Kendim için Taiwandan alıp yaptığım dokunmatik ekranlı ve internal bluetoothlu 4G webcamli seri olan EEE 701 imi satıyorum.
Üzerinde 1GB ram takılı, XP ve gerekli programlar yüklü. Eksiksiz kutusu, aksesuarları ve dvdsi ile.
Fiyat 450YTL dir.
quote:
Orjinalden alıntı: DeLLyCeM
Her zaman Asus EEE'mi dokunmatik ekranlı bir navigasyon cihazı olarak kullanmak istemiştim; ve sonunda neden kendim yapmayayım dedim :D
Kullanmış olduğum USB hub, bu modeli seçmemin nedeni devresinin küçük olması ve USB çıkışlarının devreye konnektorler ile bağlı olması yani kolayca ayırılabiliyor...
USB hub'ı anakarta aşağıda belirttiğim yerlere lehimledim;
Halkaların anlamları;
Kırmızı: +5V Siyah: Ground Yeşil: + Data Beyaz: - Data
Kullanmış olduğum dokunmatik ekran devresi. Devrenin LCD paneli içinde sol hoparlorun altına sığması için kesilip biçilmesi gerekiyor.Sığabilmesi için resimde işaretli olan kırmızı çizgide sonrasını kestim ve halka içindeki konnektoru cıkarttım.
USB hub ve Bluetooth'un gereksiz kasa ve plastik parçalarından kurtulduktan sonra devrelerini birbirlerine sıcak silikon ile yapıştırdım sonrada anakarta çift taraflı bant ile sabitledim.
Kırmıızı halka ile işaretli olan kablo anakart üzerindeki pcie lehim noktalarından geliyor. (2. resimde gösterdiğim) Kablonun ucuna mini usb konnektoru lehimledim ki usb cihazlarını kullanmak istemediğim zaman kolayca çıkarabileyim diye...
Mavi halka ile işaretli olan Bluetooth devresi ve usb hub'a yeşil ile işaretli olan konnektor ile bağladım. Bluetooth kullanmak istemediğim zaman konnektoru cıkarmam yeterli oluyor.
Pembe ile işaretli olan konnektorler ise dokunmatik ekran devresine gidiyor aynen bunda da kullanmak istemediğimde konnektoru çıkarmam yeterli....
Sarı halka ise boş bir usb port ileride belki içine yeni birşey bağlarım düşüncesiyle boş bıraktım.
Başka bir resim.
Başka bir resim.
Görüldüğü üzere usb konnektoru kolayca cıkarabiliyorum :D
LCD panelin toplandıktan sonraki hali görünürde hiçbir kabarma yok. LCD arkasındaki sünger plakayı kabarma yapmasın diye söktüm ve ayrıca ön panelin iç kenarları elde zımparaladım :D
Başka bir resim.
Başka bir resim.
Almış olduğum Bluetooth GPS alıcı (Royaltek RBT-2100), gayet küçük, 8 saat civarında pil ömrü var.
iGO8 kullanmayı tercih ediyorum çünkü harita, poi, ses dosyaları kusursuz ve 3 boyutlu görünüm desteği mevcut.
Benim mahalle :D
Tam ekran görünüm
3 boyutlu görünüm normalde etrafda binalar gözüküyor bizim buralarda önemli bir bina mevcut değil...
FOTOĞRAFLAR VE İŞÇİLİĞİN TÜMÜ BANA AİTTİR BENDEN İZİNSİZ SAĞDA SOLDA PAYLAŞILMAMASI ÖNEMLE RİCA OLUNUR...
HELAL KARDESIM BENIM BIZEDE BU TARZ INSANLAR GEREK BOS YORUM YAPAR HERKEZ AMA SENIN GIBI DOLU IS YAPAN INSANLAR LAZIM ELINE EMEGINE SAGLIK HAYIRLI FORUMLAR
pm
Teşekkürler arkadaşlar dikkat edilirse bunu yaklaşık 7 ay önce yapmış olduğum görülebilir.
ben takıp etmıs ve hayran kalmıstım sımdı bıle agzımın suları akıyor ama nakıt sıkıntımdan sadece bakmakla yetınıyorum basarılı calısman ve uygun fıyatından dolayı tebrık ederım senı
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme