Şimdi Ara

Dokunmatik LCD Televizyonlar ve yazılımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Fethiye'de büyümekte olan küçük bir firmamız var.Dekoratif perde sistemleri,duvar kağıdı ve çeşitli tablolar satıyoruz.Bunun için biraz da teknolojiden yardım alarak yaz sezonunda işlerimizi büyütmek istiyoruz.Bu alan benim çok dışımda olduğu için teknolojiden her ne kadar anlasam da maalesef belli bir şeyler yapabiliyorum.

NTVSPOR'da kullanılan dokunmatik televizyonları ,LCD'leri resmini çektiğim duvara koyarak çeşitli duvar kağıtlarını,perde sistemlerini,tabloları oradan müşterilerimize görsel olarak sunmak,istedikleri renkleri istedikleri duvar kağıtlarını duvarda uygulamaya dökerek yakışıp yakışmayacağını görsel olarak görmelerini istiyoruz.Bunun için siz teknoloji sever arkadaşların yardımına ihtiyacım var.Nasıl yapabilirim,neler yapabilirim,kimlerden yardım alabiliriz?

İlginiz ve konuya verecek olduğunuz cevap için çok teşekkür ederim.

İyi forumlar,

Dokunmatik LCD Televizyonlar ve yazılımı

Fotoğrafta gösterdiğim yere linkteki gibi bir ekran ve bu ekranda kendiliğinden duvar kağıdı kataloglarının bulunacağı,duvar giydirme programı arıyoruz.

http://www.youtube.com/watch?v=0ZJMtiLeALc

• verdiğiniz videoda dokunmatik LCD kullanılmış bu sistem bir video karesinde etkili görünsede canlı sunumda o gerçekliği verebileceğine inanmıyorum.
    duvarda birebir sunumdan bahsediyorsanız ki duvar boyunce bir LCD monitöre ihtiyaç duyulacaktır ve dokunmatik özelliği olmasınıda isterseniz maliyeti o kadar artacaktır.
    size en etkili sunum yapabileceğiniz bir tavsiye olarak bir projeksiyon ve görüntü kalitesini arttırmak için ise yansıtma yüzeyini ise bir cam üzerine fazla opak olmayan desensiz buzlu cam filmi çekitirin ve projeksiyonu arka tarafa yerleştirerek bu cam üzerine yansıtın(burada önemli olan nokta projeksiyonu yakın mesafeden ve açısını iyi ayarlamanız gerekiyor. )camı ise dekoratif alçıpan ile duvara sıfır mesafesindenygömerek duvarla bütünlük sağlayın. ekran geçişleri için ise bluetooth mause veya uzaktan kumanda işinizi görebilir. Gerisi mükemel slaytlar hazırlayarak istediğiniz boyutta sunumu müşterilerinize aktarmanız kalıyor. Hayırlı kazançlar... :)

• quote:

Orijinalden alıntı: ersans54

verdiğiniz videoda dokunmatik LCD kullanılmış bu sistem bir video karesinde etkili görünsede canlı sunumda o gerçekliği verebileceğine inanmıyorum.
    duvarda birebir sunumdan bahsediyorsanız ki duvar boyunce bir LCD monitöre ihtiyaç duyulacaktır ve dokunmatik özelliği olmasınıda isterseniz maliyeti o kadar artacaktır.
    size en etkili sunum yapabileceğiniz bir tavsiye olarak bir projeksiyon ve görüntü kalitesini arttırmak için ise yansıtma yüzeyini ise bir cam üzerine fazla opak olmayan desensiz buzlu cam filmi çekitirin ve projeksiyonu arka tarafa yerleştirerek bu cam üzerine yansıtın(burada önemli olan nokta projeksiyonu yakın mesafeden ve açısını iyi ayarlamanız gerekiyor. )camı ise dekoratif alçıpan ile duvara sıfır mesafesindenygömerek duvarla bütünlük sağlayın. ekran geçişleri için ise bluetooth mause veya uzaktan kumanda işinizi görebilir. Gerisi mükemel slaytlar hazırlayarak istediğiniz boyutta sunumu müşterilerinize aktarmanız kalıyor. Hayırlı kazançlar... :)

Selamlar , şuana kadar araştırdım.Aradan uzun bir süre geçti fakat hala sonuç alınamadı.Yazılımı yapabilecek birilerini maalesef bulamadık .

Sizin dediğiniz olayı tam olarak anlayamadım. Çünkü projeksiyon fazladan yer alacak.Projeksiyon yerine , PC'den ekrana monte edilecek televizyona kablolar yardımıyla bağlantı kursak? Yani , duvardaki televizyonu monitör olarak kullansak?

Sizin dediğiniz olayın benimkinden farkı ne olur , görüntü kalitesi ve hizmet kalitesi ne yönde değişir?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.