Şimdi Ara

Doktor eldiveni ile kıl temizliği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
69
Cevap
1
Favori
29.692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler daha önce deneyen oldu mu? Bu yöntem hangi bölgelere uygulanabiliyor? Ve acı durumu nasıl oluyor

• Yapay Zekanın Yanıtı

Eldivenle Genital Bölge Temizliği

Genital bölge temizliği için eldiven kullanmak, çeşitli faydalar sağlayabilen nispeten yeni bir yöntemdir. İşte eldivenle genital bölge temizliğinin avantajlarından bazıları:

• Acısız: Eldivenler, genital bölgedeki hassas cildi korumaya yardımcı olur ve temizlik işlemini daha az ağrılı hale getirir.
    • Hijyenik: Eldivenler, bakterilerin ve enfeksiyonların bulaşmasını önlemeye yardımcı olur.
    • Rahat: Eldivenler, genital bölgeyi temizlerken kayganlık sağlar ve daha rahat bir deneyim sunar.

Kullanım Talimatları:

1. Bir çift ameliyat eldiveni takın.
    2. Eldivenli elinizi genital bölgenize nazikçe uygulayın.
    3. Kıl yönünde hareketlerle temizleyin.
    4. İhtiyaç duyduğunuz kadar eldiveni değiştirin.
    5. Temizlik işlemini tamamladıktan sonra eldivenleri çıkarın ve atın.

Genital bölgeyi eldivenle temizlemek hem etkili hem de güvenlidir. Eldivenler, temizlik işlemini daha az ağrılı, hijyenik ve rahat hale getirir. Ancak herhangi bir yeni temizlik yöntemine başlamadan önce bir sağlık uzmanına danışmanız önerilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Acıdan kıvranırsın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Koltuk altında ben öyle yapıyorum pek acı olmuyor tras bicagının tahrişindenkinden bin kat daha iyidir
  • quote:

Orijinalden alıntı: AmonDin

Koltuk altında ben öyle yapıyorum pek acı olmuyor tras bicagının tahrişindenkinden bin kat daha iyidir

Bacaklarımın arasında ki bölgeye yapsam nasıl olur
  • quote:

Koltuk altında ben öyle yapıyorum pek acı olmuyor tras bicagının tahrişindenkinden bin kat daha iyidir

+1 ben de koltuk altini eldivenle temizliyorum
    Tertemiz oluyor ve acisi da o kadar cok degil alisirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: The Unforgiven

quote:

Bacaklarımın arasında ki bölgeye yapsam nasıl olur

O riski hiç almadım almamda
  • Nasıl oluyor o anlatsın biri

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Robb_Stark kullanıcısına yanıt
    Doktor eldiveni takıp kılları yoluyorsun. Kıllar eldivenden kaymadığı için çok rahat oluyormuş diye duydum.
  • quote:

Doktor eldiveni takıp kılları yoluyorsun. Kıllar eldivenden kaymadığı için çok rahat oluyormuş diye duydum.

oha
  • Abi manyak mısınız ya o kıllar tek tek çekilir mi çin işkencesi gibi mak 3 baya rahat olur bence
  • Beyler ben genital bölgeye kullandım( Traş makinesinin erişemediği yerlere(anladınız onu)).Konu iğrenç ama yapacak bir şey yok.Ben de araştırıp denemek istedim enfes işe yarıyor nerdeyse sıfıra yakın acı çekiyorunuz yanlız o bölgeden ne kadar dışa çıkarsanız o kadar acı artar o bölge için konuşuyorum.Sıfır acı ve pürüzsüz tertemiz oluyor rahatlıyor insan . Baya da geç çıkıyor tekrar
  • oha. Denemek lazım

• bildiğin ızdırap olur. bide ani çekmelerden ötürü kılcak damarlar etkilenir, çatlar yada yırtılır. o bölgelerde morarma, deri içinde kanamalar olur.
  • ne biçim bi forum olmaya başladı burası

Ekleme: erkekler kulübü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rabelisa -- 20 Temmuz 2013; 14:05:39 >
  • değerlenir buralar muhabbete bak
  • olm yakın daha iyi lan koltuk altı kıllarını
  • quote:

Orijinalden alıntı: PLAYEREG

olm yakın daha iyi lan koltuk altı kıllarını

Yakmayı da düşündüm ama sonradan koku geldi aklıma

• quote:

Yakmayı da düşündüm ama sonradan koku geldi aklıma

burnunu tıka o zaman acısız kızarıksız kurtul
  • Eldiven ile ilk deneyimi yaşadım Merak eden arkadaşlar özelden veya burdan sorabilir
  • Acı var mı acı ?
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.