Bildirim
DOKTOR OLUPTA ZENGIN OLAN
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
hocam tip okuyup ticaret yapilabilir.
Ama hastanede defil de saglik ocagi vs olmali yoksa kasar
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
1. Tıp
2. Makine mühendisligı
Bu ikisi para için okunmaz severek girmen lazım yoksa hep işkence çekersin okurken de çalisirken de.
Belki paran cok olur ama 40 yasindan sonra olur buyuk ihtimal gençlik gittikten sonra gelen paranin anca içine mıçarim ben afedersin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oymakus -- 15 Mayıs 2017; 14:57:10 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ya beyler napmak lazim para kazanmak icin ya mimar olacan ya bürokrat,belediye baskani,milletvekili,vali,kaymakam,din tüccarı
Bunlar disinda ekonomi yada işletme kaliyor mali musavirlik desen 40 yasinda adamlar hala seni sinav yapiyorlar sikinti sizin anlayacağınız okuyan adam zengin olamaz(no ruşvet)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ne paragöz insanlarsınız ya
Hocam öpücükle hayat yaşanmıyor diye biliyorum bizim burda para diye birsey var onla her isin halloluyor. Toplunda saygınligin artıyor adam yerine konuyorsun baska sayim mi sizin orda öpücük var herhalde
Para mutluluk mu getirir sanıyorsun
Hocam tabi saglik once ama birbirimizi kandirmayalim gecen yaz bodrumdaydim ve emin ol para insani cilginlar gibi multu yapıyor
Cok derdin paraysa youtube kanali falan acip kufur edip salak salak hareketler yaparak oturdugun yerden normal bi maas kazanabilirsin. Ama sayginlik statuyse derdin bunlar sadee parayla gelmiyor. Okudugun okul cevren arkadasliklarin toplami seni saygin yapar
bizim sınıftan bir arkadaşın babası prof cerrah, şuan üniversitede anabilimdalı başkanı villaları çok lüx arabaları var ama adam 70 yaşında o ayrı, tabi çok idealist yani doktorluğu para için seçmemiş olması en önemli faktör, -
Hocam kayserili misiniz . Şaka bi yana parayla gelen mutluluk bir yere kadar bence
Amcam doktor özel hastaneye açmayı düşünüyor. Parayı sen düşün
Ahahahshdh hocam Kayseriler ünlüdür paragozlukte ama hayir Adanaliyim hocam para cok mutlu eder insani emin olun ama doktorlukta kendi isini kursan bile basinda durman lazim yani ne bilim doctor strange hesabi bir is ariyorum ben doktorlukta sirf para icin essek gibi çalışır yukselirim ama o zaman para kazanmaya basladigimda 50 60 yasinda olurum herhalde ben hayati yasamadan cocuklarim yasicak vay **** lan napsam ya ilerim hic iyi degil yaslanmak istemiyorum poffff paraPARA PARA PARA 💲💲💲💲💲💲💲💲💲💲💲💲💰💰💰💰💰💰💶💶💶💶💶💶💸💸💸💸💸
Hayvan gibi zengin olmak istiyorum
Benim memleket kayseri
Kafanı kullanman baskalarını dusunmeyi bırakıp sadece kendi iyiliğini düşünmen lazım ticarette.Babam lise mezunu ben dogdugum zamanlar cok kazanırmıs annemin anlattığına göre ben dogduktan sonra icine melek kacmıs parayı saga sola vermeye baslamıs bi atari salonunu birine vermis hayrına vs suan yine cok sukur ama eski halden eser yok tabi.Annem hep kafasına vurur bu yüzden ne hale geldik insanları bırak kendini dusun artık diye
not babam rizeli cumhurbaskanımızla hemseriyiz ayıqolun
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X