Şimdi Ara

Dokunmatik Ekran Almayı Düşünüyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.918
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Kendime bir bilgisayar toplicam ve bilgisayara dokunmatik monitör almayı düşünüyorum.Fakat paramın çöpe gitmemesi için sizin yardımlarınızada ihtiyacım var daha önce hiç dokunmatik monitör kullanmamıştım.

Monitör;
    HP 2310ti 23" 3ms Full HD Wide Screen Dokunmatik Lcd Monitör (WT316AA)
    http://www.teknobiyotik.com/donanim/monitor/hpwt316aa-23-wide-screen-dokunmatik-lcd-monitor.html

Sorularım;
    1. Monitör farenin çalıştığı her yerde dokunmatik olarak çalışır mı, elimi fare olarak mı görür ?
    2. Monitör normal monitörler gibi uzun süre arıza yapmadan çalışır mı ?
    3. Her oyunu, programı, işletim sistemini sorunsuz çalıştırır mı ?
    4. Her oyunu normal ekrandaki performans gibi oynatır mı, donma veya fps düşüşü olur mu ?
    5. Fiyatı uygun mudur, daha ucuz nerede bulabilirim ?
    6. Mouse yine çalışır ekranda değil mi :D ?

Sizce almalı mıyım dokunmatik monitör ?

Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkan 197 -- 2 Haziran 2011; 15:22:41 >

• Benim düşüncem dokunmatik motör için biraz erken nedeni diğerlerine oranla fiyatları. Ama benim bütçem buna uygun diyorsanız karar sizin.
  • bncede cokunmatkle falan uğraşma pek gvn vermio bana paran çöpe gidebilir
  • Dokunmatik monitorler daha çok media içindir. oyun oynamak için kullanışlı sayılmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kobrakai

Dokunmatik monitorler daha çok media içindir. oyun oynamak için kullanışlı sayılmaz

+1 Oyun için ideal değildir dokunmatik ekranlar yalnız dün çıkan Windows 8 develepor iso sunu indirip bugun biraz kurcaladım adamlar dokunmatık ekran için çalışmışlar biraz windows 8 tabletin menüsünün aynısı windows menüsünde basınca geliyo ekrana şifreyi girme ekranıda aynı tuş kildi ekranı gibi mousela tutup yukarı kaldırınca açılıyo faln ki çıkmasına daha 1 yıl var eklerler daha bi sürü şey heralde nette gezmesi çok eğlenceli olabilir belki ama karşında dikili dururken nette gezmek gayet sıkıcı olur ipad gibi kucağa falan almak lazım aslında baya eğebilmek lazım monitörü öyle bi seçenek varsa alırken dikkat edin bence bi yerden sora boynunuz yorulur sürekli kol havada oynatıcaksınız sağlıklı olmaz açıkcası..

• Mesajım bulunsun
  • Dokunmatik=uzun süre deneyimle şunu söylemeliyim windows hiç bukadar keyif vermemişti
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bence bu teknolojiyi kullanmak için çok erken , size tavsiyem iphone yada ipod almanızdır , hevesinizi bu aletler ile giderebilirsiniz
  • şu ürünü yaklaşık 10 aydır kullanmktayım bence inceleyin
    http://www.dell.com/tr/p/dell-sx2210t/pd
  • Konu hort ama bende dell dokunmatik monitör var ama acaba bu monitör xp de dokunmatik çalışmıyormu..?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.