Şimdi Ara

dokunmatik tavsiye

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar elimde şu an bir W715 var bir de iPod touch 4. iPodla birlikte dokunmatik sevdam oluştu. Telefonu takasla dokumatik bi tel arıyorum. ama öyle corby vs düşünmüyorum. android veya wm bişi olsun istiyorum. Hangi telleri tavsiye edebilirsiniz? fark 50 100 tl olacaksa satıp yeni bisi de bakabilirim. Piyasa hakkında bi haber öyle o mu olsa bu mu diye bakiniyorum. yoksa alacağım tellerin hiçbiri beni ipod gibi tatmin etmicekse hiç bulaşmayım mı? dediğim gibi öyle kamera müzik çalar cart curt bakmam dokunayım ve hızlı tepki versin, arayüzü hoş olsun vs... Bi yardım edin

Bi de forumda biri tytn ii teklif etti. şu an aklımdaki sorunlar: büyük ağır ve eski olması. Ne dersiniz? Takasa değer mi??

• w715 ile devam et
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunuss.10
    w715 ile devam et

nedenlerini de belirtebilir misiniz? çünkü aşırı bi değişim istegim var da :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinergy_05

quote:

w715 ile devam et

W715'i satsan 250 lira anca eder , 240'a bile satamayanlar var 2 aydır,

üstüne 100 koysan 350'ye alacağın dokunmatikten hayır gelmez en az bi 250 koyman lazım ki o paraya bile Xperia X8 yada Galaxy mini alırsın
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sinergy_05

quote:

w715 ile devam et

W715'i satsan 250 lira anca eder , 240'a bile satamayanlar var 2 aydır,

üstüne 100 koysan 350'ye alacağın dokunmatikten hayır gelmez en az bi 250 koyman lazım ki o paraya bile Xperia X8 yada Galaxy mini alırsın

2. eli de düşünerek söylüyorsunuz değil mi? Tüh değişseydim iyiydi. x1 falan da mı kurtarmaz dokunmatik için :D diğer bı seçenek de yurt dışından düşünsem durum nasıl. bu arada ilginiz icin teşekkürler...

• dokunmatik istiyorsan cihazın ekranının kapasitif olmasına dikkat et bu arada w715 in kulaklık sesinden daha iyi sesi olan bir telefon yok bence
  • 2.el x8 bak derim.teknosada sıfırı 500 olduguna göre uygun fiyata 2.el bulursan al bence .
  • dediğim gibi ipod aldığım icin kulaklıkla vs isim kalmadı telde. tek kaliteli bir dokunmatiği olsun istiyorum samsung i5503 icin ne dersiniz? kapasitif ve sıfırı bile ereyonda 390. ama 2.elini bulamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinergy -- 12 Mayıs 2011; 14:57:13 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.