Şimdi Ara

DOKTORLAR {2010}

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bazı oyuncular değişmiş, İlker İnanoğlu falan girmiş diziye.

• Türkiye'nin en iyi hastanesinde Opr.Dr.Haldun Göksun yönetiminde, yeni hayatlar kurtarmak yeni aşklar yaşamak için yeni bir dönem başlıyor!

Beyin Cerrahı Opr. Dr. Levent Atahanlı ve Asistan Dr. Ela Altındağ.. Bu destansı aşkta bizleri neler bekliyor? İlişkilerindeki sorunları aşabileceklermi?

Şef Asistan Dr. Zenan Parlar... Suat ile Zenan'ın evliliğini bitiren şey nedir? Zenan, çocuk sahibi bekar bir anne olarak, doktorluk kariyerine devam edebilecek mi?

Acil Tıp Uzmanı Opr. Dr. Kaan Uygun ile Asistan Dr. Direnç Kurt. Travmatik bir geçmişe sahip Kaan ile tam hırçın Direnç'i bir araya getiren olay nedir? Direnç ile Kaan, birbirlerinin yaralarını daha fazla kanatmadan nasıl saracaklar?

Asistan Dr. Gülümsün Kaya ile Asistan Dr. Ozan Ertürk... Lise yıllarından arkadaş olan Ozan ile Gülümsün'ün yolları, bu kez çalıştıkları hastanede kesişir. Geçmişten gelen bu masum ancak yaşanmamış aşk nereye gidecek?

Çocuk Cerrahi Uzmanı Opr. Dr. Murat Demir ve Ortopedi Cerrahı Opr. Dr. Tuba Aygün ve Asistan Dr. Arzu Altındağ... Murat ile Tuba beraberliğini Arzu'nun gelişi nasıl etkileyecek?

Asistan Dr. Hasan Turay. Hasan boşanıp hastaneye geri döner ama arkadaşlarıyla aralarındaki açığı kapatmaya çalışırken gönlünü, yeni asistan Arzu'ya kaptıracaktır. Şimdi Arzu, kimi seçecektir? Murat Demir'i mi yoksa Hasan Turay'ı mı?

• Levent'in sesi değişmiş. Güzel de olmamış.
  • Kutsi kendi sesini kullanıyor galiba bu ses değişikliğini eda değişiminden daha fazla yadırgadım.Bence Doktorların dönüşü çok iyi oldu tv de hep aynı tür dizileri görmekten gına gelmişti.Ayrıca DEV kadro diye ben buna derim.
  • Ooooo dublajlar gitmiş berbat bir durum olmuş, tabi show tv maddi açıdan berbat durumda bu dizinin çekilmesi bile mucize e haliyle heryerden kısmışlar dublaj gitmiş, kutsinin şarkılarını severim saatlerce dinlerim ama konuşunca tüm karizması gidiyor bu adamın. Ayrıca diznin kurgusunu başarılı bulmadım, zenan uysallaşmış ve sıradan bir doktor olmuş eski hırslı zamanlarından eser yok, hasanın kaç sene asistanlık yapıp doktorluğu bırakıp sonra tekrar asistan olarak işe başlaması tam bir saçmalık, haldun hoca her zamanki gibi sesiyle oyunculuğuyla hayran bıraktı, elanın yerine gelen kız çok sempatik hatta zamanla eladan çok daha iyi şekilde role ayak uyduracak. Engin başkomseri doktor olarak görmeye pek alışamayacağız.

Genel anlamda fena değildi dizi tabiki eski günlerini aratıyor. Estetikçi aslan, gestapo fikreti aradı hep gözlerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanımcı123 -- 3 Aralık 2010; 22:13:27 >
  • Kutsinin ses olmamis ya
  • Çok az izleme fırsatı buldum.

Ozan ile diğer doktorun dialoglar güzel olmus.

Yarın tümünü indirip detaylı sekilde izlerim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vizyondakiler 22 Temmuz 2011
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Aynen, Kutsi'nin ses hiç olmamış.
  • Al benden de o kadar. Kutsinin sesi felaket olmuş.
  • House M.D.'den başka doktor dizisi izlemem.
  • ben açtım 2 gün öncede kilidi attı zekinin biri neymiş başka konu varmış

neyse aktif bi konu olması iyi oldu..

bende Kutsi ' nin sesinin uymadıgını düşünüyorum..Bir de Gülümsün ve Ela karakterleri benziyor birbirine
  • Yalniz ameliyat olan gelinlikli kiz ela olsaymis daha iyi olurmus :p
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.