Şimdi Ara

Dokunmatik ekranlı LG GS290 Cookie Fresh artık resmi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
11.026
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Dokunmatik ekranlı KP500 Cookie modeliyle 10 milyon adetlik satış barajını aşarak önemli bir başarıya imza atan LG Mobile, GS290 Cookie Fresh'i resmi olarak tanıttı.

Kısa bir süre önce internette karşımıza çıkan GS290, 3G desteği sunan GS500 Cookie Plus'ın aksine yalnızca GSM şebekesiyle uyumlu çalışabiliyor. LG Mobile'ın Cartoon arayüzünü kullanan yeni modelde 3.0 inç boyutunda ve 240x400 piksel çözünürlüğünde dokunmatik ekrana, 3.5 mm'lik jak girişine, FM radyoya ve microSD kart slotuna yer verildiğini görüyoruz. Anın yakalanması için ise 2 megapiksellik dijital kamera yeterli görülmüş.

LG GS290 Cookie Fresh'in bu aydan itibaren birbirinden farklı renk seçenekleriyle Avrupa'da satışına başlanması planlanıyor. GS290'ın teknik özellikleri göz önünde bulundurulduğunda fiyatın ülkemizde satışına devam edilen KP500 Cookie'den daha uygun olacağını düşünmekteyiz.

• 350 TL gibi olursa alabilirim. T9 olması şartı ve mesaj yazım menüsünün iyi olması şartıyla tabi...
  • Hiç bir özelliği yok mu yani bu telefonun sadece dokunmatik ekranlı olmasımı olayı. Wifi yada gps yok mu?
  • telefonu çok begendm
  • quote:

Orijinalden alıntı: sgnr

Hiç bir özelliği yok mu yani bu telefonun sadece dokunmatik ekranlı olmasımı olayı. Wifi yada gps yok mu?

Her iki özellik de yok. Fiyatı tahminimce bütçe dostu olacaktır.
  • dokunmatik diye telefon alınmaz akıllı olun(:
    dokunmatik bir ihtiyaç degildir dolayısıyla tek başınada tercih sebebi olmamalı.
    3G için WİFİ için GPS için Müzik için alınabilir tel ama dokanacam diye alınmaz
  • telefon fena eğil.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bir telefon sırf dokunmatik olduğu için alınır, ben viewty'i sırf dokunmatik olduğu için aldım, aldığım yıllarda viewty'nin fiyatından çok daha ucuza wifili veya gps li bir çok cihaz vardı ama ben dokunmatik olduğu için viewty'i tercih ettim.. etrafınıza baktığınızda halen daha dokunmatik cihaz olup wifisi olmayan cihazların satış rakımları daha fazla wifili dokunmatik cihazlara göre, buda elbette cihazın fiyatıyla doğru orantılı ama insanlar bu cihazları tercih ediyorsa onlar için de önemli olan dokunmatik ekrandır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Roque_Jn -- 10 Mart 2010; 18:02:32 >
  • Daha Bugün aLdım Hem Kardeşime Hem Kendine GayeT hoş ve sade ;)
  • bendede war bu tlfndan harika.d
  • gençler telefon satıyorum LG GS290 Cookie Fresh 200 tl alıcılar ulaşşsınlar 05344065330
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.