Şimdi Ara

DOKUNDUĞUM YER ŞİŞİYOR SS Lİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • foto da görüldüğü gibi vücudumda her yer saç derim bile böyle oluyor 1 senedir durum böyle bir ara doktora gittim test falan verdi deloday ilacını verdi testlerin bir kısmını yapamadım her mevsim yılın 365 günü durum böyle fotodaki izleride tırnağımla hafifçe cizerek yaptım bir dakika sonra durum böyle çok fena kaçınıyor vucüdüm kendime mani oluyorum ama artık sıkılmaya başladım bu durumdan önçeden böyle bi rahatsızlık geçiren ve atlatan yada bilgisi olan bana yardım ederse sevinirim
     DOKUNDUĞUM YER ŞİŞİYOR SS Lİ DOKUNDUĞUM YER ŞİŞİYOR SS Lİ

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ev akarlarına alerjin olabilir

• ev tozu akarına alerjiniz var..aynı sıkıntı bendede var ilaç kullanıyorum levmont,çok ağır geçirdiğim zamanlarda günde 2 tanede penedrol alıyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: darking_FB

ev tozu akarına alerjiniz var..aynı sıkıntı bendede var ilaç kullanıyorum levmont,çok ağır geçirdiğim zamanlarda günde 2 tanede penedrol alıyorum..

hocam aynı durum babamdada oluyor ama daha hafif onunda böyle olabilirmi ege Üniversitesi. ne gitti uzun zaman ama bişey bulamadılar oda creblos kullanıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: TaLeBee

quote:

Orijinalden alıntı: darking_FB

ev tozu akarına alerjiniz var..aynı sıkıntı bendede var ilaç kullanıyorum levmont,çok ağır geçirdiğim zamanlarda günde 2 tanede penedrol alıyorum..

hocam aynı durum babamdada oluyor ama daha hafif onunda böyle olabilirmi ege Üniversitesi. ne gitti uzun zaman ama bişey bulamadılar oda creblos kullanıyor

olabilir.ama alerjinin çok çeşidi var.mevsimselde olabilir,yediği içtiğindende olabilir. alerji testi yaptırmasında fayda var tekrar. ben çapada yaptırmıştım testlerimi.
  • Geçmiş olsun, Allah şifa versin..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.