gelmezse direk kocaeli misali. Deu dagin basindaymis kocaeli de oyle ama istanbulda oturuyorum malum. Siz olsaniz ne yaparsiniz? Yurtta kalacagim bu arada.

kocaeli dağın başında etrafında pek bişey yok ama izmite 15 dk otobüs mesafesinde ayrıca kampüs biraz büyük içinde 5-6 farklı kafe var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rubisco35

quote:

Açıkçası DEÜ eğitimi sağlamdır , kendinin seçeceği bir durum ama açıkçası çevremde olan insanlar ve ben dahil DEÜ okumak istemiyoruz , üniversiteye hayatı yaşamazsın .Ege mutlaka yaz ama IYTE hepsine 100 basar onuda belirteyim.
    Sıralaman nasıl geldi ?

.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-91C8836C4 -- 24 Mayıs 2014; 22:53:54 >
  • Gerçekleri konuşmak gerekirse IYTE olma olasılığı pek yok . Ege'de çok çok zor ama DEU makine 44 binle kapatmış , bir ihtimal var yine gelmesi için. DEU İÖ yazarsanız o kesin gelir tabi sizin seçiminiz artık .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.