Şimdi Ara

Doktordan MR çektirmesini istesem, röntgen çekmeden isteğimi yerine getirir mi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Uzman ortopedist doktora muayene olacağım. İlk olarak röntgen isteyecek. Ama ben röntgen çekilmesini istemiyorum. Direkt MR çekilmesini istiyorum. Acaba bu mümkün mü? Nasıl rica edebilirim acaba?

• devlet hastanesindeysen şartlara göre bir kaç ay sıra bekleyebilirsin.hem mr'ın gerekli olup olmadığına sen değil doktor karar verir.illa ki istiyorsan gidersin özel hatane ya da görüntüleme merkezlerine çektirirsin paranla.
  • şikayetlerin çok uzun zamandır devam ediyorsa ve daha önce bu şikayetlerin için doktorlara gittiğin halde şifa bulamadıysan bunları belirt.herkes önce basit düşünmek zorundadır.dediğim şeyler varsa hastalığın daha komplike olarak değerlendirilip yaklaşım daha farklı olacaktır.mümkünse üniversite hastanesine git.
  • neden böyle bir istek yapacaksın ki , doktordan daha mı çok biliyorsun?
    sen hikayeni düzgünce anlatırsan , ciddi birşeyden şüphelenmenin sebebini açıklarsan , adam da zaten ona göre davranır.
    film de kağıt parçası değil bu arada.o film deyip basite indirgediğiniz şey , yüzlerce hastalığı gösteriyor.
  • Bundan önce en az 20 yerimi sakatlamışımdır. Her seferinde röntgen çekildi, hiçbir şey anlaşılmadı. Sonra MR çekilince anlaşıldı. Hatta bu dediklerimin bir kısmı, yarın gideceğim doktorda gerçekleşmişti. Boşu boşuna röntgen çektirmek istemiyorum. Bir nedeni daha var tabi. Direkt MR çekmez mi doktor acaba? Ayrıca devlet hastanesinde ücretli mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Impossible is nothing

Bundan önce en az 20 yerimi sakatlamışımdır. Her seferinde röntgen çekildi, hiçbir şey anlaşılmadı. Sonra MR çekilince anlaşıldı. Hatta bu dediklerimin bir kısmı, yarın gideceğim doktorda gerçekleşmişti. Boşu boşuna röntgen çektirmek istemiyorum. Bir nedeni daha var tabi. Direkt MR çekmez mi doktor acaba? Ayrıca devlet hastanesinde ücretli mi?

ücretli değil ama bir kaç ay sonrasına randevu verebilirler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Impossible is nothing

Bundan önce en az 20 yerimi sakatlamışımdır. Her seferinde röntgen çekildi, hiçbir şey anlaşılmadı. Sonra MR çekilince anlaşıldı. Hatta bu dediklerimin bir kısmı, yarın gideceğim doktorda gerçekleşmişti. Boşu boşuna röntgen çektirmek istemiyorum. Bir nedeni daha var tabi. Direkt MR çekmez mi doktor acaba? Ayrıca devlet hastanesinde ücretli mi?

20 kere mr çekildin yani?
    bırakın bu işleri , doktora böyle bir şey söylemek beni sinirlendirdiği gibi onu da sinirlendirecek büyük ihtimalle.
    çok biliyorsan paranla mr çektir , tanıyı kendin koy , ilaçlara başla direk.

mr dediğin yüksek ücretli bir tetkik.o yüzden de direkt grafi ile belirlenemeyen bir rahatsızlıkta ancak mr çekilir.doktor bütün toplumu düşünmek zorunda , senin gereksiz yere çekileceğin mr gibi hergün 30 kişi mr çekinse gerçekten ihtiyacı olan adama 1 sene sonraya sıra verirler ancak.
    tabi ki sen küçük dünyanda "off bir de röntgen mi çektirecez doktor direk mr çekelim" diyebilirsin halen daha.ama bunu doktora söylersen sonra doktor kötü doktor kaka diye ağlama ortalıkta.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.