Şimdi Ara

Dokunmatik mouse (Touch mouse) önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Fiziksel olarak normal usb mouse a benzeyen ama tamamen dokunmatik (tıklaması vs.) olan mouse arıyorum.ŞU çok önemli tıklaması dokunmatik olmalı mekanik tıklama olmamalı.Mesela Logitech M600 touch mouse var ama onun tıklaması mekanik (alt bölgesinde). Böyle bir mouse var mı acaba =?

• quote:

Orijinalden alıntı: MylifeisPC

Merhaba arkadaşlar

Fiziksel olarak normal usb mouse a benzeyen ama tamamen dokunmatik (tıklaması vs.) olan mouse arıyorum.ŞU çok önemli tıklaması dokunmatik olmalı mekanik tıklama olmamalı.Mesela Logitech M600 touch mouse var ama onun tıklaması mekanik (alt bölgesinde). Böyle bir mouse var mı acaba =?

bütçeniz ne kadar hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kursaa

quote:

Merhaba arkadaşlar

bütçeniz ne kadar hocam.
    100 lira
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kursaa

quote:

Merhaba arkadaşlar

bütçeniz ne kadar hocam.
    100 lira

dediginiz gibi bir fiyata öyle istediginiz gibi bir mouse bulmak çok zor en az 180-185 tl bütçe ayırmanız gerekiyorki böyle bir mouse alabilesiniz.
    Touchpad
    http://www.vatanbilgisayar.com/Mouse/logitech-910-003059-t650-wireless-rechargeable-touchpad/productdetails.aspx?I_ID=63114#allImages

dokunmatik mouse
    http://www.vatanbilgisayar.com/Mouse/logitech-910-002668-m600-touch-wireless-mouse/productdetails.aspx?I_ID=59987

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GAMİNG MOUSE PAD ÖNERİSİ
    10 yıl önce açıldı
    Klavye + Mouse Önerisi?
    geçen yıl açıldı
    İphone klavye mouse bağlamak
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.