Şimdi Ara

DOKTORLUK GİBİ BİR MESLEĞE ÇAMUR ATMAK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
748
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • özellikle Türkiyede bu kadar saygın bir mesleğe nasıl çamur atabiliyosunuz?hayır ilginiz yoktur anlarım ama birkaç doktor dayak yedi diye bütün doktorlar he gün dayak yiyor gibi bir algı yaratmak ne kadar doğru?koskaca mühendisi amele gibi çalıştirip adeta ezen patronların olduğu bu ülkede tıpcilar vizyonsuz muhendisler vizyonlu demek ne kadar doğru?tmciler size gelecek olursak sunu kabul edin artık tmden sınava hazirlanmak cok ama cok kolay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tetanos -- 5 Eylül 2017; 18:40:59 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• tıp meslek degil ki aslanım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tıp meslek değildir Tabip,Hekim demek istedin herhalde.

• Her şey aslında belli kendileride biliyorlar ne kadar yüce olduğunu ama işte insan egosundan yedirtmiyorlar kendilerine.
  • Tipi severek yapana saygim var fakat unvan ve para icin yapilmasi tamamen sacmalik

• jackk001 kullanıcısına yanıt
    sen dunya barisi icin mi yapıyorsun meslegini xD bitiyorum sizin gibi goygoyculara ailem benden biseyler bekliyor ben diyimm onlara bon sovdogom moslogo yopocom komiksiniz cidden amerika degil burasi turkiye gerci amerika olsa da ayni paran varsa isin olur yoksa cisin

• Ben anlamiyorum bu camur atanlari. Muhendisler ulkeyi ilerletir falan. O kadar muhendis mezun oluyor niye koprumuzu hala japonlar yapiyor? Iyi muhendisler zaten bu ulkede kalmiyor. Iyi doktorlar da kalmiyor. Akli olan avrupaya amerikaya kaciyor hangi meslegi yaparsa yapsin. En kotu doktorun bile ulkede isinin garanti olacagindan tip puanlari yuksek. Ulkede universiteler genel olarak iyi muhendislik egitimi verseydi en kotu muhendislik 100 binde falan olurdu. Tip egitiminin de cogu universitede iyi oldugu soylenemez ama puani cok yuksek sebebini de demin yazdim zaten

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • josecalderon7 kullanıcısına yanıt
    Benim demek istedigim 10kusur yil kopek gibi calisip 10k maasi belki alacagin ve bu turkiye sartlarinda.Deymez.

kardeşim birileri yapmak zorunda birileri cefa cekecek ki birileri yasasin

• GeneralBeterali kullanıcısına yanıt
    iyi doktorlar kalıyo hocam Türkiyede.doktorluk Türkiyede çok abartılan ve bu kadar abartıyı sonuna kadar hak eden bir meslek.10k maaş doktorluk icin cok az bir futbolcunun milyon dolarlar aldiği su dünyada...

• josecalderon7 kullanıcısına yanıt
    Yapanlara lafim yok zaten dostum benim demek istedigim sadece para icin paranlara.Bir suru kisi tip kazanip 2. 3. Yilda birakiyor.

• tetanos kullanıcısına yanıt
    10k maas iyi diye gozukur bu sartlarda ama dolara vurunca 3k bile etmiyor.Calisma ortamlari zorunlu gorevler nobetler vs.Kisaca para icin degilde severek yapilabilecek bir meslek bana gore.

• elestiri vardır ama yanlis bilgilerle karalama hakki yoktur hocam

• Doktorluk her şeyden önce güç demektir.Bir kalp cerrahı olsanız size gelen hasta son çare olarak size geliyor.Hayatını sana emanet ediyor.Bir insanı ölümden döndürmek dünya üzerindeki insana özgü en büyük sanattır,güçtür.Her meslek kendi içinde önemlidir.Ama doktorluk farklı bir sanattır.Bu 23k sıralamadan alma,dayak yeme,veye bilmem kaç bin lira maaş alma ile alakası olmayan bir meslektir. .Böyle büyük bir sanatı bu kadar küçük şeylere indirgemek veya başka mesleklerle vs yaptırmak komikliktir,cahilliktir.Sen burda beyblade vs si yapmıyorsun.Her mesleğin kendi içinde bir değeri vardır.
    bu alemde lolume laf eden herkesi kafir eyledim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.