Şimdi Ara

Doktora Tezi İçin Anket Yardımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
940
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Eşimin doktora tezi için Fransızca Öğretmenliği bölümündeki arkadaşlardan aşağıdaki linkte bulunan anketi doldurmalarını talep ediyorum.

Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
    https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSf2UlJIs1HXj_ViMbRmZGSJTl3YAMEepHJUY3KxZjrJRoOigQ/viewform?usp=sf_link

edit: Anket Fransızca'nın üniversitelerdeki öğretimi ile alakalıdır. Sorular Fransızcadır ki bu da verilen eğitimin ne kadar yararlı olduğunun ayrı bir ölçütü olacaktır.

edit2: Anket güncellenmiştir, hem fransızca hem de türkçe dili ile sorular tekrar yazılmıştır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hknlmh -- 2 Mayıs 2017; 19:53:23 >

• Anketler genellikle iki dilli hazirlanir. Fransizca ve Turkce olarak. Orneklem evreni ve siniri belirlemeniz gerekir. Benim veya buradaki uyelerin tamamen sallayarak isaretledigi anket gercegi yansitmaz. Elde edeceginiz sonuclar da dogru sekilde yorumlanamaz. Bosuna yapilmis olur. Kendiniz ornekleme ulasamiyorsaniz, anket yapan firmalara basvurun.

Tez yazmis birisi olarak soyluyorum bunu.

Edit: Imla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Victor Branco -- 27 Nisan 2017; 10:35:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Victor Branco V kullanıcısına yanıt
    Bilgilendirme için teşekkür ederim. Tekrar gözden geçireceğiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hknlmh

Bilgilendirme için teşekkür ederim. Tekrar gözden geçireceğiz.

Maksat emeginiz bosa gitmesin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • güncel.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.